Οι αθλητές του Παλαιστικού Ραφήνας - Πικερμίου έδειξαν τη δύναμή τους και τις ικανότητες τους στην Α΄Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων και Παίδων, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 31-01& 01-02 στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελλησινός" στην Καισαριανή.

Συγκεκριμένα κατέκτησαν την τρίτη θέση και την πρόκρισή τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Μιαούλης Γεώργιος στα 55 κιλά ελευθέρας Πάλης Εφήβων και ο Τσαρούχας Γεώργιος στα 85-100 κιλά ελευθέρας Πάλης παίδων. Ο Μάριος Πασπάλης στα 69 κιλά και ο Παρασκευάς Μιαούλης στα 63 κιλά Παίδων ξεπέρασαν τον εαυτό τους και στήριξαν την ομάδα, καθώς συνεχίζουν τις προπονήσεις τους και διαβάζουν καθημερινά για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ο Σύλλογος έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή Βασίλη Κολλάρο για την προσπάθειά τους και εύχονται  καλή επιτυχία για τα Πανελλήνια που θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα αντίστοιχα.

Αποκριάτικη εκδήλωση
12 και 13 Φεβρουαρίου οργανώνουν αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Diangelo cafe Bar στη Ραφήνα, στις 6μ.μ. για χορό και διασκέδαση.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 294 guests και κανένα μέλος