«κατασκευάζουμε ιούς για να κατασκευάσουμε αποτελεσματικά εμβόλια»!

«...ένα δίκτυο 100 εργαστηρίων παγκοσμίως (...) ώστε να κατασκευάσουμε ιούς ...για να κατασκευάσουμε ΕΜΒΟΛΙΑ»

Προφήτης ο Σωτήρ. Τσιόδρας (Σεπτέμβριος 2019)1

Ομολογία, «προφητεία» του καθηγητή Λοιμοξιολόγου και Ακαδημαϊκού Σωτήρ. Τσιόδρα δυο – τρεις μήνες προτού εμφανισθεί το πρώτο κρούσμα covid-19 στην Γιουχάν της Κίνας, την 1.12.2019.

 

Κι επειδή “ουδείς Προφήτης…” ο ειδικός καθηγητής ήξερε και αποκάλυπτε «ένα δίκτυο εργαστηρίων παγκοσμίως… που κατασκευάζουν ιούς, για να κατασκευάσουμε απτοελεσματικά εμβόλια..».

Τι αποκαλύπτουν αυτές οι σύντομες, κοφτές φράσεις του ειδικού και θρησκευόμενου; Ότι γίναμε μικροί «θεοί»!

 

1ον Ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει σε σημείο «κατασκευής» πρωτόγονης έστω και ημιτελούς, ζωής. Πράγμα βέβαια που το γνωρίζαμε προ πολλού και προσωπικά, μετά από επίσκεψη σε μια από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες της Γερμανίας (2006). Κι επειδή εγώ είμαι πρόσωπο sine nobilitate για να θέσετε «τον δάκτυλον επί των τύπων των ήλων» σας παραπέμπω στην απάντηση της αρμόδιας επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου, (Ε 3555/2003) σε σχετική ερώτηση βουλευτή, την 22/1/2004. Λέει μεταξύ άλλων: «Τα υπάρχοντα φυτά και ζώα είναι δυνατόν ν’ αντικαταθίστανται από άλλα. Οι έμβιοι οργανισμοί μπορούν να χάσουν την ανθεκτικότητά τους στις ασθένειες (...) ή να μην είναι καθόλου ανθεκτικοί σε νεες ή εισαχθείσες ασθένειες...»

Αυτό το «εισαχθείσες», σας λέει τίποτα; Αυτό το κατασκευάζουμε ιούς...» του Τσιόδρα, μήπως έχει κάποια σχέση; Και η καλοπροαίρετη διατύπωση του ιδίου “Σωτήρος”, «κατασκευάζουμε ιούς για να κατασκευάσουμε αποτελεσματικά εμβόλια», δεν σας «κατασκευάζει» το εύλογο ερώτημα:

– Καλά, γιατί δεν «πιάνουμε», δεν απομονώνουμε, δεν αναλύουμε και δεν πειραματιζόμαστε στους υπάρχοντες φυσικούς ιούς, για να παρασκευάσουμε τα «αποτελεσματικά εμβόλια» και δημιουργούμε τεχνητούς;

Δεν μας φτάνουν οι φυσικοί εχθροί, γιατί πρέπει να δημιουργήσουμε και τεχνητούς;

Εκτός και πρόκειται για «βιολογικό πόλεμο», πολύ αποτελεσματικότερον και φθηνότερο από τον συμβατικό ή τον πυρηνικό. Μη ξεχνάμε ότι ο Τραμπ τα’ ριχνε στους Κινέζους και οι Κινέζοι στους Αμερικάνους.

Ή μήπως αποσκοπούν σε κακότροπη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, επιλεκτικά, και τους ξέφυγε η κατάσταση;

Και βέβαια παράπλευρα οφέλη είναι τα τεράστια «κατασκευαζόμενα’ οφέλη των φαρμακοβιομηχανιών «μας», δηλαδή των Γερμανο-Αμερικανικών, κι ακόμη – πάντα παράπλευρα η ποδηγέτηση των λαών. Και συνεχίζει στην απάντησή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή:

«…οι νεοεμφανιζόμενες φυσικές (δηλαδή μη προκαλούμενες από τον άνθρωπο) ασθένειες, οι αυτόματες γενετικές μεταλλάξεις, κλπ. μεταβάλλουν τις συνθήκες ανταγωνισμού μεταξύ των ειδών και μπορούν να έχουν σοβαρές συνέπειες, όπως πλήρη εξαφάνιση ορισμένων ειδών και αλλαγή της σύνθεσης του περιβάλλοντος από πλευράς χλωρίδας και πανίδας. Δεν είναι δυνατόν, συνεπώς, να αποκλείσει κανείς την εμφάνιση ανεξέλεγκτων αλλαγών στη φύση». (…)

Και συνεχίζει αμέσως παρακάτω:

Ο ιός «… Το γονιδίωμά του συνετέθη in vitro και επαναδιατάχθηκε, το οποίο σημαίνει ότι το συνθετικό γονιδίωμα είναι πανομοιότυπο με το φυσικό. Στην πράξη, δεν είναι δυνατό να διακρίνει κανείς τον συνθετικό ιό από τον αντίστοιχο φυσικό.» (…)

«…Η Επιτροπή γνωρίζει ότι οι γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) μπορούν να προσβάλουν τα τρόφιμα, το πόσιμο νερό και το περιβάλλον και να καταστούν έτσι επικίνδυνοι για τους ανθρώπους και τα ζώα. Κατά τη διακίνηση των οργανισμών αυτών, επομένως, πρέπει να τηρείται η κοινοτική νομοθεσία για τους ΓΤΟ» (…)

 

(...) «Δεν υπάρχουν διεθνείς συμφωνίες για τα βιολογικά όπλα που να παρέχουν την εγγύηση ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ συνθετικοί οργανισμοί σκοπίμως κατά της ανθρώπινης υγείας ή ζωής σε περιοχή που θεωρείται ως εχθρική». (πηγή: www.europarl.europa.eu)

 

Έχω γράψει για τον κορωναϊό και το Εμβόλιο, πάνω από δέκα άρθρα. Έχω επισημάνει τους παράπλευρους κινδύνους της αυθαιρεσίας, του αυταρχισμού, της χειραγώγησης και της πνευματικής καθυπόταξης των Λαών. Τους κινδύνους αποσύνθεσης της αναρχο-σύγκρουσης της Κοινωνίας και τα συναφή, έχω προειδοποιήσει απ’ αρχής του εμβολίου, πως τυχόν επιβολή της υποχρεωτικότητας, έστω και έμμεσα, θα μας οδηγήσει, θα μας πισωγυρίσει στον κοινωνικό αυτοματισμό, σε αυταρχικές μορφές διακυβέρνησης – είδατε πόσο εύκολα μπαίνουν τώρα οι απαγορεύσεις, που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί, ενώ εμείς οι μεγάλοι τις θυμόμαστε από την κατοχή και λιγότερο απ’ την χούντα, και κάποια «μέτρα» μας γυρίζουν και μας θυμίζουν τον εμφύλιο και την μετεμφυλιοπολεμική περίοδο.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ μετακίνησης, εισόδου – με επίδειξη των σχετικών papiere (χαρτιά) απαγόρευση εργασίας και επιδόματα(!) – συσσίτια...

Το όλο σκηνικό – όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και ευρωΕνωσιακό επίπεδο – θυμίζει και οδηγεί σε ΝΑΖΙστικές και φασιστικές καταστάσεις. Και κατά «παράξενο» τρόπο, οι μισοί περίπου το αποδέχονται και συντάσσονται!

 

Έχω θέσει ακόμη ερωτήματα που μένουν αναπάντητα και θα τα επαναδιατυπώσω:

  • Γιατί τα 100 και πλέον εργαστήρια, που αποκάλυψε ο κ. Τσιόδρας δεν ερευνούν, δεν αναλύουν και δεν βρίσκουν τρόπους καταπολέμησης των φυσικών ιών, αλλά καταπονούνται (και πληρώνονται αδρά) για να «κατασκευάσουν» τεχνητούς συνθετικούς ιούς, για να κατασκευάσουμε εμβόλια;

 

Τα ερωτήματα είναι πολλά.

Επαναδιατυπώνω τα ελάχιστα!

 

Χάριν της ιστορίας αναφέρω επισήμανση που διατύπωνα στο πρώτο σχετικό άρθρο για τα εμβόλια (ΕΒΔΟΜΗ 26/12/20): «Να μην αποτολμήσουν οι κρατούντες να κάνουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό! Και η υποχρεωτική απόλαυση είnαι βιασμός».

 

Και έρχομαι στα ερωτήματα, γιατί όλη αυτή η ακριβοπληρωμένη προπαγάνδα στα ΜΜΕ και τα φερέφωνά τους, μου δημιουργεί όχι απλή απέχθεια αλλά αηδία.

Τέτοια αηδία, που κλείνω την τηλεόραση. Οι επικοινωνιολόγοι τους είναι το λιγότερο άσχετοι και νομίζουν ότι απευθύνονται στο «παιδικό» μυαλό, μεγάλης χώρας.

– Γιατί λοιπόν αυτά τα εμβόλια με τις τόσες πολλές μικρές ή μεγάλες παρενέργειες και όχι στο δικαίωμά μου να επιλέξω εγώ το ρώσικο ή το κινέζικο και να το πληρώσω! Εγώ επιλέγω για μένα.

– Γιατί «το εμβόλιο» κι όχι και τα φάρμακα.

– Γιατί αυτά τα ανασφαλή εμβόλια, χωρίς προηγούμενες εξετάσεις και ιατρικό ιστορικό, καθενός απ’ αυτούς που θα εμβολιαστούν. Το εμβόλιο αυτό ΔΕΝ είναι ασπιρίνη.

Κι ακόμα, «εταιρικά και συμμαχικά» συμφέροντα και πολιτικό εμπάργκο στην υγεία, μωρέ; Πού ακούστηκε; Με τους τρόπους αυτούς κλυδωνίζεται η εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τις κυβερνήσεις, σε Οργανισμούς σαν τον ΕΜΑ (Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων), κλονίζεται η πίστη στις «αξίες» και στις «αρχές» της Ε.Ε. Κλονίζεται η πίστη στην επιστήμη και στην ιατρική επιστημονική κοινότητα.

Γιατί δεν έχουν εγκριθεί από τον ΕΜΑ (Ε.Ε.) άλλα εμβόλια; Από την Υγεία – το μέγιστο αγαθό – προκρίνουν τα οικονομικά συμφέροντα και τους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς; Ντροπή! (αλλά δεν έχουν).

– Το νοσηλευτικό προσωπικό που δεν είχε εμβολιαστεί ένα χρόνο, γιατί δεν υπήρχε εμβόλιο, ΔΕΝ ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τους ασθενείς και τους άλλους, τότε που το χειροκροτούσαμε;

Αλλά δεν τελειώσαμε, γιατί όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα και άλλα οδηγούν σε άλλες σκέψεις· καθόλου απίθανες και γι’ αυτό θα επανέλθουμε.

Κώστας Βενετσάνος

 


1. CNN GREECE κ.ά. ΜΜΕ όπως Flash.gr (23.3.20), videlo [watch on youtube-google news]

2. Kοίτα και στο ηλεκτρονικό αρχείο της ΕΒΔΟΜΗΣ (www.ebdomi.com) στο μενού “αρχείο”,και ιδιαίτερα στα φύλλα: 1162/26.12.2020, 1176/3.4.21, 1191/17.7.21, 1192/24.7.21, 1195/28.8.21, 1197/11.9.2021

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 164 guests και κανένα μέλος