Τα ιατρικά σκευάσματα, φάρμακα, έχουν ιδεολογικό, εθνικό ...πρόσημο ή είναι οικουμενικά;

«Οι γιατροί έχουν ένα πλεονέκτημα: Ο ήλιος φωτίζει τις επιτυχίες τους και το χώμα σκεπάζει τις αποτυχίες τους»  Μισέλ ντε Μονταίν.

Με έναυσμα την παραίτηση του Διοικητή (Διευθυντή – Συντονιστή) του στρατιωτικού Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, Υποστράτηγου, υγειονομικού ιατρού, που του ζητήθηκε να παραιτηθεί γιατί αρνιόταν να εμβολιαστεί, καθώς και άλλα συντρέχοντα γεγονότα των τελευταίων ημερών, αναγκάζομαι ν’ ασχοληθώ και πάλι με το θέμα των εμβολίων covid-19.

Η επανάληψη όμως, όχι μόνο του θέματος, όπως και ορισμένων στοιχείων, δεν βλάπτει, ενώ αντιθέτως μάλλον ωφελεί, αφού και στην εμπέδωση βοηθάει και στη συμπλήρωση και βελτίωση των στοιχείων και απόψεων συμβάλλει.

Εξ άλλου προκαλούμαστε δυστυχώς προς τούτο καθημερινά και συνεχώς μάλιστα, πολύ ενοχλητικά, αφού δεν χρησιμοποιούνται από την κυβερνητική και ευρωπαϊκή προπαγάνδα λογικά, επιστημονικά και ιατρικά κριτήρια και επιχειρήματα, αλλά «παιδαγωγικά», εκφοβιστικά, τρομοκρατικά και εκβιαστικά πειθαναγκαστικά «επιχειρήματα», τα οποία φέρνουν κατά το μάλλον τ’ αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα, από τους κυβερνώντες και τους υποτακτικούς τους, όπως αποδεικνύει και η παραπάνω παραίτηση του Υποστράτηγου διοικητή και μάλιστα ιατρού!

Τι λέει τώρα ο πνευμονολόγος καθηγητής που οργίλος συχνά, χαρακτηρίζει τους αρνητές, «τρελαμένους», «ψεκασμένους»1 και με άλλους παρόμοιους «ιατρικούς» όρους;  Εγώ από λεπτότητα και διαφορετική αντίληψη δεν θα παραθέσω το γνωστό γνωμικό περί ιατρών, διότι θα αναγκασθώ άθελά μου να θίξω και τους διδασκάλους και λοιπούς καθηγητές κ.λπ.

Μήπως θα χαρακτηρίσει κι ο ιατρός τον υποστράτηγο «συνάδελφό» του [εκ των ελαχίστων αρνητών – 10%(;)] εκτός από «ψεκασμένο», ότι δεν άξιζε να γίνει γιατρός, αλλά «καφετζής» - όπως ο Γεωργιάδης για τον άλλο στρατηγό, τον Ναύαρχο Αποστολάκη;

Αφήνω τους φασίζοντες ...σαλταδόρους «δημοσιογράφους»... δεν αξίζει. Το ...παντεσπάνι τους βγάζουν οι άνθρωποι.

Λοιπόν, κύριε Βασιλακόπουλε, όπου εξάγεις, όπως εσύ το δείχνεις, τα ιατρικά σου συμπεράσματα, από τα στατιστικά ποσοστά «τους ελάχιστους τρελαμένους, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές»... «δυστυχώς υπάρχει κι ένα πολύ μικρό ποσοστό συναδέλφων μου», λες, «οι οποίοι ουσιαστικά αρνούνται την πραγματικότητα»)1.

Στην πραγματικότητα το ποσοστό των ιατρών – αρνητών ξεπερνάει το 60%. Όσοι δηλαδή αρχικά είχαν δηλώσει ότι ΔΕΝ, ή μάλλον δεν θα εμβολιαστούν. Το εάν υπαναχώρησαν ή υποχώρησαν, για διάφορους, καταφανείς πλέον λόγους, αυτό είναι άλλο θέμα.

Αλλά στην ερώτηση της δημοσιογράφου, εάν εμβολιαστεί το 70%, και πετύχουμε το «τείχος ανοσίας» απαντάτε: «αυτό σημαίνει ότι ο ιός δεν θα βρίσκει “ξενιστή” και σιγά – σιγά θα εξαφανιστεί».

Έλα όμως που ξανακολλάνε· και οι νοσήσαντες και οι εμβολιασμένοι, (πλήρως), και μεταδίδουν στους απρόσεκτους τον ιό! Τώρα τι λέτε; «είναι λιγότεροι», «είναι δυσκολότερο»; Αυτές δεν είναι επιστημονικές απαντήσεις και μάλιστα ιατρικές, στις οποίες προέχει το ήθος· η επιστημονική αλήθεια και η αξία της ζωής, χωρίς ποσοστά!

Κάθε ανθρώπινη ζωή είναι το 100%.

Τα παραδείγματα των πλήρως εμβολιασμένων που νόσησαν είναι πολλά, με πιο πρόσφατο τους ιατρούς του ΑΧΕΠΑ και τις πέντε νοσηλεύτριες τουλάχιστον.

Και βέβαια, τους υπουργούς Χαρδαλιά και Γεωργιάδη!

Και θέλω ακόμη να ρωτήσω: Τα ιατρικά σκευάσματα, φάρμακα, εμβόλια κ.λπ. έχουν ιδεολογικό, εθνικό, κρατικό ή άλλο πρόσημο (ε.π. οικονομικό) ή είναι οικουμενικά;

Εάν το μοναδικό, ασφαλές και αποτελεσματικό φάρμακο το είχε ο Βορειο - Κορεάτης δεν θα το έπαιρνε η ...Μέρκελ, για να σωθεί;

Προσωπικά, αν το απόλυτο εμβόλιο ανοσίας, χωρίς πιθανές παρενέργειες το είχε κατασκευάσει ο ...Ερντογάν, αυτό εγώ θα το έκανα (αφού πρώτα το έστελνα στα ειδικά εργαστήρια για έλεγχο).

Ερωτήματα

που θέλουν απάντηση

3                                                                                 τα στείλατε τα διάφορα εμβόλια στα εργαστήριά μας για έλεγχο;

3                                                                                 Εξετάζετε κάθε εμβολιασθησόμενο (καθέναν προτού εμβολιαστεί) την περίπτωσή του; Κάθε φύλλο οδηγιών χρήσης φαρμάκου αναγράφει: «Δεν πρέπει να δώσετε το φάρμακο σε άλλους. Μπορεί να τους προκαλέσει βλάβη, ακόμα κι όταν έχουν τα ίδια συμπτώματα ασθενείας με τα δικά σας».

3                                                                                 Το νοσηλευτικό προσωπικό που για έναν ολόκληρη χρόνο και πλέον παρείχε τις υπηρεσίες του ανεμβολίαστο, γιατί δεν υπήρχε εμβόλιο, καταχειροκροτούμενο(!), δεν κινδύνευε να νοσήσει και να μεταδώσει τον ιό; Ε;

Τι έπρεπε να κάνει – τότε – να φύγει, να πάει σπίτι του;

3                                                                                 Οι ιοί, βέβαια, μπορεί να χρησιμοποιούνται παρανόμως ως βιολογικό όπλο. Η υπηρεσία που επιβλέπει τις 18 μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, σε έκθεσή της, «δεν καθορίζει εάν ο ιός είχε αναπτυχθεί στα εργαστήρια της Γιουχάν» ή «όπως οι Κινέζοι ισχυρίζονται, στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ, στο Φορτ Ντέτρικ, στο Μέριλαντ»2.

Κατά δήλωση πάντως του ειδικού λοιμοξιολόγου καθηγητή Τσιόδρα, σε συνέδριο το Σεπτέμβρη του 2019, «υπάρχουν πάνω από 100 εργαστήρια στον κόσμο, που κατασκευάζουν ιούς...» (για σκοπούς φυσικά ευαγείς). Όταν κάποιος παρασκευάζει κάτι, έχει και το αντίδοτό του. Γιατί τα κράτη και οι ενώσεις τους δεν απευθύνθηκαν σ’ αυτά τα «εργαστήρια;»

Ή μήπως ισχύει κι εδώ – και ασφαλώς ισχύει – το laissez faire – (ελευθερία παραγωγής – πράξης); Ο Νεο-φιλελευθερισμός δεν έχει όρια;

Ή μήπως εκτός απ’ τα υπερκέρδη κάποιων αποβλέπουμε – για «το καλό της ανθρωπότητας και την αρμονική ισορροπία της φύσης», στη δραστική μείωση του πληθυσμού της;

3                                                                                 Μήπως ακόμα, ευκαιρίας δοθείσης, αποβλέπουμε –ετε –νε στον επανακαθορισμό των κανόνων που διέπουν τις κοινωνίες, επί το συντηρητικότερο· σ’ ένα είδος Οργουελικής κοινωνίας;

Τί γίνεται με το ρώσικο

εμβόλιο Sputnik-v; Δεν έχει παρουσιάσει ούτε ένα

περιστατικό θρόμβωσης

«...δεν υπήρξε ούτε μία σχετική αναφορά», όπως δήλωσε η επικεφαλής της ρωσικής εποπτικής υγειονομικής αρχής, Άλα Σαμοΐλοβα. Η ίδια υπογράμμισε ότι αυτό επιτυγχάνεται με τον καθαρισμό του σκευάσματος μέσω διαδικασίας πολλαπλών σταδίων.

«Κατά τη διάρκεια των φαρμακευτικών ελέγχων δεν καταγράψαμε ούτε ένα περιστατικό θρομβώσεων...».

Θα μου πείτε «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...». Ναι, αλλά γιατί δεν το κατακρίνουν οι «ανταγωνιστές» (αισθάνομαι ντροπή να χρησιμοποιώ αυτό τον όρο για την υγεία και την ανθρώπινη ζωή). Αντίθετα, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επίσημοι το εκθειάζουν, Ζ. Μπορέλ, Αντ. Μπλίνκεν κ.ά. (ΕΒΔΟΜΗ, φ.1176/3/4/21).

Τον κύριο λόγο, εκτός από το τεράστιο οικονομικό ενδιαφέρον (οι Ρώσοι το διαθέτουν, κατά δήλωσή τους, προς 8.30 €, ενώ η Pfizer πάνω από 20 €), τον γεωπολιτικό λόγο τον αποδίδει εναργέστερα το ΒΗΜΑ με τον τίτλο του δημοσιεύματός του: «Εμβόλιο Sputnik-v: Το γεωπολιτικό υπερόπλο του Πούτιν»3.

Ναι, αλλά ο κόσμος πεθαίνει και η οικονομία – εκτός ελαχίστων – καταστρέφεται.

 

Και μετά θέλεις να πείσεις για τον αναποτελεσματικό και επικίνδυνο εμβολιασμό σου, υποχρεωτικά, με διχασμό και διάλυση της κοινωνίας. Με απολύσεις, τιμωρίες και πρόστιμα.

―――――――――

1. ΣΚΑΪ: 4/6/2021, ώρα 7:24

2. Πηγή: efsyn.gr, 28/8/21, 13:29

3. Πηγή: to vima.gr, 18/2/21.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 69 guests και κανένα μέλος