Δεν έχουμε καταλάβει τι γίνεται; Δεν έχουμε αντιληφθεί πού οδηγούμαστε;

-------

 

«Θα δώσω ελευθερία στους πολλούς! (...)

(πήρα) αποφάσεις που αποδίδουν ελευθερίες

σ’ εκείνους που τις δικαιούνται»

                                   Κυρ. Μητσοτάκης

Οι πρωτάκουστες αυτές φράσεις, για πρωθυπουργό δημοκρατικής χώρας ξεστομήθηκαν από τον 53χρονο Έλληνα, «κληρονομικώ δικαιώματι» πρωθυπουργό, στο τελευταίο του «διάγγελμα» της 12ης Ιουλίου ’21, προς τους υπηκόους αυτής της χώρας.

Έμεινα ενεός, «με το στόμα ανοικτό», όταν τον άκουσα και δεν πίστευα στ’ αυτιά μου.

«Θα δώσω ελευθερία στους πολλούς, και προστασία σε όλους,(!) γιατί δεν κινδυνεύει η Ελλάδα, αλλά οι ανεμβολίαστοι Έλληνες(!) (...)

Θέλω να είμαι σαφής, έχοντας, όσοι δεν εμβολιάζονται, αυτό το δικαίωμα, δεν θα οδηγήσουν τον τόπο σε καθολικές απαγορεύσεις(...)»

 

Δηλαδή για τις καθολικές απαγορεύσεις, ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι! Άρα, ορμάτε τους. Κατασπαράξτε τους! Αυτοί ευθύνονται για την οικονομική καταστροφή. Για τις στερήσεις των ελευθεριών μετακίνησης, διασκέδασης, εργασίας1.

Εμβολιασμένοι (νομοταγείς) εναντίον απείθαρχων ανεμβολίαστων!

Είναι γνωστά στους ειδικούς τα πειράματα Μίλγκραμ και Ας, όπου άνθρωποι ευγενικοί και αξιοπρεπείς ήταν ικανοί, αν είχαν την ευκαιρία, να μεταμορφωθούν σε τέρατα!1

Νέος διχασμός, για να «τρίβει τα χέρια του ο Ερντογάν και κάθε εχθρός της πατρίδας. Αυτή είναι η Νέα Τάξη πραγμάτων. Αυτός είναι ο Μητσοτάκης! Αλλά όχι μόνον. Κι αυτοί που τον στηρίζουν. Κι αυτοί που τον ανέχονται παθητικά; Τα άλλα κόμματα (κομμάτια του ελληνικού λαού) τί κάνουν;

xitlerΔεν έχουν καταλάβει, δεν έχουμε καταλάβει τι γίνεται; Δεν έχουμε αντιληφθεί πού οδηγούμαστε; «Η αναίρεση των ελευθεριών των πολιτών με πρόσχημα “έκτακτες” συνθήκες, οι υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, οι χωρισμοί των ανθρώπων σε “καθαρούς” και οιονεί “λεπρούς” και “εστίες μετάδοσης ασθενειών”, ξέρουμε όλοι, πού οδηγούν σε καθεστώτα που επέβαλε ο Αυστριακός δεκανέας που βλέπετε στη φωτογραφία», λέει η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία»2.

Κι αναπηδούν αιφνιδίως στη μνήμη μου, ζοφερές ημέρες της χουντικής επταετίας, ωχρές μπροστά σε τέτοιον αυταρχισμό, σε τέτοιες νοοτροπίες: Με ανέκριναν στο τμήμα Ασφαλείας της Καισαριανής (μετά την απόπειρα του Παναγούλη κατά του Παπαδόπουλου), όταν με ρώτησαν επιτιμητικά, γιατί αποκαλώ το καθεστώς «αυταρχικό»:

«Γιατί το λες “αυταρχικό”; Σ’ εμπόδισε κανείς να κινηθείς, να πας, ας πούμε στην... Κόρινθο;»

Είναι αλήθεια πως όχι. Δεν υπήρχαν τέτοιες απαγορεύσεις. Ούτε να κινηθώ εκτός Δήμου, ούτε να δικαιολογηθώ ότι βγαίνω απ’ το σπίτι μου, για να πάω το σκύλο μου βόλτα, ούτε να κάνω μοριακά τεστ, ούτε να υποχρεωθώ, άμεσα ή έμμεσα, να εμβολιαστώ, ούτε να κλείσω την επιχείρησή μου, χωρίς μάλιστα να επικαλεσθούν τον «κομμουνιστικό κίνδυνο»!

Είναι αλήθεια, βέβαια, πως τότε δεν μπορούσα να γράψω αυτά που γράφω τώρα. Δεν θα γίνω απολογητής της δικτατορίας, γιατί κι αυτό μπορεί ν’ ακουστεί, ως ηλίθιο, κακόβουλο επιχείρημα.

Αλλά, «θα δώσω ελευθερίες...», πού ακούστηκε; Ποιος είναι αυτός ο 53χρονος, που έχει δικαίωμα να δίνει ή ν’ αφαιρεί ελευθερίες; Δικαιώματα και διακριτικές ευχέρειες που δεν έχουν καν πραγματικές πλειοψηφίες· όχι οι μειοψηφίες...

«Του το δίνει το Σύνταγμα», είναι η αποστομωτική απάντηση του «ενημερωμένου» συνήγορου. Όντως, σε ερμηνευτική δήλωση (ε.δ.) του άρθ. 5 § 5 του Συντάγματος προβλέπεται η εξαίρεση από ελευθερίες που κατοχυρώνονται συνταγματικά, με «λήψη μέτρων που επιβάλλονται για την προστασία της δημόσιας υγείας, όπως νόμος ορίζει»

ΟΛΑ «ΝΟΜΙΜΑ»!

ΝΑΙ!... Το σχετικό άρθρο και η ε.δ. προστέθηκαν αριστοτεχνικά στην αναθεώρηση του 2001, επί κυβέρνησης Σιμήτη και επεξεργαστές τους Ευ. Βενιζέλο και Προκ. Παυλόπουλο – καθηγητές Συνταγματολόγους, που γαλούχισαν και στήριξαν την παράνομη κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου, αν και παραδέχθηκαν αμφότεροι, ότι ήταν Συνταγματικά παράνομη. Ναι, αλλά όλα γίνονται «νόμιμα» με την ψήφιση από τη Βουλή!

Οπως και επί Χίτλερ το 1933! Στην ανησυχία του Προέδρου Χίντενμπουργκ, για το προγκρόμ κατά των Εβραίων, ο Φύρερ τον διαβεβαίωσε ότι «η διευθέτηση του εβραϊκού προβλήματος θα επιτευχθεί με νόμιμες και σταθερές κινήσεις», όπως και το έκανε. Σε δύο ημέρες ψηφίστηκε «νόμος»!...

Αλλά, «νόμος» που δεν είναι συμβατός με το φυσικό δίκαιο, ΔΕΝ είναι νόμος. Είναι εξαναγκασμός.

Για τα τελειώνουμε όμως με τα εμβόλια και τον άμεσο ή έμμεσο εξαναγκασμό, για τον εμβολιασμό: Είναι βέβαιο, πως δεν πρόκειται τώρα, να εξαναγκαστούν οι ανεμβολίαστοι να φορούν κονκάρδα, όπως τότε με αστέρι της πεντάλφα. Δεν χρειάζεται εξάλλου. Υπάρχει το «κινητό» μας. Όλα είναι «φακελωμένα» ηλεκτρονικά.

Τα φλέγοντα ερωτήματα όμως που τίθενται είναι αδυσώπητα:

– Το πρώτο ερώτημα είναι ηθικό και απευθύνεται κυρίως στους γιατρούς των επιτροπών που «συμβουλεύουν» την κυβέρνηση. Με το να φακελώνεται ο ανεμβολίαστος ή μη, δεν παραβιάζεται ο όρκος του Ιπποκράτη; «Α δ’ αν εν θεραπείη ή ίδω, ή ακούσω (...) α μη χρη ποτέ εκλαλέεσθαι έξω, σιγήσομαι, άρρητα ηγούμενος είναι τα τοιαύτα» (= όσα τυχόν βλέπω ή ακούω, κατά τη θεραπεία,(...) δεν θα τα κοινοποιώ, θεωρώντας, τα θέματα αυτά (ιατρικά) μυστικά!

– Κι αφού πρέπει να εμβολιαστώ – εγώ δεν έχω αντίρρηση στον γενικό όρο – αφού με πείσεις με επιχειρήματα ότι είναι ακίνδυνο, πράγμα που αδυνατείς να κάνεις, αφού εκ των πραγμάτων, η υγειονομική κοινότητα και οι αρμόδιοι Οργανισμοί αγνοούν τις παρενέργειες και επενέργειες σε βάθος δύο - τριών χρόνων, (βγήκαν τώρα, καθυστερημένα, και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων και μιλάνε για παρενέργειες, και αναγκάστηκαν και οι εταιρείες των εμβολίων επίσης να κάνουν ανάλογες ανακοινώσεις!!) Τότε γιατί μου αποκλείεις τη δυνατότητα της επιλογής άλλου – και να το πληρώσω! Γιατί, για να κάνω το ρώσικο ή το κινέζικο, πρέπει να ταξιδέψω στο ...Ντουμπάι ή στη Σερβία;

  • Απαντήστε μου!

Γιατί δεν έχουν εγκριθεί από τον ΕΜΑ! (Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων), μου λες. Και γιατί να τους εμπιστευθώ, όταν τα «λιβανίζουν» πάνω από 7 μήνες, ενώ άλλα εγκρίνονται σε 10 ημέρες; Σε θέματα υγείας, δεν δέχομαι πολιτικές σκοπιμότητες και οικονομικά συμφέροντα, που διαβάλουν και εκθέτουν ακόμα και ευσυνείδητες προθέσεις.

– Κι ακόμα, γιατί δεν γίνεται κουβέντα, από την ελληνική κυβέρνηση για τα φάρμακα, που έχουν εγκριθεί από τον ΕΜΑ, από τον Φεβρουάριο κι έχουν παραγγείλει ήδη 600.000 δόσεις οι ΗΠΑ και 200.000 η «δική» μας, η Γερμανία; Το φάρμακο αυτό είναι η θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα της Regeneron και της Lilly. Γιατί;

– Κι αφού ΕΜΑ και κυβέρνηση με κουραστική, αποκρουστική και ύποπτη προπαγάνδα με διαβεβαιώνουν ότι τα εμβόλιά «σου» είναι ασφαλή, γιατί έχεις περιχαρακώσει τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους συμβουλάτορες γιατρούς σου, από κάθε ποινική και αστική ευθύνη για αποζημιώσεις, σε περίπτωση ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων;

Γιατί θέλεις να μετατρέψεις τους Έλληνες υποχρεωτικά, αμέσως ή εμμέσως σε πειραματόζωα;

– Κι ακόμα, γιατί να έχω εμπιστοσύνη σε αποφάσεις που στοίχισαν τη ζωή σε 13.000 κοντά, Έλληνες στα 10,7 εκατομμύρια κατοίκους, ενώ στην Κίνα, των 1,4 δις περίπου, έχουν λιγότερο από 6.000 θανατηφόρα κρούσματα covid-19;

――――――――

1. Andrew Roberts: «Χίτλερ και Τσώρτσιλ», Ελλ. Εκδ. «Κοχλίας», σελ. 270-271. «Τα πειράματα Μίλγκραμ και Ας, αποδεικνύουν την ευκολία με την οποία οι Άνθρωποι μπορούν, εφόσον πεισθούν, να επιδεικνύουν βίαιη και βάναυση συμπεριφορά και ν’ αμφισβητούν το προφανές...». Κοίτα και «ψυχολογία των Όχλων», του Γουστάβου Λε Μπον.

2. Κυριακάτικη «Δημοκρατία», 18/7/21, τελευταία σελίδα, 40 στην στήλη «Ηρεμολόγιο».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 73 guests και κανένα μέλος