Το δικαίωμα της ΕΠΙΛΟΓΗΣ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ a la cart
 
 «στέλνεις στον εχθρό σου, τον καλύτερο γιατρό σου»
 
 

Εγραφα στο περασμένο φύλλο της ΕΒΔΟΜΗΣ, «Να κάνουμε το ΕΜΒΟΛΙΟ:

Ναι, αλλά πώς;»

Κι αφού ισχυριζόμουν, ότι σε θέματα υγείας ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ιδεολογικές διαφορές, πολιτικές, ακόμα και στρατιωτικές εχθροπραξίες ή ψυχροπολε-

μικές εχθρικές συμπεριφορές, έλεγα, για να το τονίσω, ότι «στέλνεις στον εχθρό σου, τον καλύτερο γιατρό σου!». Κι ακόμα έλεγα, πως για να με πείσεις να το κάνω, το εμβόλιο, «φέρνεις το καλύτερο κι ας είναι του εχθρού μας»!

και τόνιζα: «Αν είχε παρασκευάσει εμβόλιο ο ...Ερντογάν και ήταν το ασφαλέστερο, ΑΥΤΟ θα έκανα».

Ενας «φίλος» αναγνώστης λοιπόν, με πήρε οργισμένος να μου διατυπώσει τη διαφωνία του. Δικαίωμά του. Όταν προσπάθησα όμως να του απαντήσω, ήρεμα και τεκμηριωμένα, όπως συνηθίζω, μου το ’κοψε... ποδοσφαιρικά:

«Δεν ακούω τίποτα»!!! Ορυόταν ο άνθρωπος.

Με σύγχυσε, είναι αλήθεια και του το επισήμανα (επειδή είναι και γιατρός).

Η «συνομιλία» βεβαίως δεν διεκόπη ως συνήθως, με μια «καληνύχτα».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (γιατί για τους αναγνώστες αυτά έχουν σημασία και δεν τους ενδιαφέρουν οι προσωπικές προστριβές).

― Ο κορωνοϊός και η αντιμετώπισή του, από την Ε.Ε. και από την «ευπειθή» κυβέρνησή μας, εκτός από το                   Συνέχεια στη σελ. 2

υγειονομικό πλήγμα που επιφέρει στην κοινωνία και τους απρόσμενους θανάτους συνανθρώπων μας (πλησιάζουν ήδη τις 10.000) εκτός από:

― την οικονομική κρίση για τους πολίτες και για πάρα πολλές, ιδίως μικρές επιχειρήσεις, (όχι όλες· όπως πάντα, ορισμένοι οφελούνται).

― την κοινωνική αποδιοργάνωση και άλλα γνωστά και άγνωστα (αναίτια, ουσιαστικά, εγκληματικότητα κ.λπ).

Οδηγεί ακολούθως αναπότρεπτα σε αποσύνθεση τον κοινωνικό ιστό, που συνεπιφέρει τον Κοινωνικό Αυτοματισμό με τρομερές, μακροχρόνιες και δυσθεράπευτες συνέπειες. (70 χρόνια μετά, πολλοί μιλούν ακόμη για την «πηγάδα του Μελιγαλά» χωρίς οι περισσότεροι να την γνωρίζουν!

Εκεί οδηγούμαστε. Κι αν μια μερίδα της κοινωνίας επιχαίρει γιατί μόνη αυτή νέμεται τ’ αγαθά της εξουσίας, ενώ τα στερείται η άλλη, εκείνοι που πράγματι οφελούνται είναι οι εχθροί της πατρίδας κι αυτοί που την επωφθαλμιούν.

Εντεχνη παραπληροφόρηση

Ελεγα λοιπόν, ότι τα μόνα εμβόλια που γνωρίζει η κυβέρνησή μας είναι εκείνα που παράγουν οι φαρμακοβιομηχανίες «μας»! των συμμάχων και εταίρων, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο για πολλές άλλες χώρες της Ε.Ε., αλλά και του ΝΑΤΟ, ούτε καν στην ίδια τη Γερμανία! Είναι γνωστά, καθώς και οι αντιδράσεις ομόσπονδων Γερμανικών κρατών. Αφήνω που τώρα τελευταία οι Γερμανοί κάνουν συχνά ταξιδάκια στη Μόσχα για να κάνουν το sputnik-v.

Δεν είναι δυνατόν λοιπόν, σε μια πανδημία να εκφράζουμε τις προτιμήσεις μας με βάση οικονομικά συμφέροντα, «συμμαχικά» και «εταιρικά», ούτε τις ιδεολογικοπολιτικές επιλογές μας, ούτε τις... θρησκοπολισμικές τοποθετήσεις, αλλά η επιλογή μας γίνεται μόνον με ιατρικά κριτήρια.

Και οπωσδήποτε, μπορεί να υφίστανται διαφορετικές εκτιμήσεις – ανιδιοτελείς ή ιδιοτελείς, δεν το κρίνω – ΔΕΝ είναι δυνατόν, ιδιαίτερα σε καθεστώτα φιλελευθερισμού, να μη μου δίνει το κράτος μου τη δυνατότητα της επιλογής.

«Εδώ, δεν είμαστε, Σοβιετία», όπως είπε κι ο Υπουργός Υγείας Βασ. Κικίλιας! Ή μήπως αυτό ισχύει μόνο για τις επιτάξεις των ιδιωτικών κλινικών;

Εγώ θέλω να κάνω το ρώσικο, το κινέζικο ή το ...κογκολέζικο και να το πληρώσω. Γιατί δεν μου δίνει τη δυνατότητα; Γιατί; Είναι θέμα δικαιωμάτων του πολίτη.

Κι έτσι οδηγείσαι στον κοινωνικό αυτοματισμό.

Εκμοντερνισμένη δηλαδή εκδοχή του «διαίρει και βασίλευε». Τεχνητή μετατόπιση από την ελεύθερη επιλογή του τύπου του εμβολίου στο «αρνείσαι να κάνεις το εμβόλιο (γενικευμένα) και θέτεις σε κίνδυνο την υγεία της αγέλης!»

Οπότε η «αγέλη» εξανίσταται και σου ορμάει να σε κατασπαράξει: «Ποιος είσαι εσύ που κάνεις του κεφαλιού σου και μας βάζεις όλους σε κίνδυνο;»!

Ερχονται και τα κανάλια με τους διάφορους «ειδικούς» και σου φέρνουν παραπλανητικές «αποδείξεις» για το ΑΣΤΡΑΖΕΝΕΚΑ, το ΤΖΟΝΣΟΝ και τ’ άλλα. Λένε:

«Σ’ όλο τον πλανήτη έχουν εμβολιαστεί 960 εκατομμύρια και παρουσιάστηκαν περίπου μόνον 300 θάνατοι από τα εμβόλια»! (Δεν πρόλαβα να συγκρατήσω τον ακριβή αριθμό), ενώ γραφικά, παρατίθονταν στην οθόνη συμπληρωματικά στοιχεία:

Πρόλαβα να καταγράψω τον ακριβή αριθμό θανάτων από τα εμβόλια αναλυτικά – δεν έλεγε ποια – 325 παγκοσμίως θάνατοι εκ των οποίων 250 στην Ευρώπη, 5 στην Ασία... Απ! Εδώ είναι το μπουρδούκλωμα: Παγκοσμίως δεν γίνονται τα συγκεκριμένα 4 εμβόλια, που γίνονται στην Ε.Ε., στην Αγγλία και τις ΗΠΑ, και ιδιαίτερα, τα επίμαχα Astrazeneca & Jencen. Παγκοσμίως γίνονται και το ρώσικο και το κινέζικο και το κουβανέζικο και δεν ξέρω ποια άλλα.

Όταν λέει ότι επισυνέβησαν 250 θάνατοι από τους 325 – στην Ευρώπη, αυτοί έχουν προέλθει σχεδόν αποκλειστικά από τα δύο επίμαχα εμβόλια που προαναφέραμε. Και οι 5 θάνατοι στην Ασία, προφανώς από το κινέζικο και δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο (π.χ. κορεάτικο, γιαπωνέζικο...)

Αρα; Αρα, τα πιο ασφαλή είναι το κινέζικο και το ρώσικο και δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου τίποτα αρνητικό εναντίον τους, απ’ τους ...ανταγωνιστές!

Αντιθέτως, «ΔΕΝ έχει καταγραφεί ούτε ένα περιστατικό δημιουργίας θρομβώσεων με το ρώσικο εμβόλιο sputnik-v», σύμφωνα με τη δήλωση της επικεφαλής της Υγειονομικής αρχής, Σαμοΐλοβα, σε συνέντευξη Τύπου1, της 14ης Απριλίου 2021. Και εξήγησε επιστημονικά, πως επιτυγχάνεται αυτό.

Μας τα είπε αυτά κανένας κυβερνητικός εκρπόσωπος, τα είπαν σε κανένα “κανάλι”, τα είπαν οι “μεγαλοδημοσιογράφοι”, όπως λένε και παρουσιάζουν “τους ειδικούς”, για να μας τρομοκρατήσουν; Αυτά για όσους “ψάχνονται” και δεν “μπαίνουν” στο διαδίκτυο και το facebook, για τα “γατάκια και τα κεφτεδάκια’.

Επιπλέον αφού τα θύματα είναι τόσο «λίγα» (ένα στους 2.000.000, περίπου, εμβολιασθέντες) γιατί αποποιούνται προσυμφωνημένα της ευθύνης, ν’ αποζημιώσουν τις οικογένειές τους;

Να γιατί επιμένω: Γιατί με όλα όσα προανέφερα, κι όχι μόνον αυτά, ΔΕΝ έχω ξεκάθαρη εμπιστοσύνη και διότι, πρωτίστως, δικαιούμαι να έχω το δικαίωμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ, το οποίο μου το στερούν αυθαίρετα, αντιδημοκρατικά και απολυταρχικά!

Αυτές είναι οι ευρωπαϊκές αξίες;

Η «Δημοκρατία» αλα κάρτ;

Το ΚΕΡΔΟΣ και η ευημερία «μας» εις βάρος κάποιων άλλων; Καμουφλαρισμένη ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ!

Αυτό λέγεται, εκλεπτισμένη βαρβαρότητα.

 


1. Νaftemporiki.gr, 14.4.21 19:54 - UPD: 19:57.
πηγή: ΜΠΕ, TASS

 

Κώστας Βενετσάνος

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 148 guests και κανένα μέλος