Από το δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Παλλήνης, Νεκτάριο Καλαντζή, ελάβαμε το παρακάτω σχόλιο για την αποχέτευση στην Παλλήνη.

Χάνονται τα χρήματα της αποχέτευσης που δήθεν είχε εξασφαλισμένα απο το 2011 (το πόσο των 73 εκατ. Ευρώ) ο δήμος Παλληνης για την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης σε Ανθουσα, Γέρακα και Παλληνη. Ψέματα επίσης οτι θα επιστραφούν χρήματα σε κάποιους που έχουν ήδη συνδεθεί στο Γαργηττό και οτι οι δημότες δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος κατασκευής των εσωτερικών δικτύων.

Και όλα αυτά γιατί τινάζεται για ακόμη μια φορα η λύση, για τον αποδέκτη των λυμάτων στην Ψυτάλλεια, εξαιτίας της αντίδρασης απο την πλευρά του Πειραιά. Το πρόβλημα και το αδιέξοδο που έχει προκύψει στον Σαρωνικο (που βρίσκεται πιο κοντά στον Πειραιά) θα λυθεί ενδεχομένως με τη λύση της Λαυρεωτικης.

Ο κ. Ζούτσος αν και στο δημοτικό συμβούλιο της 11ης Νοεμβρίου, επικαλέστηκε τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Π. Φιλίππου ότι τον διαβεβαίωσε πολλές φορές ότι δεν κινδυνεύει η αποχέτευση σε Παλλήνη και Σαρωνικό, ο δήμαρχος Παλλήνης δεν έπεισε τους παρευρισκόμενους, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία ότι το θέμα της αποχέτευσης για άλλη μια πενταετία, είναι στον αέρα, χωρίς προγραμματισμό και plan Β.
Ο δήμος Παλληνης, με τις ερασιτεχνικές κινήσεις του δημάρχου κινδυνεύει σε μια ανάλογη περίπτωση να βρεθεί σε αδιέξοδο, αφού όπως ειναι γνωστό τα λύμματα της περιοχής δεν γίνονται αποδεκτά ούτε στο Πλατύ Χωράφι απο τους Δήμους Ραφηνας Πικερμιου και Σπατων Αρτεμιδος.

Για άλλη μια φορα υποθηκεύεται το μέλλον του δήμου Παλληνης και οι προεκλογικές δεσμεύσεις του δημάρχου Παλληνης ότι θα μπει όλη η περιοχή στην αποχέτευση, ήταν ψέμα με μονο σκοπό την υφαρπαγή των ψήφων των δημοτών, πατώντας πάνω στις ελπίδες τους για το μεγάλο αυτό θέμα που εν ετει 2014 δεν έχει ακόμη επιλυθεί.

Νεκτάριος Καλαντζής, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παλλήνης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 168 guests και κανένα μέλος