Βρέθηκα κι εγώ την περασμένη Τρίτη μαζί με 65.000 κόσμο στο υπέροχο Καλλιμάρμαρο στάδιο, όπου παρακολουθήσαμε τη συναυλία, που οργάνωσε το ραδιόφωνο του Σκάι, για το περιβάλλον και  συμμετείχαν 15 καταξιωμένοι καλλιτέχνες...

Ασυνείδητοι «Οικολόγοι»


Βρέθηκα κι εγώ την περασμένη Τρίτη μαζί με 65.000 κόσμο στο υπέροχο Καλλιμάρμαρο στάδιο, όπου παρακολουθήσαμε τη συναυλία, που οργάνωσε το ραδιόφωνο του Σκάι, για το περιβάλλον και  συμμετείχαν 15 καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

Η συναυλία αυτή είχε ένα βαθύτερο σκοπό.

Δεν ήταν απλά για διασκέδαση. Ήταν για να δώσουμε όλοι εμείς, που αγαπάμε το περιβάλλον, ένα ηχηρό μήνυμα ότι θέλουμε περισσότερο πράσινο. Ότι δεν θέλουμε άλλες φωτιές και προπαντός ότι δεν θέλουμε να φυτρώνουν κτίσματα σε καμένες εκτάσεις αντί για δέντρα.

Είχε με λίγα λόγια, οικολογικό χαρακτήρα.

Πράγματι λοιπόν, είχε “επιτυχία” η πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ και ήταν συγκινητικό να βλέπεις τόσο κόσμο συσπειρωμένο για το περιβάλλον.

Η συγκίνηση όμως δεν άργησε πολύ να μετατραπεί σε οργή και σε απελπισία, όταν αδειάζοντας το Καλλιμάρμαρο, ήρθα αντιμέτωπη με την εικόνα κουτιών από αναψυκτικά και τριμμένων φελιζόλ (που χρησιμοποιούσαν για κάθισμα) πεταμένα στα μάρμαρα του σταδίου.


Δεν μπορεί· κάτι δεν πάει καλά. Οι ίδιοι άνθρωποι που ήρθαν να υπερασπιστούν το περιβάλλον, αφήνουν πεταμένα έτσι, θρασύτατα, τα σκουπίδια τους και σβήνουν τα τσιγάρα πάνω στα μάρμαρα;!!

Τελικά, με λύπη μου σκέφτομαι ότι οι περισσότεροι παρευρέθηκαν εκεί λόγω φτηνού εισιτηρίου και καταξιωμένων καλλιτεχνών, όχι λόγω οικολογικής συνείδησης. Τι κρίμα και τι ντροπή!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 230 guests και κανένα μέλος