Κυρ εισαγγελέα μου θα γίνω πελάτης σου. Γιά ψάξε τι προβλέπει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη μας γιά τα καθάρματα που υβρίζουν ηγέτες φίλιων κρατών. Θα το πω δημοσίως τι σκέφτηκα όταν διάβασα τις δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ γιά το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται οι Έλληνες. Σκέφτηκα: «Τι λες μωρή πατσαβούρα»;

karagkiozisΑνεξάρτητη Δικαιοσύνη μας, μήπως έκανες τον κόπο να διαβάσεις το άρθρο 14 του πρώτου Μνημονίου; Είναι, βεβαίως, πλείστα άλλα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν εισαγγελική παραπομπή «επί εσχάτη προδοσία», αλλά αυτό το 14 βοά βρε ανεξάρτητη Δικαιοσύνη μας. Και καλά θα μου πείτε, εδώ δεν διάβασαν τα μνημόνια οι βουλευτές που τα υπερψήφισαν –τους είπαν «πες μπέεεε» κι ακόμα βελάζουν- γιατί εγώ να γκρινιάζω στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη μας; Ίσως γιατί έχω κολλήσει στον Τερτσέτη, τον Πολυζωίδη και τον Σαρτζετάκη. Αναρωτιέμαι, αν πω αυτά τα ονόματα σε κάποιον σημερινό φρουρό της Θέμιδος, μήπως με ρωτήσει σε ποιά ομάδα παίζουν;

Λοιπόν, ας μιλήσουμε σοβαρά τώρα. Όσοι ακούγατε «Τρίκαλα» και θυμόσασταν τον Σαρκαφλιά, έχετε χάσει επεισόδια. Οι Τρικαλινοί διεκδικούν ήδη το ρεκόρ Γκίνες στο χιούμορ. Πρώτα ανέδειξαν τον Ταμήλο δήμαρχό τους κι ύστερα τον έστειλαν στη Βουλή. Πως δεν σκέφτηκαν στον Σκάϊ να του δώσουν μιά πρωϊνή εκπομπή στο ραδιόφωνο; να ξεκινάει η μέρα μας με γέλιο. Έχει και κάτι το επικο-λυρικό αυτό το επώνυμο. Πως λέμε Τριστάνος, Οθέλλος ...Ταμήλος!!! Γουστάρω ... Προς ενημέρωσή σας, ο δον Ταμήλος Τρικαλεόνε είναι εκπρόσωπος της «λαϊκής Δεξιάς». Αυτός ο κενός περιεχομένου όρος μού θυμίζει κάτι που λέγαν οι παλιοί: «και κερατάς και δαρμένος».

Άραγε, τίνος είδους εμβρυουλκό πρέπει να χρησιμοποιήσω, γιά να εκμαιεύσω από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ μιά δήλωση γιά τα πολυ(α)δύναμα Α.Τ; Άντε βρε, οι πιό θαρραλέοι θα μπουν στην κληρωτίδα γιά σωματοφύλακες του Πάγκαλου (μαμάαααα...). Πάντως προεικονίζεται -με τα μελανότερα των χρωμάτων- νέο αστυνομικό έπος ταλαιπωρίας γιά πολίτες και αστυνομικούς: Kick-Ιλιάδα! Πολίτες κι αστυνομικοί «του κλώτσου και του .......» (δεν το λέω, δεν το λέω, δεν το λέω).

Ο ορισμός της προμελετημένης και μεθοδευμένης γενοκτονίας των Ελλήνων: Σύμφωνα με δημοσιευμένη έκθεση της Γ.Σ.Ε.Ε 140.000 νέοι Έλληνες επιστήμονες μετανάστευσαν τα τελευταία 4 χρόνια. Ανάμεσά τους 8.000 γιατροί, οι περισσότεροι στη Γερμανία. Αντωνάκη με τα μάτια τα γλαρά, πες ακόμα μιά φορά, ότι «σώζεις» την Ελλάδα ψευταρά.

Ο Αντωνάκης, ο άντρας ο πολλά βαρύς, που μπροστά στην Μέρκελ και τον Σόϊμπλε κάθεται σαν αρσακειάδα κι η μαγκιά του χάνεται και το αντριλίκι (κάτι σαν ...νινί κλαμμένο) ανακοίνωσε σε ομήγυρη νεοδημοκρατών ότι τα έχει εξασφαλισμένα τα 180 ψηφαλάκια που χρειάζονται γιά την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, ώστε να μην χρειαστεί προσφυγή στον μπαμπούλα της λαϊκής ετυμηγορίας. Σιγά μη δεν τους έβρισκε τους πρόθυμους.

Σε τέτοιες περιστάσεις «έναντι ιδιαιτέρως κρισίμων στιγμών διά την Πατρίδα, το υψηλόν αίσθημα ευθύνης απαιτεί...» (τσέπη μου, γλυκειά μου τσέπη). Όταν σε κάποιους σκληρούς, ανένδοτους, αντιρρησίες συνειδήσεως -και λοιπές τρίχες κατσαρές- επισείεις ένα υπουργείο, μιά θεσούλα στο αλισβερίσι του ξεπουλήματος, με τα «τυχερά», τότε το κάλεσμα γίνεται ακαταμάχητο, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν ευειδές, καλλίπυγον και σεισίπυγον έτερον ήμισυ αποφασίσει να μονομαχήσει με το Μουντιάλ γιά την ...«καρδιά» του κολλημένου:

-Μήτσο ...

-Μωρό μου ...

Το Σ.Δ.Ο.Ε είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Συλλαμβάνει μόνο τις μυγούλες. Τα ογκώδη έντομα, όπως οι χρυσοκάνθαροι, σκίζουν τον ιστό γιά πλάκα και συνεχίζουν τον δρόμο τους συναποκομίζοντα την πληθωρική λεία τους, κοινώς την «αρπαχτή» τους. Οι αμείλικτοι κυνηγοί επικηρυγμένων του Σ.Δ.Ο.Ε θυμίζουν τον διώκτη του Γιάννη Αγιάννη, αστυνόμο Ιαβέρη, στους «Αθλίους» του Βικτόρ Ουγκό. Τουλάχιστον, ο Ιαβέρης είχε την εντιμότητα να αυτοκτονήσει, όταν συναισθάνθηκε το λάθος του. Οι σύγχρονοι «Ιαβέρηδες» του οικονομικού εγκλήματος συνεχίζουν απτόητοι να κυνηγούν το ψίχουλο και το γραμμάριο του φούρναρη, όταν δίπλα τους περνούν και τους χλευάζουν οι ανενόχλητοι μεγατόνοι από το μεγάλο φαγοπότι των αετονύχηδων, που στις «επαφές» του κινητού τους συμπεριλαμβάνονται ευάριθμα ονόματα εκλεκτών και εκλεγμένων «σωτήρων» της Ελλάδος. Ανάμεσα στα πολύ δυνατά ολιγόλεξα ανέκδοτα της σύγχρονης ελληνικής ιλαροτραγωδίας, όπως «η ελληνική κυβέρνηση», «ο Έλληνας πρωθυπουργός», «έρχεται η ανάκαμψη» κ.α., το «Σ.Δ.Ο.Ε» κατέχει δικαίως επιφανή θέση, παράγον επί μόνον τω ακούσματί του κλαυσίγελω ...μέχρι θανάτου.

Κοινωνικές «ευαισθησίες» Χαρδούβελη: Θα σου παίρνει η τράπεζα το σπίτι, αλλά θα σου επιτρέπει να μένεις με ενοίκιο ...και που ξέρεις; ίσως καταφέρεις να το ξαναγοράσεις. Τώρα, το πώς θα βρεις τα χρήματα, ων απολυμένος και φορτωμένος με χαράτσια και λοιπά κερατιάτικα, ε τι να σας πω; Ρωτείστε τον Χαρδούβελη.

Πόθεν ανεφύησαν όλα τούτα τα εδώδιμα και αποικιακά εδέσματα τύπου Χαρδούβελη; Επί επαράτου οκταετίας Σημίτη, βεβαίως, βεβαίως. Τότε χαλκεύτηκαν τα περισσότερα από τα σημερινά δεσμά μας, τότε μπήκαμε στην ευρωζώνη και ζωναρωθήκαμε καλά, τότε πολλαπλασιάστηκε το δημόσιο χρέος μας γιά να τρώνε του σκασμού τα σημιτο-λαμόγια με τα τετράκις πληρωμένα ολυμπιακά έργα και άλλες κολοσσιαίες μασαμπούκες, τότε τα ρεπουσοειδή κατέλαβαν εξ εφόδου τα πανεπιστήμια, τότε ξεσάλωσε η διαφθορά, ο αφελληνισμός της παιδείας, η λαθρομετανάστευση, η αποβιομηχανοποίηση.

Το γεγονός ότι ο αδελφός Σπύρος Σημίτης είναι επί σειρά ετών ανώτατο καθοδηγητικό στέλεχος των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, μόνο τυχαίο δεν είναι, ούτε τυχαία ο καγκελάριος Ότο φον Μπίσμαρκ εκτόξευσε το σε ελληνική απόδοση δηλητηριώδες «καθηγηταί τρεις και εχάθη η πατρίς».


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 145 guests και κανένα μέλος