Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσω την αγάπη που περιβάλλατε το συνδυασμό μας, την Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τον επικεφαλής της Σπ. Πανά αλλά και ειδικότερα εμένα προσωπικά.

Η μακροχρόνια αμφίδρομη σχέση μας απέδειξε ότι έχει γερά θεμέλια και βασίζεται σε ισχυρούς δεσμούς αγάπης, εμπιστοσύνης, ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, ήθους αλλά κυρίως πίστης για πραγμάτωση κάθε ενέργειας κοινωνικής προσφοράς και έργου σε όλα τα επίπεδα για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους, καθώς με στηρίξατε μέσα από την καρδιά σας, με συναίσθημα και ενθουσιασμό και με δυναμώσατε με την συμπαράστασή σας, σ' έναν ωραίο και τίμιο αγώνα, έναν αγώνα με στόχο το μέλλον μας και την ποιότητα της ζωής μας, τον οποίο δώσαμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά δίπλα στο Σπύρο Πανά. Η φιλοδοξία μου ήταν μία και μοναδική…να καταθέσω την ίδια μου την ψυχή στην προσπάθεια για το καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Με είδατε να αγωνίζομαι προεκλογικά με πάθος, χωρίς εμπάθεια, γιατί έχω πίστη στις θέσεις μου αλλά και δεν έχω την ματαιοδοξία να θεωρώ ως αλάνθαστο αυτό που πιστεύω, ούτε την απαράδεκτη «λογική» ότι όσοι δεν στήριξαν την παράταξή μου, αγαπούν λιγότερο το Δήμο μας.

Αντίθετα, τιμώ και αγαπώ όλους τους ενεργούς, τους σκεπτόμενους, τους προβληματισμένους συμπολίτες μας, και ζητώ απ΄ όλους σας να ενωθούμε σε μια προσπάθεια, σε κοινό αγώνα, αγκαλιάζοντας την πατρίδα μας, τον τόπο μας, με την αγάπη που αξίζουν να έχουν και όλοι μαζί να γίνουμε κοινωνοί ενός καλύτερου αύριο.

Από όποια θέση και αν βρεθώ, εντός ή εκτός των Δημοτικών Συμβουλίων, αυτό θα πράξω, τιμώντας τις ψήφους που μου δώσατε και που για εμένα δεν είναι αριθμοί, γιατί η αγάπη δεν μετριέται με αριθμούς. Άλλωστε, η ποιότητα δεν μετριέται με αριθμούς.

Με την όποια δημοτική αρχή θα μας ενώνουν τα καλά που θα πράττει και σε αυτά θα είμαστε συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι. Ταυτόχρονα όμως, θα είμαστε αντίθετοι και πολέμιοι σε κάθε αρνητικό σχέδιο ή απόφαση που θα προβληματίζει ή θα καταδικάζει τον αξιαγάπητο μοναδικής ομορφιάς και μοναδικού κάλλους τόπο μας.

Η συγκίνηση που με κάνατε να νοιώθω αλλά και τα χαμόγελα που μου χαρίζατε απλόχερα όπου και αν βρισκόμουν και κυρίως στο χώρο της εργασίας μου, στο αγαπημένο σας φαρμακείο, είναι για εμένα η καλύτερη ανταμοιβή της προσπάθειάς μου.

Συνεχίζω ακάθεκτη να σας υπηρετώ, είτε στα πλαίσια του χώρου της υγείας είτε ασχολούμενη με τα προβλήματα του δήμου μας. Παραμένω δίπλα σας…Συνεχίζουμε μαζί…Διαμορφώνουμε το αύριο της ζωής μας.

Ειλικρινά δική σας!...Απο καρδιάς!

Τζούλια Γερακιού

Φαρμακοποιός

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 258 guests και κανένα μέλος