Ένα συναίσθημα ένωνε και τους δύο συνδυασμούς· «Ταραχή»

 

«Ήτανε τύχη, ήτανε σύμπτωση, θα έλεγα ήτανε περίπτωση» το αποτέλεσμα των εκλογών στα 3Β.

Η Βασιλέως Παύλου τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν χωρισμένη στα δυο με τους Κωνσταντελλικούς απ’ τη μια και τους υποστηρικτές του Πανά απ’ την άλλη, με ένα συναίσθημα να τους ενώνει· «Ταραχή».

«Καρδιοπάθειες» προκάλεσε αυτή η νύχτα θρίλερ, μέχρι που και τα τελευταία εκλογικά τμήματα απέστειλαν τα αποτελέσματα, που έκαναν την ανατροπή και 12 ψήφοι έφτασαν για να στείλουν «στον 7ο ουρανό» τους Κωνσταντελλικούς.

Γιατί μέχρι και το 98 – 99% του εκλογικού σώματος σιγοτραγούδαγαν από μέσα τους το «κλαίω», που λέει «πως θα ‘θελα ένα θαύμα να γινότανε».

Και τελικά «τρέλανε τον Θεό» ο Παγκοζίδης – Λε Πα, που είναι και στο συνδυασμό των κωνσταντελλικών και έκαναν την «ζημιά».

Μετά την ...ξεκάθαρη αυτή νίκη τους, έστησαν γλέντι στην πλατεία και άρχισαν να στέλνουν «φιλάκια» στους απέναντι μαζί με ...ευγενικές χειρονομίες ώσπου η Αστυνομία σταμάτησε τα «νυχτοπερπατήματά» τους.

Η επόμενη ημέρα βρήκε «άπιστο» για την ορθότητα του αποτελέσματος του Πανά και την παράταξή του που «εξακολουθεί» να αγωνίζεται μέσω του Πρωτοδικείου πλέον για την ανάδειξη του Δημάρχου.

Σε αναμονή λοιπόν του τελικού αποτελέσματος του Πρωτοδικείου για να δούμε «αν είναι εκείνοι» (οι Κωνσταντελλικοί) οι νικητές ή αν «βρήκαν το ευαίσθητο σημείο τους κι αυτό «είναι μείον τους».

--------------

Σημείωση: Ότι είναι μέσα σε εισαγωγικά, είναι τραγούδια του Λευτέρη Πανταζή.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 guests και κανένα μέλος