Σε έντυπο σκάνδαλο που κυκλοφόρησε ο κος Σγουρός και ο κος Καμάρας για την Ανατολική Αττική

αναφέρονται ως «έργα Σγουρού», τα έργα της τελευταίας θητείας της Νομαρχίας και των Δήμων της Αν.Αττικής,

γεγονός που αποτελεί όχι μόνο ψέμα και πρόκληση αλλά ασέβεια, απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μόχθησαν για να αλλάξουν τον τόπο τους και κυρίως απέναντι στον ίδιο το Νομάρχη Αν.Αττικής τον κο Κουρή, που έχει και τη συνολική χάραξη και υλοποίηση αυτής της στρατηγικής για την Αν.Αττική.
kataggelia
Είμαστε εξαιρετικά θυμωμένοι από την ανήθικη αυτή συμπεριφορά, την οποία καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε, προασπιζόμενοι τόσο την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και την διασφάλιση των κατοίκων, από το ψέμα και την παραπληροφόρηση.

Δεν επιτρέπουμε το καθεστώς Σγουρού να καπηλεύεται απροκάλυπτα αγώνες και προσπάθειες δεκαετιών, ανθρώπων που υπηρέτησαν τα κοινά.

Δεν επιτρέπουμε να κοροϊδεύει, το καθεστώς Σγουρού, τους δημότες του τόπου μας παρουσιάζοντας ποσά εκατομμυρίων ευρώ ως κονδύλια που διατέθηκαν στη περιοχή μέσα στη τελευταία τριετία.
kataggelia-2
Δηλώνουμε ότι το 90% των έργων που αναφέρονται στο απολογιστικό του φυλλάδιο αποτελούν μελέτες και έργα που υλοποιήθηκαν και λειτούργησαν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αν.Αττικής και τους Δήμους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά μόνο   παραδείγματα:




Στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας καταρχάς δεν ανήκει το έργο

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΩΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣΑ- ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ- ΩΡΩΠΟΣ- ΣΚΑΛΑ-ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ.

Θα πρέπει να ενημερωθούν ότι πρόκειται για άλλο Μαρκόπουλο και ανήκει στον Ωρωπό. Το δε έργο κατασκευάστηκε από τη Νομαρχία και το Δήμο Ωρωπού πριν το 2010.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόκειται για προγραμματική σύμβαση του 2009 μεταξύ του Δήμου και της Νομαρχίας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Το έργο δεν υλοποιήθηκε και έχει γίνει απένταξή του από το ΕΣΠΑ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το έργο ολοκλήρωσε η Νομαρχία και ο Δήμος Μαρκοπούλου το 2010

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ Λ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ –ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Το έργο παραδόθηκε από τη Νομαρχία το 2010 και στα επόμενα 3 χρόνια θα έπρεπε ο κος Σγουρός να υλοποιήσει την αντιπλημμυρική προστασία πράγμα το οποίο δεν έκανε.

Τα ίδια εύκολα θα διαπιστώσει κανείς βλέποντας τις αναφορές και στους άλλους δήμους.

Στο Δήμο Κρωπίας, το ολοήμερο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Αγίας Μαρίνας Κορωπίου εγκαινιάστηκε και λειτούργησε από το 2009 με την παρουσία όλων μας..

Η πλειοψηφία των έργων που αναφέρονται για το Δήμο Κρωπίας ή υλοποιήθηκαν πριν την διοίκηση Σγουρού ή δεν έγιναν ποτέ.

Και το ίδιο συμβαίνει και με όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς που αναφέρονται σε όλους τους Δήμους.

Χαρακτηριστικό του ψεύδους είναι το γεγονός ότι στο Δήμο Λαυρεωτικής αναφέρονται έργα ύψους 37 εκατομμυρίων εύρω περίπου, εκ των οποίων μόνο το ένα έργο βρίσκεται σε εξέλιξη ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα είναι πάλι έργα συνεργασίας των Δημάρχων με τη Νομαρχία Αν.Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προπαγάνδα Σγουρού αναφέρει ως ολοκληρωμένο έργο σχεδόν 2 εκατομμυρίων ευρώ την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας, έργο για το οποίο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Τα «έργα Σγουρού»

είναι έργα της Νομαρχίας και των Δήμων.

Αδιανόητο είναι επίσης ότι ο κος Σγουρός και ο υποψ. Αντιπεριφερειάρχης του κος Καμάρας δεν γνωρίζουν καν τις περιοχές της Αν.Αττικής, την οποία υποτίθεται ότι υπερασπίζουν. Δεν ξέρουν που βρίσκονται οι περιοχές στις οποίες αναγράφουν ότι έκαναν έργα. Πρέπει να ενημερωθούν επιτέλους ότι η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ ΠΡΟΣ ΔΗΛΕΣΙ δεν ανήκει στο Δήμο Μαραθώνα αλλά στο Δήμο Ωρωπού

Όπως και η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΛΕΩΦ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΧΕΛΜΟΥ & ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ δεν ανήκει στο Δήμο Μαραθώνα καθώς η περιοχή ανήκει στο Δήμο Διονύσου.

Είναι εγκληματική αυτή η σύγχυση αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτοί οι άνθρωποι ζητάνε να διαχειριστούν αυτές τις περιοχές και να επέμβουν για να τις προστατέψουν σε στιγμές κρίσης- έκτακτης ανάγκης (πυρκαγιές- πλημμύρες κλπ).

Κατόπιν όλων αυτών καταγελούμε τον κο Σγουρό και την απαράδεκτη πολιτική του, με την οποία προσπαθεί να καλύψει την απίστευτη αδράνειά του και να δικαιολογήσει την απραξία του.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ και ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ που εκτός από παραπλανητική είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Καλούμε όλους του Δημάρχους που υλοποίησαν τα αναφερόμενα έργα καθώς και τον Νομάρχη κο Κουρή όπως πάρουν άμεσα θέση, τόσο για την επαναφορά της αλήθειας αλλά και για την προάσπιση των κατοίκων.

Είναι χρέος όλων μας να διαφυλάξουμε τόσο τις αρχές και την ηθική τάξη του τόπου και των ανθρώπων μας αλλά και την ζωή και την περιούσία όλων μας από την αμέλεια τους.
 
 
Δεν ανεχόμαστε άλλα ψέματα.
ΠΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ
Υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Αν.Αττικής
Κιν.694 2845403

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 guests και κανένα μέλος