"Ο Σπύρος Πανάς έχει την ωριμότητα και τη βαθιά γνώση των αναγκών του Δήμου 3Β"
γράφει ο Δημήτρης Βασιλείου

 

Αγαπητοί Φίλοι,

Αγαπητοί Συνδημότες.

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας κάνω γνωστές τις θέσεις μου που αφορούν στις επερχόμενες εκλογές:

α. Εκτιμώ βαθύτατα το έργο, τον σχεδιασμό, τη γνώση αλλά και το ήθος του Δημάρχου μας κ. Σπύρου Πανά. Προσωπικά, θεωρώ ότι ανέλαβε το Δήμο κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και κατάφερε να αποδείξει όχι μόνο την ικανότητά του, αλλά και το πάθος του για δημιουργία. Έχοντας θητεύσει / εκπαιδευτεί σε υψηλή θέση επί σειρά ετών, έχω την απόλυτη πεποίθηση ότι, έχει την ωριμότητα αλλά και τη βαθιά γνώση των αναγκών του Δήμου μας και θα φέρει εις πέρας το έργο που σχεδίασε, με απόλυτη συνέπεια, γιατί εκτός από πολύ ικανός είναι και πολύ ειλικρινής.

β. Προσωπικά θέλω να σας γνωρίσω ότι θα συμμετέχω ως υποψήφιος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, υποστηρίζοντας το Δήμαρχο κ. Σπύρο Πανά, που με ενέπνευσε με τις καινοτόμες ιδέες του, κάνοντας μάλιστα μια προσωπική μου υπέρβαση, αφού ουδέποτε μέχρι σήμερα πολιτεύτηκα κάτω από οποιονδήποτε Συνδυασμό.

Στόχος μου είναι η ποιοτική αναβάθμιση των σχέσεων μεταξύ Δημοτικής αρχής, Αντιπολίτευσης και Δημοτών, βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στο ζητούμενο, που είναι η ποιότητα ζωής των πολιτών του Δήμου μας, που μπορεί να λέγεται 3Β στην ουσία όμως είναι ένας και μοναδικός.

Ο Βουλιώτης διαμένει στην Βούλα, αλλά χαίρεται την ομορφιά της Βουλιαγμένης, αφού προηγουμένως κάνει έναν περίπατο στη Βάρη ή το αντίστροφο.

Είναι υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής, της Αντιπολίτευσης αλλά και των νεώτερων δυνάμεων που διεκδικούν την εξουσία να δουλέψουν πάνω σε αυτά που τους ενώνουν και είναι σίγουρο ότι νομοτελειακά θα βρεθούν αποδεκτές λύσεις στα θέματα διαφωνίας. Δεν είναι δυνατόν στον 21ο αιώνα να αποδεχτούμε την πολιτική πόλωση στην κοινωνία που τελικά μεταφέρεται αυτούσια στο Δημοτικό Συμβούλιο ή το αντίστροφο.

Η υποχρέωση διατήρησης ποιοτικού επιπέδου στην διαφωνία θέσεων ανήκει πρωτίστως στην Αντιπολίτευση και μετά στην Δημοτική Αρχή.

Τέλος, επιτρέψτε μου να οραματίζομαι μια Δημοτική Αρχή που θα επιλέξει τα ικανότερα Στελέχη από όλες τις δυνάμεις με όρεξη για πολλή και ποιοτική εργασία.

Ευχαριστώ

Δημήτρης Βασιλείου

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 297 guests και κανένα μέλος