Πιάσανε και τον Κάρατζιτς. Ξεκάθαρο το μήνυμα σ’ όσους πατριώτες, όπου γης, αντιτάσσονται στη μετατροπή της πατρίδας τους σε προτεκτοράτο των Η.Π.Α.-στην καλύτερη περίπτωση-και στη χειρότερη στον κατακερματισμό, ή και στην πλήρη εξαφάνισή της. Η «διεθνής κοινότητα» εξέφρασε την ικανοποίησή της, μας είπαν τα παπαγαλάκια των «μεγάλων» μας Μ.Μ.Ε...

Ένας ακόμα πατριώτης

στα χέρια των Αμερικανών


Πιάσανε και τον Κάρατζιτς. Ξεκάθαρο το μήνυμα σ’ όσους πατριώτες, όπου γης, αντιτάσσονται στη μετατροπή της πατρίδας τους σε προτεκτοράτο των Η.Π.Α.-στην καλύτερη περίπτωση-και στη χειρότερη στον κατακερματισμό, ή και στην πλήρη εξαφάνισή της. Η «διεθνής κοινότητα» εξέφρασε την ικανοποίησή της, μας είπαν τα παπαγαλάκια των «μεγάλων» μας Μ.Μ.Ε. Πίσω από τον εντελώς ψευδεπίγραφο όρο «διεθνής κοινότητα» βρίσκουμε βέβαια τους Αμερικανούς και τους όπου γης λακέδες τους, των Ευρωπαίων ηγετών συμπεριλαμβανομένων σε περίοπτη θέση αυτο-εξευτελισμού. Η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία και άλλες ανεξάρτητες χώρες δεν συμπεριλαμβάνονται στην... «διεθνή κοινότητα»!

Τον πιάσανε τον «εγκληματία»! Εγκληματίες στην διάρκεια του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου ήταν μόνο οι Σέρβοι. Οι Κροάτες, οι Αλβανοί Κοσσοβάροι και οι Βόσνιοι μουσουλμάνοι ήταν ...«αγωνιστές της ελευθερίας»! Η Ιστορία γράφεται από τους νικητές, μας λένε κάποιοι περισπούδαστοι. Όσοι θέλουν μπορούν να διαβάζουν αυτήν την Ιστορία. Οι υπόλοιποι θυμόμαστε ότι ακρότητες έγιναν από όλες τις πλευρές, αλλά μόνο των Σέρβων-και κατά σύμπτωση Ορθοδόξων Χριστιανών-αμφισβητήθηκε και στιγματίσθηκε το αναφαίρετο δικαίωμα στην αυτοάμυνα. Οι Σέρβοι της Βοσνίας-των οποίων ασυμβίβαστος ηγέτης και υπερασπιστής υπήρξε ο Ράντοβαν Κάρατζιτς-ήταν μειονότητα στην μουσουλμανική Βοσνία κι είχαν να αντιμετωπίσουν τους συνασπισμένους Βόσνιους με τους υπό την σκέπη του Βατικανού καθολικούς Κροάτες και τους εισαγόμενους μαχητές της Αλ Κάϊντα, στον άπελπι αγώνα τους απλώς να υπάρξουν. Το βομβιστικό μακελειό στην αγορά του Σεράγιεβο που αρχικά αποδόθηκε στους Σέρβους, αποδείχθηκε περίτρανα ότι ήταν προβοκάτσια των Βόσνιων μουσουλμάνων και του εγκληματία πολέμου ηγέτη τους, Αλία Ιζετμπέκοβιτς, αγαπημένου παιδιού Αμερικανών και Ευρωπαίων.

Τι μας παραδίδει η Ιστορία για τους μουσουλμάνους της Βοσνίας; Τίνων ευκλεών προγόνων είναι οι αντάξιοι απόγονοι; Είναι απόγονοι όσων Σέρβων επέλεξαν τον εύκολο δρόμο του εξισλαμισμού και της καλοπέρασης όταν τα σουλτανικά στρατεύματα εισέβαλλαν στην κεντρική Ευρώπη. Είναι παιδιά και εγγόνια των συνεργασθέντων-όπως και οι Κροάτες-με τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Ο Κάρατζιτς και οι Σέρβοι αγωνιστές είναι απόγονοι εκείνων που και στη μία και στην άλλη ιστορική περίοδο επέλεξαν τον δύσκολο δρόμο του ΟΧΙ. Και τιμωρήθηκαν παραδειγματικά από τους απογόνους των Συμμάχων που οι Σέρβοι συστρατεύθηκαν και μάτωσαν στο πλευρό τους, στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν υπάρχει χώρος για αξιοπρεπείς ανθρώπους στη Νέα Τάξη. Αντιθέτως, υπάρχει άφθονος χώρος και αξιώματα και ποικίλες ανταμοιβές για τους υπάκουους χειροκροτητές. Η υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Ντόρα Μπακογιάννη-Μητσοτάκη έσπευσε να χειροκροτήσει την σύλληψη του Κάρατζιτς, υποβάλλοντας έτσι οικειοθελώς για πολλοστή φορά τα διαπιστευτήρια της υπακοής της προς τους Αμερικανούς. Από κοντά κι ο εκπρόσωπος Τύπου του μεταλλαγμένου νεο-ΠΑ.ΣΟ.Κ., Παπακωνσταντίνου. Όλα τα μωρά στην πίστα.

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αύριο-μεθαύριο, έτσι και τ’ αμερικανάκια αποφασίσουν να μας φυτέψουν κάνα αυτονομιστικό κίνημα στη Θράκη. Η τύχη όσων Ελλήνων Κάρατζιτς δεν συναινέσουν είναι προδιαγεγραμμένη. Σύλληψη και προσαγωγή στο πλήρως ελεγχόμενο από τους Αμερικανούς ποινικό δικαστήριο της Χάγης για ...«εγκληματίες» πολέμου. Οι εκατοντάδες Σέρβο-Βόσνιοι αγωνιστές που εδώ και δεκαεφτά χρόνια υφίστανται απίστευτα βασανιστήρια στα μεσαιωνικά κάτεργα της Βοσνίας, δεν συνιστούν έγκλημα πολέμου και μάλιστα διαρκές!

Για τους Σέρβους που συνέλαβαν και αναμένεται να παραδώσουν τον Κάρατζιτς στους διώκτες του δεν χρειάζονται περίσσια λόγια. Είναι απλώς θλιβεροί. Παραδίδουν ιστορία και φρόνημα αιώνων του λαού τους σ’ εκείνους που συρρίκνωσαν και ισοπέδωσαν την πατρίδα τους, με αντάλλαγμα την εισδοχή τους στην Ευρώπη των Αμερικανών. Αλλά, βέβαια, τέτοια ανθρωπάκια δεν έχουν πατρίδα. Έχουν μόνο πάτρωνες. Θλιβερή ήταν και η εικόνα νέων ανθρώπων να πανηγυρίζουν έξαλλα στους δρόμους του Βέλιγραδίου για την σύλληψη ενός ομοεθνούς τους αγωνιστή της ελευθερίας και την επακόλουθη παράδοσή του σ’ εκείνους που μισούν θανάσιμα το σερβικό έθνος. Η πλύση εγκεφάλων της παγκοσμιοποίησης αποδίδει τους προσδοκώμενους καρπούς.

Την ίδια ακριβώς πλύση εγκεφάλων υφίστανται και οι Έλληνες, με πιό εμφανή τα αποτελέσματά της στους νέους μας. Αυτούς που εκπαιδεύονται καταλλήλως για να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές-«ελεύθερα κι ανεπηρέαστα»-εκείνους τους προοδευτικούς και φιλελεύθερους πρασινο-μπλε-ρόζ πολιτικούς μας, τους κατασκευασμένους στο ίδιο εργαστήριο γενετικής που παρήγαγε και τους κλώνους που ξεπούλησαν τον Κάρατζιτς.

 


Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 111 επισκέπτες και κανένα μέλος