Ενας είναι ο σκοπός μας: «Η απελευθέρωσις του Έθνους μας από τον σημερινόν ξένον ζυγόν
Γράφει ο Αποστολίδης Γιώργος*

 

Τις τελευταίες ημέρες  γίνομαι δέκτης ερωτημάτων από πολλούς φίλους και συμπολίτες μου, για το εάν θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με κάποιον  δημοτικό συνδυασμό στο Δήμο Παλλήνης στις επερχόμενες  αυτοδιοικητικές εκλογές .

  Ένα ερώτημα εύλογο, αφού η συνήθης  πρακτική τα προηγούμενα  χρόνια, «επέβαλε» σε όλους αυτούς που ασχολούνται- παρεμβαίνουν- αρθρογραφούν  και παλεύουν  για την πατρίδα τους, την πόλη τους  και το δημόσιο συμφέρον,  να εμπλέκονται  είτε σε δημοτικές παρατάξεις, είτε σε κομματικούς μηχανισμούς εξουσίας.

  Όμως οι σημερινές συνθήκες δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα  χρόνια.

Τα μνημόνια, οι δανειακές συμβάσεις και ο Καλλικράτης  αναγκάζουν τους  Δήμους να λειτουργήσουν μέσα σε ένα καθεστώς κατοχής και αποικιοκρατικής διακυβέρνησης της χώρας. 

  Μέσα σε αυτό το νοσηρό κλίμα που έχει επιβληθεί στους Έλληνες πολίτες, η όποια προσπάθεια εμπλοκής μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα φάνταζε ως αναγνώριση του υπάρχοντός συστήματος , αυτού του  συστήματος που στην ουσία απαγορεύει ακόμη και τα αυτονόητα, όπως είναι η εναλλαγή και η ανάκληση των εκλεγμένων Δημάρχων και Δημοτικών συμβούλων.

  Αναλογιζόμενος όλα τα παραπάνω αλλά και την απόφαση των συναγωνιστών μου στον πυρήνα του Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης –Παιανίας , αποφάσισα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και με κανένα συνδυασμό.   

 Ένας ενεργός πολίτης όμως δεν  μπορεί και δεν πρέπει να απέχει από καμία  προσπάθεια που έχει στόχο τη δημιουργία θεσμών για μια αυτοδιοίκηση  με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των  πολιτών και του τόπου του, για αυτό και σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφο σας  αποκλειστικά  φωνές και απόψεις που θα αντισταθούν στα σχέδια της χειραγώγησης της Δημοκρατίας.

Υ.Γ. : Αγαπητές φίλες και φίλοι μη ξεχνάτε ότι ο σκοπός μας είναι: «Η απελευθέρωσις του Έθνους μας από τον σημερινόν ξένον ζυγόν και η απόκτησις της πλήρους ανεξαρτησίας της χώρας μας.»

* Ο Αποστολίδης Γιώργος είναι Συντονιστής τομέα Μεσογείων Ε.ΠΑ.Μ

Μέλος του Πυρήνα Παλλήνης Παιανίας Ε.ΠΑ.Μ


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 guests και κανένα μέλος