Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συνδημότες Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης,

nikos-kasidokostasΣτους δύσκολους σημερινούς καιρούς ο Δήμος έχει ανάγκη από ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν πραγματικά να προσφέρουν και μπορούν να το πράξουν, έχοντας στο ενεργητικό τους καταξίωση τόσο μέσα από την επαγγελματική όσο και την κοινωνική τους πορεία.

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω και παράλληλα να σας αναπτύξω τους λόγους για τους οποίους στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, έχω την τιμή και τη χαρά να υποστηρίξω την υποψηφιότητα του Δημάρχου Σπύρου Πανά, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης».

Πέραν της προσωπικής μας σχέσης και της μακρόχρονης φιλίας μας, με το Σπύρο Πανά μάς συνδέει επαγγελματική σχέση που χρονολογείται από το 1996 μέχρι και σήμερα.

Η πολυετής συνεργασία μας υπήρξε πάντα πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς ο Σπύρος είναι άνθρωπος με πολύ έντονη δημιουργικότητα. Απόλυτο χαρακτηριστικό του είναι η προσοχή που δίνει στην κάθε λεπτομέρεια, η τήρηση της τάξης και η αναζήτηση της τελειότητας σε οτιδήποτε αναλαμβάνει.

Τον υποστηρίζω, εκτιμώντας την τιμιότητα του, την στήριξη στις συνεργασίες του, την αγάπη του για το όμορφο και την πίστη στο όραμά του, χωρίς καμία παρέκκλιση και χωρίς καμία πίστωση στην ποιότητα.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Σπύρος Πανάς θήτευσε δίπλα σε έναν σπουδαίο όχι μόνο Δήμαρχο, αλλά και Άνθρωπο, τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Ο «δάσκαλός» του Γρηγόρης Κασιδόκωστας, μια ιδιαίτερη προσωπικότητα με κουλτούρα και αντίληψη για τα κοινά του Δήμου εντελώς διαφορετική από αυτήν που επικρατεί στην ελληνική πολιτική σκηνή, κατάφερε με τη βοήθεια των συνδημοτών του να εφαρμόσει μεγάλο μέρος του προγράμματός του φέρνοντας το Δήμο μας στο επίπεδο που είναι σήμερα, αναβαθμίζοντας την ποιότητας της ζωής τόσο της δικιάς μας, όσο και των παιδιών μας.

Παρατηρώντας με προσοχή τις κινήσεις του κ. Πανά σε όλη τη διάρκεια της Δημαρχίας του και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν εισηγήσεις και αποφάσεις του για χρήσεις δημόσιας γης και παραλιακού μετώπου, πιστεύω ότι υπήρξε πολύ καλός μαθητής του «δασκάλου» του και εκτιμώ ότι έτσι θα προχωρήσει, δικαιώνοντας τη ρήση του Λαού: «με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις».

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συνδημότες Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης, ζώντας, όπως όλοι μας, τη σημερινή οικονομική και κοινωνική λαίλαπα, κουράστηκα να ακούω και να βλέπω πολιτικούς να φωνάζουν συνθήματα, να υπόσχονται, να τρέχουν από πόρτα σε πόρτα για να διαλαλήσουν το «εμπόρευμα» τους, υποσχόμενοι τα «ΠΑΝΤΑ».

Υποστηρίζω κάποιον, ο οποίος είναι έντιμος, τεχνοκράτης, έχει πάθος με οτιδήποτε καταπιάνεται, είναι αφοσιωμένος στο Δήμο του και έχει πραγματικό όραμα για την πόλη.

Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών πού θα λάβουν μέρος στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Ι. Κασιδόκωστας

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 guests και κανένα μέλος