Αγαπητή/έ δημότη, ότι επιλέξεις, θα έχεις τη δυνατότητα να το διορθώσεις, μετά από πέντε χρόνια
 
Είναι συγκινητικό καταρχήν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για κάθοδο στις εκλογές τόσοι πολλοί συνάνθρωποί μας, παράλληλα όμως είναι απορίας άξιον, αν όλοι αυτοί ενδιαφέρονται για το μέγιστον, κατά το Θαλή, ή από ιδιοτελείς σκοπούς. Παρακολουθώ με λύπη ανθρώπους, χωρίς να αναφέρω ονόματα στην παρούσα φάση, που η προσφορά τους στο παρελθόν ήταν από ελάχιστη έως ανύπαρκτη, σήμερα να επιμένουν ότι θέλουν και μπορούν να σώσουν την πόλη, ίσως και τον τόπο γενικότερα.
 
Οι «σωτήρες» αυτοί, επιλέγουν το συνδυασμό με τις περισσότερες πιθανότητες για εκλογική νίκη, ανεξάρτητα από θέσεις, πρόγραμμα και ιδεολογία, αρκεί ο συνδυασμός να έχει εξασφαλισμένη εκλογική πελατεία. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι από την πλευρά τους, επιλέγουν υποψηφίους συμβούλους με κριτήριο να διαθέτουν τα απαραίτητα κουκιά, αδιαφορώντας συνήθως για τις αξίες, τις ικανότητες, τις προθέσεις αλλά και τη διάθεσή τους να δουλέψουν για την πόλη. Οι περισσότεροι δηλώνουν ανεξάρτητοι, ώστε να μπορούν να τσιμπολογούν από όλη την εκλογική πίτα, ενώ κάποιοι άλλοι, αδιόρθωτοι, δηλώνουν κομματικοί εκπρόσωποι, σαν να έχουμε βουλευτικές εκλογές. Όλα αυτά βέβαια ισχύουν μέχρι το βράδυ των εκλογών και των αποτελεσμάτων.
 
Αγαπητή – έ δημότη, ότι επιλέξεις, θα έχεις τη δυνατότητα να το διορθώσεις, μετά από πέντε χρόνια, αφού τόση θα είναι η θητεία του δημαρχοκεντρικού μας συστήματος. Από αυτή την ψήφο εξαρτάται το μέλλον το δικό σου, των παιδιών, των συνανθρώπων και της πόλης σου. Με την ψήφο σου θα επιλέξεις αυτόν που αποδεδειγμένα ενδιαφέρεται και μπορεί να σε υπηρετήσει ή αυτόν που θα αναλάβει να σε διοικεί με όπλο την εξουσία που θα του χαρίσει η δική σου ψήφος. Το μέλλον του τόπου είναι άρρηκτα δεμένο με το δικό σου και των παιδιών σου. Μην υποτιμήσεις την αξία της ψήφου σου, δείξε τη δύναμη της επιλογής σου για να σε σεβαστούν.
Άλλωστε, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ
 
Σιαμέτης Βασίλειος

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 181 guests και κανένα μέλος