Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος των 3Β, Παντελής Κασιδόκωστας, διαμαρτύρεται για όσα ακούστηκαν στην ενημέρωση που έγινε στη δημοτική συνεδρίαση 24/3, όσον αφορά την ανάπλαση του Καβουρίου και συγκεκριμένα όσα είπε ο Χρ. Διονυσόπουλος.

Πάντως για ότι αφορά τα «δελφίνια» στο Καβούρι, ο Χρ. Διονυσόπουλος είπε ότι ο Γρ. Κασιδόκωστας είχε ζητήσει να πάνε στον κόλπο της Βουλιαγμένης, όσο δε αφορά την υποψηφιότητα του Χρ. Διονυσόπουλου, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αναφορικά με τις ψευδείς καταγγελίες του κυρίου Διονυσόπουλου, στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο, ως προς το πρόσωπο του αδελφού μου, θα ήθελα να καταθέσω δημόσια, ότι ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας, ουδέποτε σχεδίασε τη δημιουργία μοντέλου αξιοποίησης για ελλιμένιση με ιπτάμενα δελφίνια, στη περιοχή του Μεγάλου Καβουρίου και πως οι εν λόγω καταγγελίες δεν είναι παρά μονάχα προϊόντα μυθοπλασίας που μοναδικό σκοπό έχουν να καλλιεργήσουν τις εντυπώσεις καθώς και να σπιλώσουν το όνομα του αδερφού μου.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο κύριος Διονυσόπουλος έχει πολλές φορές επιχειρήσει να οικειοποιηθεί το έργο του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Παρά το γεγονός πως εκτιμώ βαθύτατα το έργο του και πως μέχρι και πριν από λίγο καιρό τον θεωρούσα φίλο μου, ο κύριος Διονυσόπουλος απ ότι φαίνεται παρασύρθηκε από τις προεκλογικές υποσχέσεις και τα αβυσσαλέα ψέματα του Δημαρχεύοντος κύριου Πανά, που για ακόμα μια φορά προσπαθεί αποτυχημένα να σπιλώσει τόσο το όνομα όσο και την οικογένεια μου. Ο κύριος Πανάς, από τότε που, προσωρινά τουλάχιστον, ανέλαβε τα καθήκοντα του Δημαρχιακού θώκου, δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να παριστάνει τον συνεχιστή του Γρηγόρη Κασιδόκωστα ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί, με δόλιους τρόπους, να υπονομεύσει το έργο και την ιστορία του.

Πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς το γεγονός πως ο κύριος Πανάς σχεδιάζει να κατεβάσει υποψήφιο με το συνδυασμό του έναν άνθρωπο ο οποίος αποκαλεί τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα, «ανάξιο ηρωοποίησης» και τον καταγγέλλει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι προσπάθησε το 1996 να τσιμεντοποιήσει τη παραλία του Μεγάλου Καβουρίου. Επειδή επανειλημμένα ο κ. Διονυσόπουλος έχει αναφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι αυτός έσωσε την περιοχή της Φασκομηλιάς, τη Λίμνη και τον θερινό κινηματογράφο ΑΚΤΗ υπενθυμίζω ότι αυτό έγινε μόνο από τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα κατόπιν συνάντησης του με τον τότε Πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Απ ότι φαίνεται όμως ο κύριος Πανάς, προσπαθεί να πάρει τα εύσημα μόνος του ή απλώς με λίγα λόγια να βγάλει την ουρά του απ έξω όσον αφορά τη σκανδαλώδη υπόθεση των περιβόητων καντινών του Μεγάλου Καβουρίου.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κύριο Πανά, ότι συνεχιστής του Γρηγόρη Κασιδόκωστα δεν είναι αυτός που τον διαδέχτηκε απλώς στην ηγεσία του συνδυασμού αλλά ο Δήμαρχος που μέσα από την αξιοπρέπεια και τις επιτυχίες του θα καταφέρει να συνεχίσει το μεγάλο έργο του.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 113 guests και κανένα μέλος