Εκείνο το λαμόγιο ο Ιωάννης, που παρίστανε τον βασιλέα της Αγγλίας ενόσω το μεγάλο του αδερφάκι Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος τσακωνόταν με τον Κούρδο Σαλαντίν στους Αγίους Τόπους, είχε έναν δεινό φοροεισπράκτορα, τον σερίφη του Νότιγχαμ, που κατά πως φαίνεται τον ξέρασε η Κόλαση στην Ελλάδα των ημερών μας. Σαφέστατα επηρρεασμένος ο γράφων από ένα παλιό κλέφτικο άσμα «πιάνουν και γράφουν μιά γραφή, χ..ουν τα γένια του κατή», αποφάσισα κι εγώ να στείλω μιά γραφή μπερεκετλίδικη:

Κύριον (τύποις)
Χάρη Χαρατσάρη
Γενικό Μπεζαχτάρη
του ντοβλετιού:

Πασά μου,
Άκουσα πως έβγαλες φιρμάνι, να σου στείλουμε ούλοι οι Γραικοί το e-mail μας. Σου στέλνω κι εγώ το δικό μου, γιά να το βάλει η αφεντιά σου εκεί που ξέρεις και με το συμπάθειο δηλαδής, αλλά είναι λιγουλάκι μακρύ. Γράφεις ντερβίση μου; Γράφε.
s’Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έγραφαν οι παλιοί, γνήσιοι αναρχικοί σ’ έναν τοίχο στα Εξάρχεια, εκεί κοντά στα τέλη της δεκαετίας του ’70: «Ο Φλωράκης (Θεός σχωρέστον) είναι ο πατέρας του Μαρξισμού, γιατί του γ...σε τη μάνα». Ενας υιός –και ιός να τον γράψετε, το ίδιο είναι- του νεο-ΠΑΣΟΚοειδούς «σοσιαλισμού», ονόματι Βαγγέλης Βενιζέλος, αρριβάρισε τις προάλλες στο Κίεβο, τάχα μου γιά να δείξει το ενδιαφέρον της Σαμαρο-κυβέρνησης γιά τους Έλληνες της Ουκρανίας, αλλά και γιά να «βοηθήσει» στην αναζήτηση μιάς ειρηνικής διεξόδου από τον επαπειλούμενο εμφύλιο. Στην πραγματικότητα, κατ’ εντολήν Αμερικανών και λοιπών πατρώνων, αναγνώρισε εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης –στην οποία αντιπροεδρεύει- και της Ε.Ε. -στην οποία η Ελλάδα θεσμικά και διακοσμητικά προεδρεύει- την αυθαίρετη, αυτοχρισμένη ψευδοκυβέρνηση των Ουκρανών νεοναζί. Μέγας «σοσιαλιστής» ο Ευάγγελος. Κατά τ’ άλλα φρίττει με τους νεοναζί της «Χρυσής Αυγής».
Δράττομαι εδώ της ευκαιρίας να του εκφράσω ένα παράπονο απωθημένο μου. Πάντοτε ήλπιζα ότι θα έρθει η στιγμή να τον απολαύσουμε οι Πανέλληνες σε μιά επική μονομαχία σούμο με τον Πάγκαλο. «Γαργαντούας εναντίον Λεβιάθαν».

Η τελευταία άποψη του υπουργείου ανθελληνικής Παιδείας γιά το μάθημα της Εκθέσεως Ιδεών είναι αγλάϊσμα του πιό μαύρου φασισμού. Ο «εκπαιδευτικός» θα δίνει στους μαθητές ένα θέμα προς «ανάπτυξη» και θα τους καλεί με την όλη δομή και τα επιχειρήματα της εκθέσεώς τους να καταλήξουν σε συμπεράσματα προκαθορισμένα από το υπουργείο και τη γιάφκα ανθελλήνων υπαλληλίσκων του Σόρος που αυτοαποκαλείται «Παιδαγωγικό Ινστιτούτο». Αν ο μαθητής εκφράσει και υποστηρίξει αντίθετη άποψη από την διατασσόμενη θα μαυρίζεται βαθμολογικά ως «κουμπούρας». Αν, δηλαδή, σε μιά έκθεση με ζητούμενο προς ανάπτυξη και τεκμηρίωση θέμα: «Μνημόνιο-Μιά αναγκαιότητα», ο μαθητής καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα Μνημόνια είναι επακόλουθα καραμπινάτης προδοσίας «Ελλήνων» πολιτικών, τότε θα κρίνεται ως ανεπίδεκτος μαθήσεως και μετεξεταστέος, μέχρι να μάθει ότι η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο του 4ου Ράϊχ.
Το ζητούμενο είναι πόσοι εκπαιδευτικοί θα σκύψουν ωχ-αδερφίστικα και ραγιαδίστικα τον τράχηλο γιά να εφαρμόσουν τούτο το φιρμάνι και να προετοιμάσουν «εξ απαλών ονύχων» αυριανές γενιές δούλων.

Η ιστορία με τα νέα χαράτσια των «εθνικών εργολάβων» στα διόδια, επαναφέρει στο προσκήνιο την χιλιοπαιγμένη τα τελευταία τέσσερα χρόνια παράσταση του Καραγκιόζη: «Είναι Νόμος, υπακούσατε». Νόμοι, προεδρικά διατάγματα του Μεγάλου Θλιβερού, καταδρομικές «πράξεις νομοθετικού περιεχομένου», ένα μάτσο κωλόχαρτα από αυτούς που κατάντησαν το Σύνταγμα κουρελόχαρτο. Και καλείται τώρα η Ελληνική(;) Αστυνομία να περιφρουρήσει τα χαράτσια των εργολάβων. Αυτό είναι διασυρμός και ταπείνωση γιά τους υποτιθέμενους φρουρούς του πολίτη. Στις μαύρες περιόδους της Ιστορίας κάθε λαού, όπως υπήρξε η Κατοχή γιά τον ελληνικό λαό, ξεχώριζαν οι Άνθρωποι από τα ανθρωπάκια, οι Γυναίκες από τα γυναικάκια και τα γύναια, οι Άντρες από τα αντράκια και τ’ ανδρείκελα. Και επί Κατοχής, που «Νόμος» ήταν ο νόμος των κατακτητών, υπήρξαν ΕΛΛΗΝΕΣ αστυνομικοί που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς επειδή συμμετείχαν σε αντιστασιακές οργανώσεις.

Θα ήθελα πάρα πολύ ν’ ακούσω τους συνδικαλιστές αστυνομικούς να καταγγέλουν τη νέα ηθική υποβάθμιση των αστυνομικών σε προστάτες της αισχροκέρδειας των εργολαβο-καναλαρχών στα διόδια. Κυρίες και κύριοι της ΕΛ.ΑΣ, η εκ μέρους των πολιτών αναγνώριση της όποιας προσφοράς σας και ο σεβασμός σε όσους από εσάς αντιλαμβάνεστε το επάγγελμά σας ως λειτούργημα, είναι έπαθλο καθημερινώς διεκδικούμενο. Εάν περιμένετε να σας το απονείμουν οι κατευθυντήριες του υπουργείου ΔΕΛΤΑ-ΜΑΤ σωθήκαμε κι εμείς κι εσείς. 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 347 guests και κανένα μέλος