Η Διεθνής του σοσια-υλισμού ξεφάντωσε στο εν πολλαίς-χωροταξικές, πολεοδομικές και άλλες-αμαρτίαις περιπεσόν Grand Resort στο Λαγονήσι, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου. Η επιλογή από την ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, του συγκεκριμμένου ξενοδοχείου, του αποδεικνύοντος τη... «συνέχεια του κράτους» κατά τον υπουργό Τουρισμού Άρη Σπηλιωτόπουλο, έστειλε ένα ξεκάθαρο, σοσιαλιστικό μήνυμα προς τον Δήμο Καλυβίων και την Τ.Α γενικότερα:..

Σοσιαλιστική Διεθνής …με αστακό


Η Διεθνής του σοσια-υλισμού ξεφάντωσε στο εν πολλαίς-χωροταξικές, πολεοδομικές και άλλες-αμαρτίαις περιπεσόν Grand Resort στο Λαγονήσι, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου. Η επιλογή από την ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, του συγκεκριμμένου ξενοδοχείου, του αποδεικνύοντος τη... «συνέχεια του κράτους» κατά τον υπουργό Τουρισμού Άρη Σπηλιωτόπουλο, έστειλε ένα ξεκάθαρο, σοσιαλιστικό μήνυμα προς τον Δήμο Καλυβίων και την Τ.Α γενικότερα: «Σας γράφουμε κανονικά. Κι εσάς και τους αγώνες σας και τις ευαισθησίες και τα δικαιώματα των δημοτών σας. Έχουμε ιστορία και αίσθημα ως νεο-ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον ιδιοκτήτη του Grand Resort». Όπως είχαν ιστορία κι αίσθημα μεγάλο και με τον άλλο ξενοδόχο, τον Στέγκο, όταν επί πρωθυπουργίας Σημίτη και με τον Γιώργο Παπανδρέου υπουργό Εξωτερικών επελέγη με απευθείας ανάθεση το Porto Carras στην Χαλκιδική, για να φιλοξενήσει την σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών. Η πλάκα είναι ότι λίγο μετά, ως νέος πλέον αρχηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο Γ. Παπανδρέου διέγραψε τον Πάχτα κι άλλους εφτά συνυπογράφοντες βουλευτές για κατάθεση ευνοϊκής προς τον Στέγκο τροπολογίας στη Βουλή!

Κατά τα άλλα, στη διάρκεια των εργασιών της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μεταξύ αστακού και spa, συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα της φτώχειας, της ακρίβειας, της ανεργίας και φυσικά της πείνας. Η προσφώνηση «σύντροφοι» που κάποιοι παλιοί «χαζοί» καθαγίασαν με το αίμα και τους αγώνες τους, απέκτησε επιτέλους το πραγματικό της νόημα, αφού-κατά γενική ομολογία των συνδαιτυμόνων-συντράφηκαν όλοι μέχρι σκασμού.

Όλα τα βουτυρόπαιδα της Διεθνούς Σοσιαλδημοκρατίας ήταν εκεί για να επιβεβαιώσουν γιά μία ακόμα φορά ότι αποτελούν το σοσιαλιστικό δεκανίκι της νεο-ταξικής παγκοσμιοποίησης. Η πληροφορία ότι μεταξύ των «συντρόφων» εθεάθη και το φάντασμα του Λούκουλου να εκστασιάζεται με τα ρωμαϊκών προδιαγραφών γεύματα, ελέγχεται ως ανακριβής.

Αντιθέτως τεκμηριώνεται ως ακριβέστατη η πληροφορία ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πρόσφερε πάλι ένα από τα συνήθη δωράκια του προς την Τουρκία, αφού, υπακούοντας προφανώς στα κελεύσματα του Τζορτζ Μπους και της Κοντολίζα Ράϊς, επεχείρησε να αναγνωρίσει με συνοπτικές διαδικασίες το κόμμα του ηγέτη της κατεχόμενης Κύπρου, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ. Συγκεκριμμένα, πρότεινε να προσφερθεί στο σοσιαλιστικό κόμμα των Τουρκοκυπρίων η ιδιότητα του νέου μέλους της Διεθνούς, με... «συμβουλευτικό» χαρακτήρα! Δηλαδή προσπάθησε να νομιμοποιήσει διεθνώς ένα κόμμα που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις αποφάσεις του Ο.Η.Ε., δεν αναγνωρίζει την νομιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας και προκαλεί διαρκώς με τις παράλογες απαιτήσεις που προβάλλει-ειδικότερα το τελευταίο διάστημα-ενόψει της νέας αμερικανοκίνητης διαδικασίας επιλύσεως του Κυπριακού.


Η έμμεση αναγνώριση του ψευδοπροέδρου των κατεχομένων αποφεύχθηκε λόγω της εντονότατης αντιδράσεως της κυπριακής αντιπροσωπείας. Γεγονός που ανάγκασε τον Γ. Παπανδρέου να αναδιπλωθεί, προβάλλοντας αστεία επιχειρήματα για να δικαιολογήσει την έξω από κάθε έννοια διεθνούς δικαίου πρότασή του. Είπε, δηλαδή, ότι δεν εξέφρασε προσωπική άποψη αλλά τοποθετήθηκε...ως μέλος του προεδρείου!!! (Έναν μεταφραστή, βρε παιδιά). Η συγκεκριμμένη «διευκρίνηση» προκάλεσε τα γέλια ακόμα και στην τουρκοκυπριακή αντιπροσωπεία. Το θέμα είναι βέβαιο ότι θα έχει και συνέχεια αφού σε αυτή τη σύνοδο δεν πάρθηκε καμμία απόφαση επί των θεμάτων που συζητήθηκαν. Οι οριστικές αποφάσεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ανεβλήθησαν για κάποια από τις επόμενες συνόδους, ίσως λόγω δυσπεψίας των συνέδρων-burp…sorry-από τα ασκητικά εδέσματα που κατανάλωσαν.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έστειλε τον λογαριασμό για τα φαγοπότια και τα λοιπά συμπαρομαρτούντα...στη Νομαρχία Αθηνών(!!!), ζητώντας σεμνά και ταπεινά μόνο ένα ψωρο-εκατομμύριο ευρώ ως επιδότηση για το εθνικά ανεκτίμητο έργο που προσέφερε κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνόδου.

Η Νομαρχία, διά στόματος του πασοκο-γενούς νομάρχη κ. Σγουρού, έκρινε το αίτημα ως ολίγον υπερβολικό και δήλωσε ότι θα προσφέρει μόνο μισό εκατομμύριο ευρώ. «Κεσάτια, Γιώργο μου, κεσάτια»!

Παραμένει, πάντως ιστορική αδικία η καρατόμηση της Μαρίας Αντουανέτας. Τουλάχιστον, εκείνη δεν δήλωσε ποτέ σοσιαλίστρια.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 108 guests και κανένα μέλος