Δ. Δαβάκης, Δ. Κιούκης και Γ. Σκουμπούρης
γράφει ο: Σωτήρης Ελευθερίου – τ. Δημοτικός Σύμβουλος Βουλιαγμένης

 

eleutheriouΜέχρι χθες, τοπίο στην ομίχλη θύμιζαν οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου στα 3Β με καμμιά δεκαριά υποψηφίους Δημάρχους έτοιμους να διεκδικήσουν τη δημαρχεία.
Το μόνο που κατάφερνε ο καθένας τους θα ήταν να καταγράψει το ποσοστό της αποτυχίας του το βράδυ των εκλογών.
Αυτά μέχρι χτες. Σήμερα είναι μια άλλη ημέρα. Η συνεργασία των τριών αυτοδιοικητικών προσωπικοτήτων Δ. Δαβάκη, Δ. Κιούκη και Γ. Σκουμπούρη για κοινή κάθοδο στις εκλογές δείχνει το αύριο και αλλάζει το σκηνικό.
Ανθρωποι με γνώσεις, εντιμότητα και εμπειρία, μάς δίνουν την προτασή τους που είναι όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε, γιατί μόνο έτσι θα κάνουμε πράξη τα οράματά μας και θα υπερβούμε τα δύσκολα του καιρού μας.
Δεν είναι υπερβολή να πω ότι είναι από τους καλύτερους, που διαθέτει η τοπική μας κοινωνία που ασχολούνται με την την τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αγαπητοί φίλοι, έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια με τα κοινά και με την όποια εμπειρία έχω, μπορώ να πω ότι χάρηκα ιδιαίτερα γιατί γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους.
Είναι άτομα που έχουν όρεξη για δουλειά, αγάπη για το Δήμο και τον συνάνθρωπο. Ανεπιφύλακτα βλέπω ότι ο Δήμος μας μπορεί να γίνει πρωτοπόρος σε όλους τους τομείς.
Η σύμπλευση των τριών, είναι η αρχή και η πρόσκληση για όλους. Το σύνθημα όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε είναι η ελπίδα και η αισιοδοξία που πρέπει να έχουμε για το νέο χρόνο. Ο αυταρχισμός και η αυθεντία του ενός είναι προς αποφυγήν.

Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη
 
Σωτήρης Ελευθερίου
τ. Δημοτικός Σύμβουλος Βουλιαγμένης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 157 guests και κανένα μέλος