Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, γίναμε μάρτυρες της πραξικοπηματικής και βίαιης συμπεριφοράς του Περιφερειάρχη κ. Σγουρού και διαφόρων συμβούλων και υπασπιστών του, στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Στην προσπάθεια τους να υπερψηφιστεί, σ' ένα σώμα ελαχίστων παρόντων, δια βοής,  το καταστροφικό σχέδιο ξεπουλήματος και τσιμεντοποίησης του ΑΣΤΕΡΑ,  δεν δίστασαν να προβούν σε βίαιες ενέργειες εναντίον συνδημοτών μας και διαφωνούντων περιφερειακών συμβούλων.

Ο κ. Σγουρός και τα κόμματα της συμπολίτευσης, με δηλώσεις τους σήμερα,  στην κυριολεξία αναποδογυρίζουν τα γεγονότα και ψεύδονται ασύστολα, επιχειρώντας να επιρρίψουν στον ΣΥΡΙΖΑ (!) ευθύνες για βιαιότητες και υπονόμευση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας....Αποκαλούν τις δεκάδες συμπολιτών μας που παρευρέθησαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο 'περιφερόμενο θίασο', άσχετο με τον Δήμο !  Φθάνουν μάλιστα στο σημείο να υπαινιχτούν εξαρτήσεις από μεγάλα συμφέροντα που επιβουλεύονται την συγκεκριμένη επένδυση και την ανάπτυξη της χώρας ! 

Καταγγέλλουμε τον κ. Σγουρό

  • Γιατί τη  συνεδρίαση της 23/11, με πραξικοπηματικό τρόπο, δεν έδωσε τον λόγο σε κανένα παρευρισκόμενο συνδημότη μας, ούτε Δημοτικό Σύμβουλο
  • Γιατί, αν και ζητήθηκε από συμβούλους της Αττικής Συνεργασίας, δεν έθεσε το θέμα σε ονομαστική ψηφοφορία
  • Γιατί, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, αποφάσισε, ερήμην της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου, δια βοής, ένα σώμα ελαχίστων ατόμων
  • Γιατί στη συνεδρίαση της Τρίτης 26/11 αποκάλεσε 'βόθρο' τους συμπολίτες μας
  • Γιατί προέβη σε προπηλακισμούς εναντίον Περιφερειακών Συμβούλων
  • Γιατί ο συνεργάτης του κ. Πασβανίδης προέβη σε βίαιη εν ψυχρώ επίθεση εναντίον συμπολίτη μας, ενώπιον όλων μας
  • Γιατί ψεύδεται ασύστολα, επιρρίπτοντας για τις βιαιότητες του σε άλλους τις ευθύνες

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Μετά τα τελευταία γεγονότα, όχι μόνο δεν πρέπει να υποστείλουμε τον αγώνα μας, αλλά πρέπει να τον εντείνουμε περισσότερο.

Πρέπει να επικοινωνήσουμε σε όλους τους συνδημότες μας το μήνυμά μας ενάντια στο ξεπούλημα και τον ευτελισμό της χώρας !

 

Τα μοναδικά μέσα που τους έχουν απομείνει είναι η βία και οι πραξικοπηματικές διαδικασίες.

Στα αισχρά ψεύδη που διοχετεύουν στον ελεγχόμενο 'τύπο΄ τους, θα απαντήσουμε με τη σθεναρή μαζική μας αντίδραση.

 

Κανείς συνδημότης μας στο εξής δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος στον αγώνα μας για τη διάσωση του ΑΣΤΕΡΑ, που είναι και αγώνας συμβολικός ενάντια στη βάρβαρη επίθεση που βιώνουμε !

 

Γιούλη Ηλιοπούλου

 

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 446 guests και κανένα μέλος