• Στη Βουλή, η παραλία των Καλυβίων
  • Αγκαλιάζουμε τα διαμάντια...

Στη Βουλή, η παραλία των Καλυβίων


Στη Βουλή ήρθε προς συζήτηση, από το βουλευτή του Συνασπισμού Αθ. Λεβέντη, η παραλία των Καλυβίων, που διεκδικείται από τους κατοίκους και το Δήμο, ενώ τη νέμεται ο “Αττικός Ηλιος Α.Ε.” του Μαντωνανάκη (γράφουμε στη σελίδα 16). Εμείς πήραμε κάποιους πιπεράτους διαλόγους που αξίζει να γνωρίζει ο πολίτης.

Θ. Λεβέντης: Αυτή τη στιγμή ο Δήμος Καλυβίων, στον οποίο ανήκει όλος αυτός ο χώρος, δεν έχει το δικαίωμα να μπει σ’ αυτό το χώρο. Ο χώρος είναι αποκλεισμένος. Βέβαια, πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης τον επισκέπτονται τακτικότατα, όπως είναι γνωστό σε πολλούς.

Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Αρης Σπηλιωτόπουλος:

“Αυτός που θα έπρεπε να είναι στη δική μου θέση είναι ο τότε Υπουργός Ανάπτυξης κ. Τσοχατζόπουλος, διότι αυτός υπέγραψε τη συγκεκριμένη σύμβαση. Άρα καλά θα κάνετε αυτά να τα απευθύνετε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και σ’ αυτούς που υπέγραψαν τη συγκεκριμένη σύμβαση κι όχι σ’ εμάς που ερχόμαστε με τη λογική της συνέχειας και της συνέπειας της δημόσιας διοίκησης να προστατέψουμε την αξιοπιστία του ελληνικού κράτους.

...Γιατί το ελληνικό κράτος είναι αξιόπιστο μόνον όταν οι επόμενοι σέβονται τις αποφάσεις των προηγουμένων. Και πολύ περισσότερο δεν μπορούμε εν μία νυκτί να καταργούμε συμβάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με το δημόσιο συμφέρον. 


Αγκαλιάζουμε τα διαμάντια...


...Οποιαδήποτε παραλία και οποιαδήποτε εμπορική εκμετάλλευση αυτής, που προσφέρει στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας, είναι διαμάντι και αυτά τα διαμάντια οφείλουν τα κυβερνητικά μας στελέχη να τα αγκαλιάζουν.

...Εγώ χαίρομαι κάθε φορά που οποιαδήποτε παραλία είναι τέτοια που να δίνει τη δυνατότητα σ’ όλα τα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία πηγαίνουν, να αναδείξουν τις ομορφιές της. Ελπίζω να μην ποινικοποιείτε τη συγκεκριμένη παραλία στα Καλύβια Αττικής και να θεωρείτε ποινικό αδίκημα τους όποιους Υπουργούς απολαμβάνουν τη χάρη αυτής της παραλίας, διότι αυτό θα σήμαινε μορφή πολιτικού και κοινωνικού ρατσισμού”.


Σ.Σ.: Τα σχόλια δικά σας.  Βεβαίως ο κάθε Υπουργός ή  βουλευτής μπορεί να αγκαλιάζει τα ...διαμάντια των παραλιών μας,  ενώ οι κάτοικοι του Δήμου Καλυβίων και όχι μόνο, πρέπει να ταξιδέψουν χιλιόμετρα για να βρουν ένα μέτρο ελεύθερης παραλίας για να απολαύσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο και φυσικό δικαίωμά τους· λίγο νερό, λίγο ήλιο και αέρα!!

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 46 guests και κανένα μέλος