Εν όψει της συναντήσεως των υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε στο Λουξεμβούργο, ο νέος «Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης»-κατά κόσμον υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος, Προκόπης Παυλόπουλος-ξαναχτύπησε με δηλώσεις του στα δελτία ειδήσεων της 4ης Ιουνίου: «Το μεταναστευτικό κύμα θα συνεχίσει να αυξάνεται κι εμείς πρέπει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές για να τους υποδεχόμαστε»!!!...

Πώς οι καθαριστές παρμπρίζ εκτινάσσουν στα ύψη το Α.Ε.Π.

 

Εν όψει της συναντήσεως των υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε στο Λουξεμβούργο, ο νέος «Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης»-κατά κόσμον υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος, Προκόπης Παυλόπουλος-ξαναχτύπησε με δηλώσεις του στα δελτία ειδήσεων της 4ης Ιουνίου: «Το μεταναστευτικό κύμα θα συνεχίσει να αυξάνεται κι εμείς πρέπει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές για να τους υποδεχόμαστε»!!! Εάν με τον όρο «κατάλληλες υποδομές» ο κύριος υπουργός εννοεί τις ξενοδοχειακού τύπου εγκαταστάσεις υποδοχής των λαθρομεταναστών στα ανατολικά-κυρίως- σύνορά μας, αυτό είναι κατανοητό. Κάπου πρέπει να ξεκουραστούν από τις κακουχίες της πολύμηνης εκστρατείας τους προς την Ελλάδα, μέχρι να καρδαμώσουν και να αμολυθούν ανά την ελληνική επικράτεια, προς αναζήτηση τύχης. Εάν όμως οι «κατάλληλες υποδομές» συμπεριλαμβάνουν και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, δηλαδή την δημιουργία νέων επενδυτικών δραστηριοτήτων, τότε-και με δεδομένη την μακρόχρονη επενδυτική μας ξηρασία-απλά, εδώ γελάνε.Η δήλωση του κυρίου υπουργού περιέχει τρία μηνύματα, προς τρείς διαφορετικούς αποδέκτες: ΜΗΝΥΜΑ 1ο, προς Ευρωπαίους εταίρους: «Ρίξτε τά μας, για να τους κρατάμε εδώ και να μην έρχονται σε σας». ΜΗΝΥΜΑ 2ο, προς τους αρχιερείς της Νέας Τάξεως, δηλαδή τους αφανείς-πλην ουσιαστικούς-κυβερνήτες μας: «Μην ανησυχείτε εκλαμπρότατοι, η έννοια έθνος-κράτος δεν θα υφίσταται σε λίγα χρόνια στο ελληνικό κράτος. Και τότε θα μπορείτε να κοντύνετε την Ελλάδα όσο και όπως επιθυμείτε». ΜΗΝΥΜΑ 3ο, προς τους χαχόλους εμάς: «Αποδεχθείτε το μέλλον που σας ετοιμάζουμε και συμβιβασθείτε μαζί του. Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Οι λαθρομετανάστες θα συνεχίσουν να έρχονται κι εμείς θα συνεχίσουμε να τους υποδεχόμαστε, μέχρι να υποβιβασθούμε οριστικά και αμετάκλητα σε φθίνουσα μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα».

Έτσι απλά, δίχως όρια, φραγμούς, «περίσκεψιν και αιδώ».Εντάξει, έχοντας κατανοήσει τον μύθο του Αισώπου περί «κολοβής αλεπούς», αντιλαμβάνομαι την πρεμούρα ορισμένων να μεταβληθεί η Ελλάδα σ’ έναν πολυφυλετικό, «πολυ-πολιτισμικό» αχταρμά, εύκολα ελεγχόμενο και κατευθυνόμενο. Η-δυστυχώς-κορυφαία χώρα της υφηλίου παίζει τον ρόλο της κολοβής αλεπούς που θέλει να κολοβώσει και τις άλλες, για να είμαστε όλοι «ιν». Δηλαδή, ζούπητοι μέσα στο μαντρί του «Μεγάλου Αδελφού». Αυτό που αδυνατώ να αντιληφθώ, με τις στοιχειώδεις οικονομικές μου γνώσεις, είναι κατά ποιόν μαγικό τρόπο οι πωλητές λαθραίων cd, οι καθαριστές παρμπρίζ και οι επαιτούντες ανάπηροι στα φανάρια συμβάλλουν στην αύξηση του Α.Ε.Π. Διότι αυτό ακριβώς διατείνεται ο «τσάρος» της Οικονομίας μας κύριος Αλογοσκούφης, επαναλαμβάνοντας τις δηλώσεις των προκατόχων του, σοσιαλιστών «τσάρων», στην κατοικούμενη από μουζίκους καπιταλιστική μας μπανανία.Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερες οικονομικές γνώσεις για να αντιληφθεί ότι δεν είναι δυνατόν όλοι οι εισβάλλοντες στην Ελλάδα λαθρομετανάστες να μετέχουν στην παραγωγική διαδικασία. Με τους δείκτες ανεργίας να καλπάζουν και να μην ομολογούνται, είναι επόμενο ένας μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών να επιβιώνει παρασιτικά ή να εξαναγκάζεται να καταφύγει σε εγκληματικές δραστηριότητες. Η «πολυ-πολιτισμική» μας μέθεξη περιλαμβάνει-ήδη εδώ και χρόνια μία πολυ-φυλετική μαφία.Ούτε ένας ανάπηρος για δείγμα δεν έχει μείνει στην Αλβανία. Ζητιανεύουν όλοι στα φανάρια των ελληνικών μεγαλουπόλεων, θύματα σωματεμπόρων συμπατριωτών τους, αυξάνοντας και αυτοί το Ακαθάριστο-ή μήπως ακαθόριστο-Εγχώριο Προϊόν μας(Α.Ε.Π.).

Ήδη από την εποχή Σημίτη, η Αστυνομία έχει πάψει ν’ ασχολείται με τους Αλβανούς «επενδυτές», που παίζουν πρέφα στο καφενείο, περιμένοντας να έρθει η ώρα για να αρμέξουν τους ανάπηρους συμπατριώτες τους από τις εισπράξεις της ημέρας. Οι ενστάσεις για την παντελή απουσία μιάς μελετημένης και οργανωμένης μεταναστευτικής πολιτικής δεν συνιστούν ρατσισμό και ξενοφοβία. Ο βαρύγδουπος τίτλος «Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής» είναι μία ακόμα επίσημη, φραστική σαπουνόφουσκα, αφού τέτοιου είδους πολιτική ουδέποτε υπήρξε στην Ελλάδα, από το 1990 που ανοίξαμε τα σύνορά μας στην κατά βούληση εισβολή. Εάν το ελληνικό κράτος λειτουργούσε με πρόγραμμα κι όχι στην τύχη, μπορούσαμε κάλλιστα να καταμετρήσουμε τις ανάγκες σε εργατικό δυναμικό κατά Νομαρχία και κλάδο παραγωγής και να συνάψουμε διακρατικές συμφωνίες με μη συνορεύουσες χώρες, αφού όλες τρέφουν επεκτατικές βλέψεις εις βάρος μας. Προτιμήσαμε την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που εξυπηρετεί τα εθνο-διαλυτικά συμφέροντα της Pax Americana και των ντόπιων φραγκοφονιάδων, αντί των από την πρώτη στιγμή νόμιμων μεταναστών, που θα μπορούσαν μετά από μιά δεκαετία σύννομης παρουσίας τους στην Ελλάδα, να ζητήσουν και να λάβουν την ελληνική υπηκοότητα. Ακόμα και η χούντα του Παπαδόπουλου είχε συνάψει διακρατική συμφωνία με το Πακιστάν, λειτουργώντας ως σοβαρό κράτος, ασχέτως εάν το έπραξε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα μιάς μερίδας ευνοούμενων του καθεστώτος, βιομηχάνων. Δεν κατήργησε, όμως, την φύλαξη των συνόρων της χώρας. Και βέβαια, είναι έωλο το επιχείρημα των θιασωτών της ασύδοτης λαθρομετανάστευσης, ότι κι εμείς κάποτε πήγαμε μετανάστες, αφού είναι γνωστό ότι δεν πήγαμε χύμα αλλά με διακρατικές συμφωνίες.Σήμερα, ουδένα, εκτός του ιστορικού καταγραφέα, εξυπηρετεί η αναμάσηση του τι δεν κάναμε και για ποιούς λόγους.

Σήμερα καθίσταται αναγκαίος όρος εθνικής επιβιώσεως-γνωρίζω ότι η έννοια του έθνους ενοχλεί αφόρητα κάποιους και γι αυτό χαίρομαι να την προβάλλω-ο καθορισμός των εθνικών-ναι αυτών-κοινωνικών, περιβαλλοντικών και οικονομικών ορίων αντοχής μας έναντι της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Αναφέρομαι και σε περιβαλλοντικά όρια αντοχής γιατί αυτά ήδη δοκιμάζονται ανησυχητικά από τον ήδη διαμένοντα στην Ελλάδα πληθυσμό. Κι εφόσον σχεδόν τα πάντα έχουν οικονομική αναφορά, ουδείς νουνεχής Έλληνας πρόκειται να πεισθεί για τα αγαθά της πλήρους εκθέσεως της χώρας μας στην εισβολή των πεινασμένων τριτοκοσμικών πληθυσμών, όταν μετά το σχόλασμα της λαϊκής αγοράς βλέπει το Ακαθόριστο Εισρέον Πλεόνασμα των λαθρομεταναστών να διαγκωνίζεται με τους χαμηλο-συνταξιούχους και τη νέα γενιά των 700 ευρώ, για λίγα μισοσαπισμένα φρούτα και λαχανικά.

Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης: 1564

έχει στόχο τη διασφάλιση της Εύρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας της δημόσιας Διοίκησης (δ.Δ.), για τον εντοπισμό φαινομένων,

Διαφθοράς της δ.Δ.

Κακοδιοίκησης

Αδιαφάνειας (στις διαδικασίες)

Αναποτελεσματικότητας

χαμηλής παραγωγικότητας

Δέχεται και τηλεφωνικά αναφορές και καταγγελίες στον τετραψήφιο αριθμό 1564

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 190 guests και κανένα μέλος