Ο Σύλλογος Διεκδίκησης 3ου Γυμνασίου – Λυκείου Βούλας με επιστολή του καυτηριάζει το χτίσιμο «του γεφυριού της Αρτας», που λέγεται 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο, μια που έκλεισε δεκαετία και ακόμα διασφαλίζεται το ακίνητο, δεσμεύεται... απαλλοτριώνεται...  και... και... έχει γίνει προεκλογικό παιχνίδι κατ’ επανάληψιν.

Μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουν οι κάτοικοι, αφού οι τροϊκανοί και οι οσφυοκάμπτες κυβερνώντες, θεωρούν τα παιδιά «τεκμήρια» και ως εκ τούτου θα μειωθεί ο πληθυσμός τους...

 

Γράφει λοιπόν ο Σύλλογος:

 

Γονείς της Βούλας,

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε, τα προβλήματα στις σχολικές αίθουσες της πόλης μας παραμένουν.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, έγιναν συζητήσεις επί συζητήσεων,  συμβούλια με λίγους παρόντες και πολλούς απόντες και τέλος… μπόλικο χαρτομάνι.  Ξαφνικά είδαμε σχεδόν όλους να ενδιαφέρονται για το 3ο  Γυμνάσιο – Λύκειο.  Προεκλογικό παιχνίδι θα είναι, σκέφτηκε το δύσπιστο μυαλό μας.  Όμως κάποιοι είχαν και προτάσεις!!!

  • Κάποιοι είπαν να επαναδιαπραγμετευτούμε το πανάκριβο ΟΤ 251
  • Κάποιοι είπαν πως θα φέρουν τις προτάσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Σεπτέμβριο.  Άραγε, ποιου έτους;
  • Κάποιοι θα καλούσαν, τον ίδιο Σεπτέμβριο, όλους τους υπόλοιπους για να τους φέρουν προ των ευθυνών τους.
  • Κάποιος θυμήθηκε ότι το θέμα ταλάνιζε την πόλη επί προεδρίας του, αλλά δεν θυμήθηκε πως δεν είχε συγκαλέσει ούτε ένα συμβούλιο γι’ αυτό.
  • Κάποιον περιμένουμε ακόμα να μας καλέσει να τον ενημερώσουμε, αλλά μάλλον το θέμα δεν αγγίζει τα λαϊκά στρώματα.

 

Εν τω μεταξύ, από το …μεγάλο τους ενδιαφέρον και τον φιλοσοφικό τους οίστρο, τα κοντέινερ αυγατίσανε, το 6ο Νηπιαγωγείο στεγάζεται σε τραπεζαρία Δημοτικού και το 5ο Δημοτικό καταργήθηκε!

Τώρα, πάει ο Σεπτέμβριος, τελειώνει ο Οκτώβριος και περιμένουμε να ακούσουμε τις δικαιολογίες.  Σε άλλον θα φταίει η προβοκάτσια από μέσα και από έξω, σε άλλον οι τεχνικές υπηρεσίες που δεν απαντούν, μπορεί και κάποιος να πει ότι φταίει ο ανάδρομος Ερμής.  Και ως εκ θαύματος, το σχολείο θα μπει πάνω- πάνω στα προγράμματα και τις ομιλίες πριν τις εκλογές.  Στα φυλλάδια, στις εφημερίδες, στο Facebook, ελπίζοντας ότι θα τους πιστέψουν τα πρόβατα και θα πάνε να τους ψηφίσουν. 

Εμείς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ πια.  Περιμένουμε πράξεις, έστω και την τελευταία στιγμή.  Σε αντίθετη περίπτωση, η προτροπή μας προς τους κατοίκους και ιδιαίτερα τους γονείς της Βούλας, θα είναι αυτό που έγραψε ο μεγάλος Αλέκος Σακελλάριος:

 

“ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ”

 

Σύλλογος Διεκδίκησης 3ου Γυμνασίου – Λυκείου Βούλας

                               3Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 269 guests και κανένα μέλος