Μ' εξαιρετική επιτυχία εορτάστηκε η επέτειος των 10 χρόνων της εφημερίδας μας...

Δέκα Χρόνια ΕΒΔΟΜΗ

Μια πανηγυρική, επετειακή εκδήλωση

 

Μ' εξαιρετική επιτυχία εορτάστηκε η επέτειος των 10 χρόνων της εφημερίδας μας ΕΒΔΟΜΗΣ, στο Οινοποιείο Αναγνώστου, στο Κορωπί, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 30 Νοεμβρίου.

Προσκαλεσμένοι ήσαν κυρίως οι πρωταγωνιστές της Τοπικής μας κοινωνίας. Αυτοί που ο λαός επέλεξε να «γράψουν» την τρέχουσα τοπική μας ιστορία - οι τοπικοί άρχοντες και οι τοπικοί βουλευτές.

Τους υποδέχθηκαν, μαζί με τους εκδότες, αυτοί που εργάζονται ν' αποτυπώσουν τούτη την ιστορία, να την κρίνουν και να επηρεάσουν την κατεύθυνσή της - οι συνεργάτες της ΕΒΔΟΜΗΣ.

Κατά γενική ομολογία, η συμμετοχή, η οργάνωση, η ψυχική επαφή και το εύρος της παρουσίας ήσαν άριστα!

Το καλό κρασί, η εγκαρδιότητα και κυρίως η παρουσίαση της δεκάχρονης διαδρομής και παρουσίας της ΕΒΔΟΜΗΣ στην Ανατολική Αττική, στις δημοτικές και Νομαρχιακές δραστηριότητες, καθώς και ο άθλος της διαδικασίας παραγωγής και κυκλοφορίας της, σε ένα δεκάλεπτο DVD, εντυπωσίασαν ιδιαίτερα.

Αξίζει να σημειώσουμε, με ιδιαίτερη περηφάνεια ότι η θεματολογία, η σκηνοθεσία και το μοντάζ αυτού του επιτεύγματος είναι έργο επαγγελματικών αξιώσεων, του «νεότερου αίματος» της «7ης», Ηλέκτρας Βενετσάνου.

Την εκδήλωση λάμπρυναν και τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Υπουργός Επικρατείας Θεοδ. Ρουσόπουλος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Πέτρος Δούκας, οι βουλευτές Θαν. Μπούρας, Ντίνος Βρεττός, Βασιλης Οικονόμου και Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Οι πολιτευτόμενοι και επιλαχόντες Ντίνα Τριλίκη (φαρμακοποιός), Βίκη Αράπη (εκπαιδευτικός), Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα (ιατρός και πρόεδρος της ΕΕΜ) και ο Γιάννης Τόλιος (μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού) ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παντελής Ασπραδάκης, α' επιλαχών βουλευτής ΠΑΣΟΚ και νομαρχιακός σύμβουλος.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ισίδωρος Μάδης

 

ΝομαρχΙα:Ο Νομάρχης Λεωνίδας Κουρής, οι νομαρχιακοι σύμβουλοι Στυλιανός Τόλιας, Πάρης Ευαγγελίου, Σταύρος Παπασταυρόπουλος, Αγγελική Γκιόκα, Μαίρη Φουρναράκη, Δημήτρης Κατσίκης, Θαν. Μπαλής, Δημ. Μπαρούτας, Παντελής Ασπραδάκης, Νίκος Στεφανίδης.

 

ΠαλλΗνη: Ο Δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάς, ο τ. δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Θ. Γκοτσόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αν. Μπουντουβάς, Μαρία Λεβαντή, Πόπη Ζινέλη, Γ. Σμέρος, ο τ. πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Οικονόμου, ο Γιώργος Μαύρος (Οικονομολόγος) και η Αννα Μαύρου.

 

ΚορωπΙ: Ο Δήμαρχος Θοδωρής Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αν. Χρήστου, οι Αντιδήμαρχοι Σερ. Κόλλιας,  Γιάννης Γκίκας, η δημοτική σύμβουλος Γεωργία Γιαννίτσα.

Ο Θοδωρής Αγγούρης (Πρόεδρος του συλλόγου Αγ. Μαρίνας),  Η Ζωγράφος & γλύπτρια Αγγελική Τσεβά, ο Θωμάς Πρόφης (εκδότης).

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 94 guests και κανένα μέλος