ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΡΙΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ


Επιστολή αγανάκτησης, απέστειλε ο Σύλλογος διεκδίκησης του 3ου Γυμνασίου της Βούλας, που πλέον έχει γίνει “όνειρο απατηλό”. Ψεύτικες προεκλογικές και απατηλές υποσχέσεις και από τους εκπροσώπους της εξουσίας και από τους δημοτικούς άρχοντες, έχουν δεχθεί πολλάκις οι γονείς και κάθε ενδιαφερόμενος για την αναγκαία απόκτηση του Σχολικού συγκροτήματος. Παρακολουθήστε το.

 

Εάν δεν αφορούσε στα παιδιά, οι υποσχέσεις, οι δηλώσεις και η συνήθης τακτική μετάθεσης ευθυνών, θα μπορούσαν να αποτελέσουν πλέον πηγή θυμηδίας.

Είναι η πλέον πρόσφατη δήλωση που διαβάσαμε και που μας δημιουργεί εύλογα ερωτήματα. Μία δήλωση για ένα γεγονός το οποίο εμείς, οι απλοί Δημότες, γνωρίζουμε και έχουμε διαμαρτυρηθεί με όλους τους δυνατούς τόνους εδώ και τρία χρονιά.

Δεν είναι γνωστό ότι έχουμε ενημερώσει τις τοπικές Αρχές;

Δεν έχουμε κάνει ατέλειωτες συναντήσεις με τους Δημοτικούς Άρχοντες;

Σε πρόσφατη συνάντηση, βρεθήκαμε με εκπροσώπους της Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης όπου κατατέθηκαν προτάσεις και ατέλειωτες υποσχέσεις.

Στην ίδια ακριβώς συνάντηση δόθηκε επίσημη υπόσχεση ότι θα λάβει χώρα Δημοτικό Συμβούλιο αποκλειστικά για το φλέγον θέμα.

Ακόμα περιμένουμε πότε θα συσταθεί η περίφημη ‘ομάδα εργασίας’ που θα ασχοληθεί όχι μόνο με το Ο.Τ 251 αλλά και με όλους τους χώρους που έχουν συζητηθεί κάτι που αποτελεί πρόταση του Δημάρχου η οποία, άγνωστο γιατί, δεν έχει υλοποιηθεί.

Το γεγονός ότι μαθητές, Γυμνασίου και Λυκείου, κάνουν μάθημα σε containers, σε υπόγεια και όπως τελευταία πληροφορηθήκαμε, στον αύλειο χώρο σχολείου, δεν θα έπρεπε να δώσει το έναυσμα ώστε σύσσωμη η Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση να εγκαταλείψουν το μικρόκοσμο τους και την ατέρμονη εσωστρέφεια;

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα ώστε να γίνει αντιληπτό ότι τα προβλήματα είναι εκτός Δημαρχείου, κοντά στα παιδιά και τους Δημότες , ανάμεσα στην καθημερινότητα.

Πρέπει να βρεθεί άλλος να υποδείξει ότι οι συχνότατες πλέον αντιδικίες εν μέσω Δημοτικών Συμβουλίων δεν ενδιαφέρουν κανέναν έκτος από τους ίδιους και τα μικροσυμφέροντά τους;

Ποιος θα περίμενε, από την απόλυτη αδράνεια των τελευταίων 30 ετών να μεταπηδήσουμε στην πενία και την ένδεια κοινού νου;

Είναι ντροπή η Βούλα των 45000 κατοίκων να έχει τον ίδιο αριθμό σχολείων με την τότε Βούλα των 6000 κάτοικων. Είναι κραυγαλέο και επίπονο. Είναι αντιπαιδαγωγικό και απάνθρωπο. Επιδεικνύει απάθεια και απόλυτη έλλειψη υπευθυνότητας.

Δεν χωρά πλέον ούτε ενός λεπτού καθυστέρηση.

Μην ακολουθείτε τα χνάρια της κ. Χριστοφιλοπούλου.

Ασχοληθείτε με τους Μαθητές, τώρα!!!

3Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook Συλλόγου

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 81 guests και κανένα μέλος