Έχουμε και λέμε. Ιδού το απαύγασμα της νεο-αριστερής προτάσεως για την Ελλάδα:
     
1ον  Να καταργηθεί ο στρατός. Ούτε θητεία αλλ’ ούτε και επαγγελματικός στρατός. (Αγοράστε φέσια και μάθετε τούρκικα, θα σας χρειαστούν)...

 

Αριστερά ...πιό αριστερά...

όπα ...κατέβα να δεις  τι έκανες!

 

Έχουμε και λέμε. Ιδού το απαύγασμα της νεο-αριστερής προτάσεως για την Ελλάδα:

 

1ον  Να καταργηθεί ο στρατός. Ούτε θητεία αλλ’ ούτε και επαγγελματικός στρατός. (Αγοράστε φέσια και μάθετε τούρκικα, θα σας χρειαστούν).

 

2ον  Να καταργηθούν οι παρελάσεις γιατί προβάλλουν ρατσιστικά πρότυπα. (Ως γνωστόν, ο Κολοκοτρώνης και ο Δαβάκης υπήρξαν ξεφωνημένοι ρατσιστές).

 

3ον  Να αποποινικοποιηθεί η χρήση όλων των ναρκωτικών, μαλακών και σκληρών. Οι χρήστες να μη φυλακίζονται γιατί είναι ασθενείς. (Κι επειδή και οι έμποροι δηλώνουν χρήστες, να μη φυλακίζεται κανείς. «Λαός μαστουρωμένος, ποτέ ξεσηκωμένος». Κάπως έτσι μας τά ‘χε πει και ο Γιωργάκης πριν από χρόνια).

 

4ον  Όλοι οι μετανάστες να ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές. Κι όσοι συμπληρώνουν πέντε χρόνια στην Ελλάδα, να ψηφίζουν και στις εθνικές εκλογές. Δηλαδή να γίνονται Έλληνες υπήκοοι. (Δηλαδή σε λίγα χρόνια να πούμε την Ελλάδα ...Γιουνανιστάν! Ή μήπως να την πούμε από τώρα για να ξεμπερδεύουμε; Και κατηγορούσαμε κάποτε τη Μαρία Δαμανάκη όταν φώναζε «ανοίξτε τα σύνορα να μπούνε όλοι μέσα». Εδώ υπάρχουν πιο προωθημένες απόψεις. Ο Κίσσινγκερ έχει δακρύσει από χαρά).

 

5ον  Να καταργηθεί η διδασκαλία των θρησκευτικών στα σχολεία. Να φύγουν οι σταυροί και οι εικόνες από τα δικαστήρια, τα σχολεία και όλους τους δημόσιους χώρους. (Εγώ θα το πάω ένα βήμα παραπέρα: Όποιος κάνει τον σταυρό του σε δημόσιο χώρο, να συλλαμβάνεται και να μαστιγώνεται σε κοινή θέα).

 

6ον  Να επιτραπεί ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων και να τους δοθεί το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά. (Άρα ο χαρακτηρισμός «κωλόπαιδο» παύει να θεωρείται βρισιά. Άλλωστε, απεδείχθη τελικά ατυχής η ρήση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη, ότι «είμεθα έθνος αν-άδελφον»).

 

7ον  Να επιτραπεί η ευθανασία και η καύση των νεκρών. (Για το πρώτο θα συμφωνήσω κι εγώ. Εάν τοιούτοι πολιτικοί κυβερνήσουν ποτέ την Ελλάδα ... «έχε γειά καημένε κόσμε, έχε γειά γλυκειά ζωή»).


Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας, άνευ τσίπας, σε συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη, στα «Νέα» της 12ης Δεκεμβρίου 2007. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, μπας και ξυπνήσουν κάποιοι καλοπροαίρετοι συμπατριώτες μας και καταλάβουν πώς εννοούν την πρόοδο ορισμένοι ψευτο-αριστεροί της πλατείας Κολωνακίου.

Άρη Βελουχιώτη, δεν ήσουν αριστερός. Ο Τσίπρας είναι! Και ως γνωστόν, αριστερά της Αριστεράς βρίσκεται ο μπάρμπα-Σαμ.


Αδέρφια το νου σας! Κάποιοι θέλουν να μας τα κόψουν ΣΥ.ΡΙΖ.Α ...τα πιστεύω μας!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 171 guests και κανένα μέλος