Οι εικόνες της ντροπής κάνουν ήδη τον γύρο της υφηλίου. Από τη διαδήλωση της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, μπροστά στην πάλαι ποτέ Βουλή των Ελλήνων. Ένας βαθμοφόρος των Μ.Α.Τ, γύρω στα 35 με 40, ψεκάζει με κτηνώδη απάθεια από απόσταση ενός μέτρου τον Μανώλη Γλέζο.
Όταν σε παλαιότερο άρθρο μου είχα γίνει κακός δηλώνοντας ότι όσοι χτυπούν γυναίκες και ηλικιωμένους δεν είναι καν γουρούνια, αλλά κοπριά γουρουνιών, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι οι κοπριές γουρουνιών θα χτυπούσαν και εθνικά σύμβολα. Έλαβα δυστυχώς απάντηση στο τότε ερώτημά μου αν οι συγκεκριμμένοι κτηνάνθρωποι έχουν αντί για ψυχή, σκατά.
Πλάϊ στον Μίκη Θεοδωράκη, που επίσης ψεκάστηκε κατά πρόσωπο, συναγωνιστής διαδηλωτής, ήταν και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, εκλεγμένος συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των Ελλήνων Αστυνομικών. Τα μουλάρια των Μ.Α.Τ. τον «έγραψαν» κανονικότατα όταν προσπάθησε να αποτρέψει το ψέκασμα με χημικά ενός πολύτιμου κομματιού της εθνικής μας ταυτότητας, που ακούει στο όνομα Μίκης Θεοδωράκης. Κατά την ταπεινή μου άποψη όποιος θεωρεί τα Μ.Α.Τ. αστυνομικούς, ασεβεί προς τους Έλληνες αστυνομικούς, που παίζουν τη ζωή τους για πενταροδεκάρες προκειμένου να προστατέψουν τους συνανθρώπους τους.
Είχε ειπωθεί σε παλαιότερη συγκέντρωση, από τον εντεταλμένο να ψευδολογεί, εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ότι ένας πιτσιρικάς ΜΑΤατζής που είχε πιάσει τότε από τον λαιμό τον Γλέζο ...«δεν τον αναγνώρισε»!!! Ούτε ότι είναι 90 χρονών αναγνώρισε; Σκεφτείτε, υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να λένε τέτοιες μακακίες. Το ποιός είναι ο Μανώλης Γλέζος διδάσκεται από τη Μεταπολίτευση ως σήμερα σε όλα τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Ελλάδας με ταυτόχρονη επίδειξη της φωτογραφίας του. Άλλωστε το ένα από τα δύο παλληκάρια που κατέβασαν τη σβάστικα από την Ακρόπολη –πριν λίγους μήνες χάσαμε τον Λάκη Σάντα- εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση.
Τι να πρωτοπείς σε τέτοια, δυστυχώς ένστολα, ντροπιάσματα του ανδρικού φύλου και των Ελλήνων; Τους συμβουλεύω απλώς να υποβάλουν σε σεμινάριο Ιστορίας τον θρασύδειλο, λόγω πλήθους ομοίων, ψευτοπαλληκαρισμό τους, βλέποντας ταινίες που καταγράφουν την τύχη των πραιτωριανών του Τσαουσέσκου στην επαναστατημένη Τιμισοάρα. Να δουν πως κρύβονταν σαν τα ποντίκια στις τρύπες τους οι πρώην νταήδες βασανιστές και πως ικέτευαν γονατιστοί για τη ζωούλα τους, όταν τους ξετρύπωναν και τους εκτελούσαν οι εξεγερμένοι Ρουμάνοι.
Χρήσιμο το βλέπω να δούνε και κάνα τέτοιο dvd οι ντενεκεδοκέφαλοι, εκτός από τα ντοκιμαντέρ της Τζούλιας. Καθ’ ότι έχει ο καιρός γυρίσματα.

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 516 επισκέπτες και κανένα μέλος