Από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Βουλιαγμένης Σωτήρη Ελευθερίου, ελάβαμε την επιστολή - πρόταση, την οποία υιοθετούμε γιατί η Βουλιαγμένη στερείται ΚΑΠΗ και άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, μοναχικοί υπάρχουν παντού και ιδιαίτερα στις ...αναπτυγμένες περιοχές.

Ζητάμε πολλά;

Να δημιουργηθεί ΚΑΠΗ στην Βουλιαγμένη. Ένα παλιό αίτημα των κατοίκων της Βουλιαγμένης πρέπει και μπορεί να γίνει πραγματικότητα σήμερα αν η Δημοτική αρχή των 3Β αποδειχθεί ότι και οι Βουλιαγμενιώτες δικαιούνται να έχουν ένα ΚΑΠΗ,  όπως η ΒΑΡΗ και η ΒΟΥΛΑ. Δίπλα στο Δημαρχείο της Βουλιαγμένης, έμεινε ελεύθερος ένας χώρος που ανήκει στον Δήμο και είναι ιδανικός για να γίνει αυτός ο χώρος για όλους τους Βουλιαγμενιώτες.
Γι’ αυτούς που λένε ότι οι Βουλιαγμενιώτες έχουν οικονομική άνεση και δεν χρειάζονται τέτοιους χώρους, γιατί μπορούν να πάνε στα τριγύρω μαγαζιά, πιστεύω ότι είναι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων Βουλιαγμενιωτών. Επίσης στον ίδιο χώρο μπορεί να γίνει και το Λαϊκό καφενείο όπως είχε οραματισθεί ο Πατρίκιος Καραγεώργος.

Να ξαναπώ και να υπενθυμίσω ότι χρειαζόμαστε ένα Παιδικό σταθμό, ένα πνευματικό κέντρο, ένα κλειστό Γυμναστήριο. Σίγουρα είμαι αιθεροβάμων.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 385 guests και κανένα μέλος