Την απαράδεκτη οδική, κυκλοφοριακή κατάσταση αποκλεισμού 500 περίπου δημοτών που διαμένουν γύρω από το λόφο Έντισον, καταγγέλλει ο δημότης Παλλήνης Αθ. Κοπούκης, σε υπόμνημά του προς το Δήμο Παλλήνης, το οποίο κοινοποιεί στον Νομάρχη, στην πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΥΠΕΧΩΔΕ, το Υπ. Εσωτερικών, την Tροχαία και το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης...

Την απαράδεκτη οδική, κυκλοφοριακή κατάσταση αποκλεισμού 500 περίπου δημοτών που διαμένουν γύρω από το λόφο Έντισον, καταγγέλλει ο δημότης Παλλήνης Αθ. Κοπούκης, σε υπόμνημά του προς το Δήμο Παλλήνης, το οποίο κοινοποιεί στον Νομάρχη, στην πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΥΠΕΧΩΔΕ, το Υπ. Εσωτερικών, την Tροχαία και το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης.

 

Συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι η μοναδική οδός «διαφυγής» όσων διαμένουν στις οδούς, Λόρδου Βύρωνα, «ανώνυμη» (βόρεια παράλληλος), Ζαΐμη και η κάθετος αυτών οδός «Μιαούλη» έχουν ως μόνη διέξοδο την οδό «Μαρκόνι» η οποία είναι απότομου κλίσεως, στρωμένη με τσιμέντο και ραβδώσεις.

 

Προς την οδό «Έντισον» που καταλήγουν υποχρεωτικά αν θέλουν ν’ αποφύγουν την επικινδυνότητα της «Μιαούλη» τη βρίσκουν παράνομα κλειστή από την τεχνική Εταιρεία «Λόφος Παλλήνη Α.Ε.», με την απαράδεκτη ανοχή του Δημάρχου, όπως λέει επιγραμματικά ο θιγόμενος δημότης.

 

Κατηγορεί απερίφραστα τη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα το Δήμαρχο και θέτει το ερώτημα γιατί δεν άνοιξαν οι 4 δρόμοι μέχρι τον Απρίλιο, όπως είχε λάβει τη ρητή διαβεβαίωση, με προτεραιότητα την οδό Λόρδου Βύρωνα, η οποία μπορεί να διανοιχτεί άμεσα προς την οδό ΕΝΤΙΣΟΝ, χωρίς καμία εργολαβική εργασία. Η δε ΕΝΤΙΣΟΝ είναι παράνομα κλειστή από την εν λόγω εταιρεία.

 

Μετά απ’ αυτό θέτουμε κι εμείς το ερώτημα για άλλη μια φορά: Πότε περιμένει να ρίξει την μπάρα ο Δήμαρχος; Πώς μια δημοκρατική αρχή δέχεται αυτές τις παράνομες διακρίσεις: οι εντός των τοίχων «αριστοκράτες» του Μπέβερλυ Χιλς, να κάνουν χρήση των οδών και πλατειών της υπόλοιπης Παλλήνης, ενώ η «πλέμπα» να μη μπορεί να περάσει τα τείχη. Είναι ή δεν είναι κοινόχρηστοι οι δρόμοι και οι πλατείες του λόφου ΕΝΤΙΣΟΝ;

 

Είναι μέγα θέμα και δεν αφορά μόνο το δήμο Παλλήνης. Αναμένουμε και θα επανέλθουμε.

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 316 guests και κανένα μέλος