Εγραφα στο προηγούμενο φύλλο, ότι ο Αντιδήμαρχος Κορωπίου Μ. Γρινιεζάκης έκανε αντιπολίτευση εκ των έσω προς τον πρόεδρο του Νομικού προσώπου του Αθλητικού Οργανισμού (Α.Ο.) Αντ. Κορωνιά.

Δεν έγραψα όμως για μομφή· η μομφή είναι πολύ βαριά και σαν λέξη και για το νόημα που φέρει.

Οταν υπεύθυνος του Αθλητικού γίγνεσθαι κύριε Γρινιεζάκη είναι ο πρόεδρος του Α.Ο. και μετά το ερώτημα που ετέθη, γιατί δεν δόθηκαν χρήματα στον αθλητή της ελληνορωμαϊκής πάλης, να πάει στον αγώνα να μας φέρει μετάλλιο, απαντά ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, γιατί ακόμη δεν έχει γίνει ΦΕΚ το νομικό πρόσωπο, σημαίνει ότι σηκώνει το βάρος της ερώτησης.

Γιατί τέτοια θέματα, θα μπορούσαν να επιλύονται χωρίς να φθάνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου ελέγχεται από τα μέλη του και όχι από το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου· νομίζω;

Στη συνέχεια παραθέτουμε την επιστολή σας.

"Αξιότιμη κα Μπουζιάνη,

Με έκπληξη διάβασα στο φύλλο της Εβδόμης 14ης Μαΐου 2011 να μου αποδίδετε ότι κάνω «αντιπολίτευση εκ των έσω» εναντίον του Προέδρου του νέου Νομικού Προσώπου Σφηττός, δημοτικού συμβούλου κ.Αντώνη Κορωνιά. Ουδέποτε απηύθυνα μομφή στον κ. Κορωνιά. Αντιθέτως, άσκησα μομφή, εμμέσως πλην σαφώς, στον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης και πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου – αθλητικό σωματείο, κ. Πέτρο Σουρλαντζή γιατί δεν δόθηκε ένα χρηματικό ποσό, συμμετοχής του νεαρού Κορωπιώτη αθλητή, μέλους του αθλητικού σωματείου Γ.Σ Κορωπίου, σε αυτούς τους σημαντικούς αγώνες της ελληνορωμαϊκής πάλης. Αν μου επιτρέπετε το χαρακτήρισα ως «ευτελές» αποκλειστικά και μόνο για τη σημασία των αγώνων αυτών στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου που θα προέβαλλε το Κορωπί και τον σύλλογο. Παρακαλώ όπως αποκαταστήσετε τη θέση που υποστήριξα στη δημοτική συνεδρίαση της 10ης Μαΐου 2011 βάσει της τοποθετήσεώς μου.

     Με εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Μανώλης Γρινιεζάκης"

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 150 guests και κανένα μέλος