Δεν αντέχω να βλέπω να επαναλαμβάνουν συνεχώς το βίντεο της διαδήλωσης που τα ΜΑΤ δέρνουν ανηλεώς έναν διαδηλωτή βγάζοντας πάνω του όλο το άχτι τους. Μου σφίγγεται το στομάχι.
Μα πιο πολύ δεν αντέχω να ακούω τους δημοσιογράφους να λένε ότι “οκ, κακώς δείραν έτσι τον διαδηλωτή αλλά κι αυτοί εντολές εκτελούνε, την δουλειά τους κάνουνε. Δεν ξέρουμε αν πέταξε κι αυτός κάποια πέτρα πιο πριν”.
Είναι δυνατόν να υπάρχει πολίτης που να πιστεύει ότι τα ΜΑΤ κάνουν την δουλειά τους, όταν πετάνε - απρόκλητα όπως παραδεχτήκανε και στα κανάλια οι ίδιοι δημοσιογράφοι - χημικά, εναντίον εκατοντάδων διαδηλωτών· ανθρώπων της διπλανής μας πόρτας, της οικογένειάς μας. Όταν χτυπάνε με μίσος και όχι για να σταματήσουν απλά την οποιαδήποτε άνομη ενέργεια, έναν άνθρωπο που πήγε να φωνάξει για τα δικαιώματά του, που στο κάτω κάτω για το συμφέρον όλων μας φωνάζει, ακόμα και του ΜΑΤατζή...  
Η σκηνή που βλέπουμε στο βίντεο, τον ΜΑΤατζή να χτυπάει ανελέητα με το γκλομπ στο κεφάλι τον νεαρό άντρα πολλαπλές φορές και έναν δεύτερο ΜΑΤατζή να τρέχει να του καταφέρει κι αυτός μια κλοτσιά είναι πέρα από κάθε λογική και πέρα από κάθε άσκηση εργασίας.
Οι διαδηλώσεις που γίνονται στο κέντρο την κρίσημη αυτή περίοδο αφορούν την πατρίδα μας και το μέλλον της και όχι τα συμφέροντα μιας μερίδας ανθρώπων. Αν είχαν λίγο μυαλό αυτοί που στήνουν τις ασπίδες τους για να αποτρέψουν το πλήθος των διαδηλωτών, έπρεπε την επόμενη φορά, αντί να τους μπλοκάρουν να τους ανοίξουν τον δρόμο να περάσουν...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 784 επισκέπτες και κανένα μέλος