μας  παρουσίασαν σαν στοιχείο υπέρ της συγχώνευσης την «κατασπατάληση του χρήματος για τις μεταφορές των μαθητών».

160 εκατομμύρια το 2009, 260 εκατομμύρια το 2010.

 

Φανταστήκανε ποτέ πού θα φτάσουν τα εκατομμύρια μετά τη συγχώνευση των σχολείων; Παράδειγμα κλείνοντας το Γυμνάσιο Ανθούσας (που έχουν σχεδιάσει) τα παιδιά της Ανθούσας δεν θα πάνε σε σχολείο έξω από την πόλη τους; Γέρακα ή Παλλήνη; Δεν θα χρειαστούν μεταφορικά μέσα και έξοδα γι’ αυτη τη μετακινηση; Πολλαπλασιάστε το αυτό σε όλα τα σχολεία που θα κλείσουν και θα δείτε ποιον κοροϊδεύουν.

Εκτός βέβαια και αδιαφορήσουν για το πώς θα πηγαίνει το παιδί της Ανθούσας στο Γυμνάσιο Γέρακα ή Παλλήνης; Ετσι σ’ αυτή την περίπτωση θα υποχρεωθεί ο γονιός ή να το πηγαίνει πριν φυγει για τη δουλειά του ο ίδιος ή να μισθώσει(;) ο Σύλλογος πούλμαν για τη μεταφορά των μαθητών. Ελεος!!

 

 

Αργά ξυπνήσανε...

 

«Έχει έρθει η ώρα οι Ευρωπαίοι εταίροι µας να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί το µεταναστευτικό είναι ευρωπαϊκό, όχι ελληνικό πρόβληµα. ∆εν θέλουµε να πάρουµε εµείς χρηµατοδοτήσεις, θέλουµε να πάρουν και εκείνοι µετανάστες», μας είπε ο Υπουργός  Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Τώρα ξυπνήσανε· όταν χρονια το φωνάζουν και κόμματα και φορείς και πολίτες. Τώρα που τους μπήκε το...

με την απεργία των μεταναστών στο κτίριο “Υπατία” (σημαδιακό το όνομα), τώρα κάνουν δηλώσεις. Μέχρι χτες έπαιρναν χρηματοδοτήσεις...

 


Συνέπλευσαν οι Γρηγόρηδες!!

 

Ακαρπες οι προσπάθειες συμπολίτευσης και αξιωματικής αντιπολίτευσης να εκλέξουν “Συμπαραστάτη του Δημότη”, κομματική επιλογή άνωθεν και επί τα αυτά, αφού ο προτιμώμενος Ι. Γκογκοζώτος που ψηφίστηκε δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να συμπληρώσει τα 2/3 του σώματος είναι άγνωστος στα 3Β, αλλά γνωστός σε συγκεκριμένους κύκλους.

Νεοδημοκράτης, υποψήφιος σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Ν. Κακλαμάνη στην Αθήνα, μάρτυρας κατηγορίας κατά της Αννας Σκουλούδη στη δικαστική της διαμάχη με το δήμαρχο Γ. Μάντεση(!!).

Στην κατάθεσή του δηλώνει ότι δεν τη γνωρίζει την κυρία, αλλα...

Ε, ρε συμπαραστάτη που θα ‘χαμε...

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 guests και κανένα μέλος