Δεν συζητώ για όλα τα άλλα· για τη μανία τους να κάψουν το “καφενείο” στα μπλόκα, που δημοσιεύαμε φωτογραφία την περασμένη εβδομάδα.

Ο Φιλίππου κατήγγειλε

το όχι της Χριστοφάκη

 

Καταπέλτης ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου στη συγκέντρωση της Κερατέας, την περασμένη Τετάρτη, όπου ένας εκπληκτικός όγκος λαού, με μπροστάρη τη νεολαία βροντοφώναξε όχι στα ΧΥΤΑ. “Δεν θα περάσουν”.

 

Κατήγγειλε ο Δήμαρχος Σαρωνικού τη μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής την Χριστίνα Χριστοφάκη που μειοψήφισε στην πρόταση στήριξης του αγώνα της Κερατέας κατά των ΧΥΤΑ.

Καταλαβαίνετε τί έγινε από τη λαοθάλασσα της Κερατέας, στο άκουσμα αυτό!!!

Νέο Μνημόνιο προ των πυλών, Μαγιάτικο!

 

Οπως ακούσαμε από τα γυάλινα παράθυρα, έρχεται νέο Μνημόνιο που πρέπει να υπογραφεί αρχές του Μάη από την Ελληνική Βουλή· δια τας υπογραφάς δηλαδή μόνο, μη φανταστείτε συζητήσεις και διαφορετικές απόψεις. Μούγγα.

Μάλιστα, επειδή θα έχει διάρκεια μέχρι το 2015, που θα έχει κλείσει την τετραετία της η παρούσα κυβέρνηση, αν προλάβει, θα πρέπει να έχει και τη συναίνεση της μειοψηφίας.

Οπερ σημαίνει ή τα ψήνει η κυβέρνηση με κάποιες εκκολλαπτόμενες μειοψηφίες ή πάει σε εκλογές.

Οι εκλογές όμως είναι και δύσκολες και πολυέξοδες, οπότε μάλλον θα προτιμήσουν το πρώτο. Οποιος βέβαια υπερψηφίσει θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα τον φάει η μαρμάγκα...

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 221 guests και κανένα μέλος