Ρε σεις, «παλληκάρια» των Μ.Α.Τ... Τ’ αληθινά παλληκάρια δεν αρματώνονται σαν τον Ρόμποκοπ για να δείρουν πολίτες της ηλικίας των γονιών σας, των αδερφιών και των γυναικών σας κι ακόμα των παππούδων και των γιαγιάδων σας. Τ’ αληθινά παλληκάρια υπερασπίζονται το δίκιο των αδικημένων κι όχι των άδικων. Γι’ αυτό βγάλτε το ...σεσουάρ απ’ το κεφάλι ν’ ακούσετε δυό λόγια σταράτα, τώρα που οι περισσότεροι ακόμα μιλάμε μόνο με λόγια.

 

 

 

Παιδιά του ελληνικού λαού είστε μωρέ! Παιδιά του γείτονά μας, του φίλου, του συναδέλφου, του συγγενή μας. Για κοιτάξτε λίγο μέσα σας, να δείτε την ντροπή που διαλέξατε για επάγγελμα. Παλιότερα, επί Σημίτη, ΜΑΤώνατε τ’ άσπρα μαλλιά των γερόντων που ζητούσαν λίγα φραγκοδίφραγκα αύξηση στην πενιχρή σύνταξή τους. Σήμερα χτυπάτε Έλληνες που το μόνο τους παράπτωμα είναι ότι αντιστέκονται στην μετατροπή της ζωής τους σε σκουπίδι. Ξύνεστε στην γκλίτσα του τσομπάνη καλόπαιδα. Πάρτε το αλλιώς, γιατί αργά ή γρήγορα θα ξεχωρίσουμε τα σκύβαλα απ’ το στάρι και θα πρέπει να ‘χετε διαλέξει με ποιούς θα είστε.

 

Αυτοί που σας έχουν μετατρέψει σε τυφλά και κουφά όργανα επιβολής των εγκλημάτων τους, θα έχουν λακίσει όταν τους χρειαστείτε για να σας προστατεύσουν. Το μόνο που θα κοιτάξουν να σώσουν θα ‘ναι το τομάρι τους. Και σεις τι θα κάνετε τότε; Θα μας δείρετε όλους; Μα θα είμαστε πολλοί στους δρόμους, λεβέντες μας. Εφιαλτικά πολλοί. Πριν φτάσετε να κατανοήσετε πικρά, πόσο τιποτένια είναι τα λίγα ευρώ παραπάνω που αμοίβεστε, σε σχέση με τους αληθινά μαχόμενους για την προστασία των πολιτών, έντιμους αστυνομικούς συναδέλφους σας, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ και ζητείστε μετάθεση σε άλλη υπηρεσία. ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΩΡΑ! Θα σταθείτε πλάϊ στους διωκόμενους και αντιστεκόμενους συμπατριώτες σας, ή απέναντί μας;

 

Γιατί όταν ξεσπάσει το ποτάμι της λαϊκής οργής, οι 20 διμοιρίες σας που πήγαν για να δείρουν τους Κερατιώτες, θα είναι πλαστικά στρατιωτάκια. Τα κράνη, οι ασπίδες και τα ρόπαλά σας, παιχνιδάκια από το Τζάμπο. Και η τύχη σας ίδια κι απαράλλαχτη με των πραιτωριανών του Τσαουσέσκου στην εξεγερμένη Τιμισοάρα του 1989. Φύγετε από τα νεο-κατοχικά «Τάγματα Ασφαλείας» κι άστε τους σημερινούς Τσολάκογλου και Λογοθετόπουλους να προσλάβουν στη θέση σας «ελληνοποιημένους» λαθρομετανάστες. Με τέτοιους απέναντί μας τα χέρια μας θα ‘ναι πιό πρόθυμα και ήσυχη η συνείδησή μας. Ενώ τώρα βαραίνει την ψυχή των περισσοτέρων ότι μέσα στους τενεκέδες είναι παιδιά δικά μας.

 

Ακούγεται ότι σας μαθαίνουν να μη σκέφτεστε και να μη συναισθάνεστε. Γι’ αυτό σας καλώ ως Έλληνας προς Έλληνες να σκεφθείτε και να συναισθανθείτε δυό πράγματα, τουλάχιστον: Το εθνόσημο που φέρετε το έχουν βάψει με το τίμιο αίμα τους ήρωες αστυνομικοί, που θυσίασαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν Έλληνες σαν αυτούς που εσείς χτυπάτε, λεκιάζοντας και ντροπιάζοντας το τιμημένο ελληνικό εθνόσημο.

 

Θέλω ακόμα να σκεφθείτε και να συναισθανθείτε την θέση στην οποία πολύ πιθανό να βρεθείτε αν το παιδί σας έρθει αύριο και σας πει: «μπαμπά, ο συμμαθητής μου ο Νίκος, μου είπε ότι εσύ και οι συνάδελφοί σου σπάσατε το κεφάλι του πατέρα του, επειδή αγωνιζόταν για να μη γίνει χωματερή κοντά στο σπίτι τους». Κι άντε τώρα να σε κοιτούν τα παιδικά ματάκια, μ’ εκείνο τον δικό τους τρόπο που κάνουν ερωτήσεις κι εσύ να προσπαθείς να εξηγήσεις ότι μιά δουλειά σαν όλες τις δουλειές είναι κι αυτή του κεφαλοσπάστη. Κι άντε να βλέπει η μάνα του Νίκου τη γυναίκα σου στο σουπερμάρκετ και να τη δείχνει στις άλλες. Όμορφα, έ; Να μπαίνεις λέει στο καφενείο και μόλις κάτσεις να σηκώνονται οι άλλοι και να φεύγουν.

 

 

 

Έβαλες κι εσύ το χεράκι σου ΜΑΤατζή στο ψυχοπλάκωμά μας, χρονιάρες μέρες. Και τι χεράκι! Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος σε σένα και την οικογένειά σου. Είθε ο ξαναγεννημένος Χριστός μας να σε φωτίσει, όσο υπάρχει ακόμα καιρός, για να σώσεις την ψυχή σου και το περίβλημά της.

 

 

 

 

 

Χ.Υ.Τ.Α  ΚΟΡΜΙΑ

 

 

 

Τεοντόρ, ο Μέγας Μ.Α.Ταντόρ

 

ηγούμενος των Μ.Α.Τ.

 

ο χοντρο-ακαμάτ

 

κι άλλοι πολλοί

 

ψυχο-πνευματικά κουλοί,

 

μαζί με κάποιας τΕΣΔΚΝΑτζούς

 

τον αρχιτεμενά

 

και άλλα αιρετά τεκνά,

 

κορμιά Χ.Υ.Τ.Α

 

με ιαχές πολεμικές στα καλιαρντά

 

κινήσανε να κάνουνε ντα-ντα

 

τους Κερατιώτες,

 

του «Εθνικού Προμηθευτή»

 

πιστοί στρατιώτες,

 

των χρυσοφόρων ρύπων θιασώτες,

 

λειράτες κότες,

 

με τ’ αποφασισμένο βλέμμα

 

του υπνοστεντόν

 

βάδιζε η στρατιά των Ποκεμόν.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 210 guests και κανένα μέλος