Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αντιφατική θέση του Κ.Κ.Ε στο ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Η ονομασία του παλαιότερου ελλαδικού κόμματος είναι Κομμουνιστικό Κόμμα ΕΛΛΑΔΑΣ κι όχι Κομμουνιστικό Κόμμα του Παγκόσμιου Χωριού. Υποτίθεται, επομένως, ότι πρωτίστως εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων εργατών και των λοιπών ταξικών συμμάχων, οι οποίοι σύμφωνα και με έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών, που δημοσιεύθηκε σε παλαιότερο φύλλο της «Ε», πλήττονται από την αθρόα εισαγωγή φτηνού εργατικού δυναμικού, τόσο στην δυνατότητα εύρεσης εργασίας, όσο και στο ύψος των αποδοχών τους.

 

Η αντιφατική –από πρώτη ανάγνωση- στάση του συνόλου της ελληνικής Αριστεράς, ορθόδοξης και αιρετικής, φοβούμαι ότι προκύπτει από κοντόφθαλμη θεώρηση  προσδοκώμενης αύξησης των εκλογικών ποσοστών της. «Για τα ψηφαλάκια», δηλαδή, που έλεγε κι ο συχωρεμένος Νίκος Κακαουνάκης. (Βλέπουν, ίσως, τι γίνεται αλλού και σκέφτονται: «γιατί όχι κι εδώ». Στις δημοτικές εκλογές του 2006 στην Ολλανδία π.χ., το 92% των πολιτογραφηθέντων μεταναστών ψήφισε κόμματα της Αριστεράς και Κεντροαριστεράς, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου για τη Μετανάστευση και τις Εθνοτικές Σπουδές του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ). Η εκτίμηση αυτή φάνηκε ολοκάθαρα ότι προτάσσεται κάθε άλλης σε βάθος χρόνου ανάλυσης για τις συνέπειες του αθρόου εποικισμού μας, όταν και το Κ.Κ.Ε και ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ υπερθεμάτισαν στην απόφαση της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου για χορήγηση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες και υπερψήφισαν το σχετικό νομοσχέδιο, που προβλέπει τις πλέον χαριστικές προϋποθέσεις διεθνώς για την απόκτηση ιθαγένειας. Μάλιστα, η Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα, ρωτούσε τότε την κυβέρνηση του Γ.Α.Π.: «Γιατί μόνο σε αυτούς –που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου- κι όχι σε όλους που βρίσκονται στην Ελλάδα» (!!!) Τσιγκουνιές θα κάνουμε τώρα;

Αυτή η κατά τη γνώμη μου λανθασμένη –και ελάχιστα μαρξιστική- ανάλυση του θέματος, δεν εφαρμόζει απλώς έναν παιδαριώδη μαρξισμό «α λα καρτ», αλλά προδίδει και μηδαμινή γνώση Ιστορίας, παλαιότερης και σύγχρονης. Ο Καρλ Μαρξ, όμως, είχε διαβάσει καλά την παγκόσμια Ιστορία, γι’ αυτό άλλωστε επεσήμαινε σε άρθρο του δημοσιευμένο σε τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες το 1866, με τίτλο «Μιά Προειδοποίηση», ότι «σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών από τους εργοδότες, είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς».

 

Ας δούμε λοιπόν τι διδάσκει η Ιστορία για τους μουσουλμάνους –κυρίως- μετανάστες: Η καραμελίτσα των εν Ελλάδι αβανταδόρων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, ότι «θα τους αφομοιώσουμε», είναι παραμύθι από αυτά που δεν τα χάφτουν ούτε μικρά παιδιά. Πρώτον, διότι δεν μπορείς να αφομοιώσεις κάποιους που σε λίγα χρόνια θα σε υπερβούν πληθυσμιακά, οπότε και θα θέσουν εύλογα μιά σειρά από αιτήματα αλλαγής δομών, νόμων. συμβόλων, παιδείας κλπ ...κλπ. Δεύτερον, διότι κάθε προσεκτικός αναγνώστης της Ιστορίας του Ισλάμ, γνωρίζει ότι οι μουσουλμάνοι έχουν «ιερό καθήκον» να επιβάλλουν την πίστη τους, έστω και με τη βία, όπως άλλωστε επεβλήθη στους περισσότερους λαούς που κατέκτησαν.

 

Οι πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις σε μέσα μαζικής μεταφοράς, στο Λονδίνο και τη Μαδρίτη, έγιναν από μουσουλμάνους Βρετανούς και Ισπανούς πολίτες, τρίτης και τέταρτης γενιάς μεταναστών. Το Ισλάμ δεν είναι απλώς μιά όποια θρησκεία. Είναι τρόπος ζωής και ορθώνει τείχος αδιάβατο ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους «άπιστους».Ξεχάστε το καλό, γελαστό και εργατικό παιδί, όταν ο ιμάμης τον προστάξει ότι είναι θέλημα του Αλλάχ να ζωστεί με εκρηκτικά για να τιμωρήσει τους «άπιστους Γιουνάν», εάν το Γιουνανιστάν συμμετάσχει σε μιά πιθανότατη νατοϊκή επίθεση κατά του Ιράν –όπως άλλωστε έχουμε δεσμευτεί. Οι κεφαλές της ελλαδικής Αριστεράς πρέπει να συλλογιστουν καλά ότι όλοι οι «φωτισμένοι» ιμάμηδες επί γης υποδεικνύουν στους πιστούς τον άθεο Μαρξισμό ως τον υπ’ αριθμόν Ένα εχθρό του Ισλάμ. Οι δύο αυτές κοσμοθεωρίες είναι διαμετρικά αντίθετες και νομοτελειακά ανήμπορες να συνυπάρξουν, εκτός αν η μία υποταχθεί πλήρως στην άλλη. Ειλικρινά, πιστεύει η ηγεσία του Κ.Κ.Ε. ότι οι «ελληνοποιημένοι» μουσουλμάνοι εργάτες θα υπακούουν στις «ντιρεκτίβες» της κι όχι στις εντολές των ιμάμηδων;

Δεν γνωρίζω κατά πόσον συμβαδίζει με την ορθόδοξη μαρξιστική ανάλυση η λογική «αφού αυτά τα λέει -και- ο Καρατζαφέρης, εμείς πρέπει να λέμε τα αντίθετα». Αυτό που διαβλέπω είναι ότι εάν με τον συνεχιζόμενο λαθρο-εποικισμό μας από μουσουλμάνους, επαληθευτούν μοιραία οι προβλέψεις διεθνών οργανισμών για την σύντομη μετατροπή μας σε μειονότητα, τότε οι κομμουνιστές θα είναι οι πρώτοι που θα υποστούν διώξεις από την μελλοντική πλειονότητα του Γιουνανιστάν. Χρησιμοποιώ τον κομψό όρο «διώξεις» για να μη μιλήσω για «χαντζάρια» και μελλοντικά σαρικοφόρα Μακρονήσια, κυρία Παπαρήγα μου, ειλικρινά ευχόμενος τα μετά δύο δεκαετίες Παπαρηγόπουλά σας να μη ζήσουν την επαλήθευση των γραφομένων μου.

Εάν, ωστόσο, οι παραπάνω επισημάνσεις δεν αγγίζουν τις περίφημες ορθολογικές αναλύσεις του Κ.Κ.Ε., που σχεδόν πάντοτε προηγούνται των εξίσου περίφημων «ιστορικών λαθών», τότε ίσως να παρουσίαζαν ενδιαφέρον οι πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου στη Βουλή (14 Οκτωβρίου), ότι η δωρεάν περίθαλψη των μη νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών κόστισε στο υπερχρεωμένο Ε.Σ.Υ. για το 2009, 150 εκατομμύρια ευρώ. Ίσως να ενδιαφέρει η λεπτομέρεια ότι στην συντριπτική τους πλειονότητα οι νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες, παρουσιάζουν μόνο 100 ένσημα το χρόνο –ενώ εργάζονται σε πλήρη απασχόληση- για να εισπράττουν και τα επιδόματα του Ο.Α.Ε.Δ.

Ίσως κάποια στιγμή να ασχοληθεί το Κ.Κ.Ε και με το πρόβλημα επιβίωσης των Ελλήνων νέων που εν καιρώ Μνημονίου χτυπούν τις πόρτες των εργοστασίων, αλλά δυστυχώς, ...«ντεν έκει ντουλειά».

 

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 65 guests και κανένα μέλος