Στις 7 Νοεμβρίου ο Γ. Παπανδρέου καλεί  τον ελληνικό λαό να εκφράσει με την ψήφο του στις αυτοδιοικητικές εκλογές  ένα μεγάλο «ναι στο μνημόνιο!» Τον καλεί δηλαδή, χωρίς ίχνος ηθικής αναστολής, να πει ευχαριστώ για την εξαθλίωση και την εθνική ταπείνωση που προκάλεσαν στην πατρίδα και τον λαό οι επιλογές του!

Πρώτη επιλογή του κ. Γ. Παπανδρέου να διασύρει διεθνώς την χώρα ως χώρο συνάθροισης αναξιόπιστων απατεώνων. Έτσι παρουσίασε το σύνολο των Ελλήνων, γεγονός που επέφερε ανήκεστο εθνική βλάβη!

Δεύτερη επιλογή του κ. Γ. Παπανδρέου, πάντα με την σύμπραξη και συνενοχή των μελών της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής του ομάδας, να καταλύσει την εθνική κυριαρχία της χώρας. Να την μετατρέψει, επισήμως, σε προτεκτοράτο!

Αυτό σημαίνει η πρόσκληση του ΔΝΤ και  της Τρόικας που λειτουργούν ως δύναμη πολιτικής κατοχής στη χώρα.

Στην ίδια επιλογή, να πει δηλαδή ναι στο μνημόνιο! καθοδηγούν τον ελληνικό λαό, πάνω από 500 καλοπληρωμένοι «διαμορφωτές γνώμης» με όσα λένε και γράφουν στα MEGA και τα MINI κανάλια και τις μεγάλες εφημερίδες, στην πλειοψηφία τους. Όλοι αυτοί, επαγγελματίες  δημοσιογράφοι, έχουν εκφυλιστεί σε όργανα χειραγώγησης και νάρκωσης της κοινωνίας. Τρομοκρατούν, υβρίζουν, λοιδορούν, απειλούν τον ελληνικό λαό και όποιον τολμήσει να κάνει χρήση οποιουδήποτε από τα κατοχυρωμένα συνταγματικά του δικαιώματα.

Ας πούμε ότι κάποιος κλάδος  τολμά να απεργήσει, ως αντίδραση απελπισίας στην ολική καταστροφή που τον απειλεί. Τότε όλα μαζί τα τσακάλια της πρωτοκλασάτης «δημοσιογραφίας» χιμούν να τον κατασπαράξουν. Οι πιο ήπιοι χαρακτηρισμοί που τον περιμένουν όταν αφελώς παρουσιαστεί στα δελτία τους είναι του «μαφιόζου», του «κλέφτη», του εθνικού μειοδότη! Ο κοινωνικός κανιβαλισμός, ναζιστικής εμπνεύσεως, σε όλο του το μεγαλείο εφαρμόζεται με την εντολή της «σοσιαλιστικής κυβέρνησης»!

Όλοι αυτοί και αυτές, των καναλιών κυρίως, είναι πλέον χειρουργοί – λοβοτόμοι, με την εντολή να προκαλέσουν «νάρκωση της κοινωνίας δια λοβοτομής».

Προς το παρόν φαίνεται να τα καταφέρνουν. Είναι όμως βέβαιο ότι σύντομα, ή λίγο πιο αργά, η αφύπνιση ακολουθεί τη νάρκωση και τότε η οργή του λαού θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις ενάντια στους υπαίτιους της συμφοράς.

 

Οι ΟΤΑ ανάχωμα στην οικονομική κρίση

 

Σε αντίθεση λοιπόν με την πρόσκληση του Προέδρου της κατοχικής κυβέρνησης, ο λαός με την ενότητα και την ψήφο του πρέπει να συντρίψει παντού τους εγκάθετους υποψήφιους του κυβερνώντος κόμματος. Πρέπει όμως να πάει ακόμα πιο σωστά τις επιλογές του. Να αναδείξει δημάρχους ικανούς να μετατρέψουν τους δήμους σε ανάχωμα ενάντια στην κρίση σε εργαλείο ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας όπως τόνισε στη συνέντευξή του ο Σταύρος Παπασταυρόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος του νέου Δήμου Λαυρεωτικής, ο οποίος ζήτησε παράλληλα την ενότητα όλων των δυνάμεων Κερατέας, Λαυρίου και Καμάριζας, που ενάντια στον τοπικισμό και τον κομματισμό θα ενωθούν για να συντρίψουν το τέρας που απειλεί με ολική καταστροφή την πατρίδα μας και τον λαό μας. Ο υποψήφιος δείχνει το δρόμο.

Ι. Α. Δ.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 164 guests και κανένα μέλος