εξ’ απορρήτων…

 

Ο Κικίλιας δεν αντικαθίσταται

 

Δεν ξέρω γιατί  (το φαντάζομαι), κάτι δηλώσεις του Μεϊμαράκη, που κάλεσε, όμως όλους να στηρίξουν την επιλογή του, για μια πολιτική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, κάτι τα «βαμπίρ» των ΜΜΕ, δημιούργησαν μια δημοσιογραφική κουβέντα αμφισβήτησης γύρω από την υποψηφιότητα του Βασίλι Κικίλια στην Περιφέρεια Αττικής.

Αμεση και έμμεση λαχτάρα για την «αντικατάσταση» του Β. Κικίλια, θ’ αφήσει πολλούς με …τη λαχτάρα.

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν αντικαθίσταται. Πάμε παρακάτω, πολύ παρακάτω:

 

Ο Κασιδόκωστας έμεινε “ορφανός»

 

Θεούς και δαίμονες έβαλε ο Κασιδόκωστας για να εξασφαλίσει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ολοι οι εφοπλιστές που τους έχει φτιάξει ιδιωτικούς, τους δημόσιους δρόμους, με μπάρες και κλειδιά, άσκησαν τις πιέσεις τους στη Ρηγίλης, για να υποστηρίξει Κασιδόκωστα η Ν.Δ.

Δεν «μάσησε» όμως ο Σαμαράς, αν και το χειρίστηκε το θέμα «διπλωματικά». Ο Σαμαράς θέλει αξιοκρατία και «καθαρούς» ανθρώπους. Ετσι έμεινε ορφανός από τη Ν.Δ. ο Κασιδόκωστας. Πάνε οι εποχές που τον στήριζαν όλοι ελέω «θεού» (Λάτση), όπως το 1986 που  βγήκε Δήμαρχος ή μάλλον εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο με την πρωτότυπη και πρωτόγνωρη υποστήριξη των δύο αντίπαλων μονομάχων: Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ!!!

Το σωσίβιο ήλθε από τη Βάρη. Εκεί που ήταν έτοιμος να πάει …σπίτι του, ο τέως Δήμαρχος Δημ. Αναστασίου, με απόφαση της πλειοψηφίας της ομάδας του (6-4), αποφάσισε να τον «υιοθετήσει» κι έτσι αναπτερώθηκε το ηθικό του Κασιδόκωστα.

Να πούμε και του στραβού το δίκηο. Αυτό οφείλεται εν πολλοίς στην επικοινωνιακή πολιτική του Δ. Κοντονή, αλλά και του Σπ. Πανά, που κατάφεραν να περάσουν την ψευδαίσθηση τον «αέρα της νίκης». Ετσι, ο Αναστασίου, όχι προς θεού με αξιοκρατικά κριτήρια, είναι μορφωμένος άνθρωπος – αποφάσισε να τον υποστηρίξει.

Τώρα ο Κασιδόκωστας το παίζει αδιάφορος: «τι να το κάνω το χρίσμα της Ν.Δ.». Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

 

Ου γαρ οίδασι…

 

Δεν θ’ αναφερθώ σε κάποιους Βουλιώτες που τον θαυμάζουν: Δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι και… πηθικίζουν. Δεν γνωρίζουν ούτε τη Βουλιαγμένη, ούτε τον Κασιδόκωστα. Ας πάνε μια φορά στο Συμβούλιο να τον… θαυμάσουν. Θα τα ξαναπούμε.

Το ωραιότερο το είπε επαγγελματίας που συνεργάζεται με πολίτες και από τις δύο πόλεις: Δεν καταλαβαίνω οι Βουλιαγμενιώτες (που γνωρίζουν) ψηφίζουν Βουλιώτες και οι Βουλιώτες (που δεν ξέρουν) ψηφίζουν Κασιδόκωστα!

Η ...κρυφή κάμερα

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 168 επισκέπτες και κανένα μέλος