Απιαστο όνειρο το 3ο Γυμνάσιο Λύκειο Βούλας!

 

Εχω βαρεθεί να γράφω γι’ αυτό το οικόπεδο που διεκδικούσαμε εδώ και χρόνια, δεσμεύθηκε, για να χτιστεί το 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο Βούλας, προκειμένου να “ανασάνουν” τα παιδιά που σήμερα κάνουν μάθημα στις ...αποθήκες.

Ομως, όπως φάνηκε, μία η αδυναμία της Δημοτικής Αρχής, μία η κοροϊδία των κυβερνήσεων, το σχολικό συγκρότημα έμεινε άπιαστο όνειρο. Ενα όνειρο που το ζουν εδώ και είκοσι χρόνια οι μαθητές που σήμερα έγιναν μπαμπάδες και μαμάδες!

 

Οταν κάτι το διεκδικείς, δεν μένεις στις επιστολές και στα τηλεφωνήματα μέσω της γραμματέως κύριοι υπεύθυνοι. Χτυπάς πόρτες, μπαίνεις μέσα και φωνάζεις, κινητοποιείς κόσμο. Ετσι κάνουν κύριε Δήμαρχε, που εδώ και δύο περίπου χρόνια απέχετε των καθηκόντων σας, επί της ουσίας, ή έτσι δείχνουν τουλάχιστον τα πράγματα.

 

Γιατί στο Δήμο φαίνεται να προωθεί τα θέματα ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ανδρέας Κάσδαγλης, ο οποίος κι’ αυτός υποψήφιος Δήμαρχος - προφανώς για να γευθεί την επιτυχία - δούλεψε μόνος του. Σε σημείο που κυκλοφόρησε η πρόταση της υφυπουργού, να πάνε τα παιδιά στη Βάρη ως μεγάλη του επιτυχία από φιλικό του έντυπο! Λάθη που κοστίζουν. Η πολιτική του δήθεν για το θεαθήναι.

Οσο γι’ αυτούς που κατηγορούν τον Δήμαρχο Βάρης Παν. Καπετανέα, δεν καταλάβαμε γιατί; Επειδη δέχθηκε να συζητήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση του ΟΣΚ, που αν τη μελετήσεις είναι υπέρ της Βάρης και των εγκαταστάσεών της; Ποιος δεν θα το έκανε!

 

 

Αποχώρησε η Γεωργία Μουγιάκου-Γεωργοπούλου

από τον Συνδυασμό του Ανδρέα Κάσδαγλη

 

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Γεωργία Μουγιάκου-Γεωργοπούλου, νομική σύμβουλος, με δήλωσή της, που μας κοινοποίησε. αποχώρησε τρέχοντας ατο το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του Ανδρέα Κάσδαγλη.

Δεν τη σήκωσε το κλίμα!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 81 guests και κανένα μέλος