Αρχής γενομένης από τον πρώτο πολίτη. Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Με όλο τον προσήκοντα σεβασμό, όχι τόσο στον θεσμό που εκπροσωπείς κ. Πρόεδρε, αλλά κυρίως στην προσωπικότητά σου, στο ήθος και στην ακηλίδωτη πολιτική διαδρομή σου. Ποιά σχέση έχεις εσύ με όλους αυτούς τους πολιτικούς καλικάντζαρους που ροκάνισαν από το υπέδαφος της εθνικής και πολιτικής αναξιοπρέπειας το δέντρο της Πατρίδας και τώρα είναι έτοιμο να σωριαστεί;

Ένας ευπατρίδης ανάμεσα στους απάτριδες, ένας πολιτικός που ευτύχησε  να συνδιαμορφώσει εποχές παραγωγής ελληνοκεντρικής πολιτικής, ποιόν κοινό τόπο μπορεί να έχει με πολιτικά μειράκια, εξωελλαδικά εντελλόμενα και κατευθυνόμενα;

 

Με το καλωσόρισμα της πρώτης ορκομωσίας σου άκουσες από την τότε πρόεδρο της Βουλής, Αννα Ψαρούδα-Μπενάκη, ότι θα ζήσεις εποχές αλλαγής των εθνικών συνόρων. Κι ύστερα, σε μιάν αταίριαστη κι ανίερη όσμωση με τους προσκυνημένους κοτζαμπάσηδες που μας κυβερνούν, άρχισες κι εσύ να μιλάς για «νέο πατριωτισμό», «εθνικές κόκκινες γραμμές» του πιο ξεπλυμένου ροζ κι άλλες νεο-ταξίτικες λοβοτομές. Μας πλήγωσες κύριε Πρόεδρε. Εσύ, ένα Ελληνόπουλο από φτωχή, τίμια οικογένεια της πιο αρχέγονης ελληνικής γης, της Ηπείρου μας, της μάνας-γης όλων των Ελλήνων.

 

Έχεις, ήδη προ πολλού, αντιληφθεί την διεθνή συνομωσία που οδήγησε στην Νέα Αλωση του Ελληνισμού, με τις κερκόπορτες και πάλι ανοιγμένες από γραικύλους. Από εκείνους που πίστεψαν και πιστεύουν ότι η παρουσία ενός καλού Ελληνα στο κορυφαίο αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας θα καθαγίαζε την κακότητά τους. Γνωρίζουμε όλοι οι Ελληνες, κύριε Πρόεδρε, ότι δεν ευθύνεσαι εσύ για τον διακοσμητικό ρόλο που αναθέτει το χιλιομπαλωμένο Σύνταγμά μας στον Πρώτο Πολίτη της χώρας. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι εάν οι νομικοί σύμβουλοι της Προεδρίας διαπιστώσουν συνταγματικά κωλύμματα σε κάποιο προεδρικό διάταγμα, έχεις την δυνατότητα να μην το υπογράψεις και να το αναπέμψεις.

 

Ομως, αυτά είναι ημίμετρα, κατώτερα ενός Κάρολου Παπούλια. Υπό τις παρούσες τραγικές για την Πατρίδα μας συνθήκες, όπου μέρα με τη μέρα παγιώνεται μιά νέα, μακρόχρονη και ανεπίστρεπτων εθνικών απωλειών Κατοχή της Ελλάδας, μέσα στο όλο εθνικό διακύβευμα, διακυβεύεται και η προσωπική σου υστεροφημία και δικαίωση. «Τα στερνά τιμούν τα πρώτα», λέει ο σοφός και χιλιοπροδομένος λαός μας. Μιά έντιμη και λεβέντικη έξοδός σου από την κατευθυνόμενη εθνική μας κατρακύλα, θα ήταν ηχηρότατο ράπισμα στα μορμολύκεια που ασεβούν στο Εθνος των Ελλήνων και θ’ ανασήκωνε τη γονατισμένη ψυχή μας.

 

Η θέση σου είναι στο πλευρό του λαού σου, κύριε Πρόεδρε.

 

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 114 guests και κανένα μέλος