Αρνητικές εντυπώσεις και ποικίλες ερμηνείες προκαλεί στην δημοσκοπικά εκφρασμένη πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών η πείσμων εμμονή του πρωθυπουργού στην εύκολη και μαζική χορήγηση ιθαγένειας-και του συνεπακόλουθου δικαιώματος ψήφου-σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Είναι πράγματι απορίας άξιον το πως το κυβερνόν κόμμα και ο αρχηγός του, αφού εν γνώσει τους κέρδισαν τις τελευταίες εκλογές χάρη κυρίως στην πρωτοφανή ανικανότητα και φαυλότητα της μακράν χειρότερης μεταπολεμικής κυβέρνησης, εμμένουν -με προφανή τον κίνδυνο της μετωπικής σύγκρουσης με την ελληνική κοινωνία- σε μιά επιλογή πολύ πενιχρά τεκμηριωμένη και οπωσδήποτε αδύναμη να πείσει ως προτεραιότητα, μέσα στην οικονομική μας μαυρίλα.

Αρχής γενομένης με την εξώφθαλμα αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική άρνηση του Γ. Παπανδρέου να διενεργήσει δημοψήφισμα για μιά  γενεσιουργό αλυσσιδωτών εξελίξεων μεταβολή, που θα υποθηκεύσει πολύμορφα και στο διηνεκές το μέλλον των Ελλήνων, προβάλλουν αναπόφευκτα και οι παρακάτω επισημάνσεις:

Σε πλήρη αντίθεση με τις κυβερνήσεις όλων των άλλων κρατών μελών της Ε.Ε. η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν λαμβάνει κανένα ουσιαστικό μέτρο για τον περιορισμό της κατακλυσμιαίας εισβολής λαθρομεταναστών, αλλά παροτρύνει και άλλους επίδοξους εποικιστές μας να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα αναγγέλοντας την κατάθεση ενός νομοσχεδίου-μποναμά που επιβραβεύει την κατά βούληση παράνομη είσοδο με τις χαριστικότερες προϋποθέσεις χορήγησης ιθαγένειας από όλες τις νομοθεσίες των άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Και μόνο το γεγονός της παράνομης εισόδου συνιστά ανυπέρβλητο νομικό εμπόδιο για την χορήγηση ιθαγένειας στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Είμαστε η μόνη χώρα-μέλος της Ε.Ε. που οι κυβερνήσεις της παραπληροφορούν συστηματικά τόσο τους πολίτες όσο και τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες για τον αριθμό των λαθρομεταναστών που φιλοξενούμε. Οι «αρμόδιοι» υπουργοί των κυβερνήσεων Σημίτη, Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου επιδίδονται τα τελευταία 14 χρόνια σε μιά ιδιότυπη «κολοκυθιά» που παράγει επίσημες κολοκυθο-ανακοινώσεις για τον αριθμό των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, προκαλώντας την αγανάκτηση των Ελλήνων και τα ειρωνικά σχόλια Ευρωπαίων πολιτικών και δημοσιογράφων. Ενδεικτικά, η τριμηνιαία ενημερωτική έκδοση της Ε.Ε., που κυκλοφορεί σε όλα τα κράτη-μέλη δημοσιοποίησε τον Απρίλιο του 2002 την επίσημη καταγραφή της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας που υπολόγιζε τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα να έχουν υπερβεί τα 2,5 εκατ., με μόνο τους Αλβανούς γύρω στο ένα εκατομμύριο. Την ίδια εποχή η διϋπουργική «κολοκυθιά» της κυβέρνησης Σημίτη έπαιζε ρουλέτα μεταξύ 500 και 800 χιλιάδων με την μπίλια να καταλήγει τελικά στο ένα εκατομμύριο, αφού προηγήθηκε άσπλαχνο κράξιμο από μερίδα των ελληνικών Μ.Μ.Ε.

Μόνο οι καταγεγραμμένες από το Λιμενικό αφίξεις της τριετίας 2006-2008, που ανακοινώθηκαν επίσημα στις αρχές του 2009 και περιλάμβαναν μόνο τους προερχόμενους από την Τουρκία, υπολείπονταν ελάχιστα του μισού εκατομμυρίου με τον ετήσιο αριθμό εισερχομένων να αυξάνεται θεαματικά. Άλλωστε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2009 ο υπουργός Προστασίας(!) του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα απαραίτητα μέτρα που έντεκα συναρμόδια υπουργεία πρέπει να εφαρμόσουν «για την υποδοχή και ένταξη των οικονομικών μεταναστών στην κοινωνία μας, εφ’ όσον εισέρχονται 250.000 κάθε χρόνο»!!!

Πόσο ελληνική και υπεύθυνη πρέπει να θεωρείται μιά κυβέρνηση, η οποία εν μέσω απερίγραπτης οικονομικής αθλιότητας της Ελλάδας -με την ανεργία επισήμως στο 10% και στους νέους 20%, με μηδέν επενδύσεις και χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να βαράνε ετησίως «κανόνι», με την οικοδομική δραστηριότητα να ‘χει φορέσει προ πολλού μαύρη πλερέζα, τους αγρότες να πουλάνε κάτω του κόστους παραγωγής  και τους ξενοδόχους να ξαραχνιάζουν τ’ ανοίκιαστα δωμάτιά τους- εκείνη η «ανθρωπιστική», σε όλους πλην των Ελλήνων κυβέρνηση, να κρατά τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι και μ’ ένα νομοσχέδιο-ντελάλη να προσκαλεί κι άλλους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;

Μήπως ο χαρακτηρισμός «ατυχής» είναι λίαν επιεικής για να περιγράψει την πρωθυπουργική δήλωση ότι «σε θέματα ανθρωπισμού δεν νοείται δημοψήφισμα»; Πόσο θλιβερό είναι να αγνοεί την ελληνική Ιστορία, ένας  Πρωθυπουργός της Ελλάδας και έμμεσα να προσάπτει στους Έλληνες έλλειψη ανθρωπισμού;

Πώς συμβαδίζει άραγε, με το ευρωπαϊκό κεκτημένο των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της λαθρομετανάστευσης, μιά ευρωπαϊκή χώρα -που οι κυβερνήσεις της των τελευταίων 20 ετών την κατέστησαν επαίτη- να εκλιπαρεί την στήριξη των εταίρων της και ταυτόχρονα να χαρίζει απλόχερα ευρωπαϊκή υπηκοότητα σε Ασιάτες και Αφρικανούς λαθρομετανάστες, που όταν στραγγίξουν μελλοντικά την Ελλάδα θα επιβαρύνουν με πλεονάζον εργατικό δυναμικό ανέργων κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες; Είναι άραγε μόνο σύμπτωση η ταύτιση των απόψεων του Γ. Παπανδρέου με τις αμερικανικές επιδιώξεις για μεταναστευτική πλημμυρίδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη με σκοπό την αποσύνθεση των ενοχλητικών κρατών-εθνών και την υπονόμευση της ευρωπαϊκής οικονομίας;

 

Κατέστη ήδη σαφές ότι η παρουσία εκατομμυρίων - επί το πλείστον μουσουλμάνων - λαθρομεταναστών στην Ελλάδα χρησιμοποιείται από τους ημεδαπούς υπηκόους της Νέας Τάξης ως πολιορκητικός κριός της εθνικής μας ταυτότητας, αφού προβάλλεται ως  αναπόδραστη αναγκαιότητα για πολύ νερό στο κρασί μας. Τι μέλλει γενέσθαι άραγε, εάν με τον συνεχιζόμενο και αυξανόμενο ρυθμό εποικισμού μας από ανθρώπους μιάς πολιτισμικής κλίμακας αξιών εντελώς αντίθετης –και εν πολλοίς εχθρικής- προς την δική μας, επαληθευτούν οι προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας για υποβάθμισή μας σε μειονότητα ως το 2025, το πολύ; Ποιός «δημοκράτης» και «ανθρωπιστής» πρωθυπουργός εξασφάλισε την σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού σε μιά τέτοια εξέλιξη; Και πόσο «δημοκρατική» είναι η κατάφωρη νόθευση του εκλογικού σώματος με εκατοντάδες χιλιάδες «ευγνώμονες», νεόφερτους «ιθαγενείς»; Οι οποίοι, ως εύλογον εστί, θα ιδρύσουν στο εγγύς μέλλον μειονοτικά κόμματα, δεχόμενοι κατευθυντήριες, από τους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες των χωρών καταγωγής τους, αλλά και από την φιλοδοξούσα να παίξει ρόλο προστάτιδος των «αδελφών μουσουλμάνων», Τουρκία.

 

Ποιά Ελλάδα ονειρεύεται ο «ανθρωπισμός» σας κύριε Παπανδρέου;

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 136 guests και κανένα μέλος