στο συνδυασμό «Ανανέωση – Όραμα για το μέλλον» της Κλαίρης Σαραντάκου

Φίλες και φίλοι, Δημότες 3Β και φιλέβδομοι Αναγνώστες

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια αμφίδρομη σχέση – φιλίας – σεβασμού και εμπιστοσύνης, μία σχέση που δεν θα υπήρχε χωρίς τη φιλοξενία που μου παρείχε η εφημερίδα Εβδόμη και η οικογένεια Βενετσάνου. Τους ευχαριστώ.

Μετείχα σε έναν αγώνα δύσκολο και άνισο έχοντας απέναντί μου μία παράταξη αδιαλλαξίας, χωρίς συναινετική διάθεση, χωρίς όραμα για τον τόπο χωρίς Δημοκρατική ευαισθησία που θεωρούσε και θεωρεί ότι έχει το αλάθητο του Πάπα και είναι αναντικατάστατη.

Με διακόσια και πλέον άρθρα εκ των οποίων τα ¾ αφορούσαν προβλήματα του Δήμου 3Β και προτάσεις για τη λύση τους απέδειξα στις νεότερες γενιές κάτι που είναι αυτονόητο, αλλά δυστυχώς την εποχή μας ζητούμενο. Ότι στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν μικρά αξιώματα αλλά μικροί άνθρωποι.

 

Στον τόπο μας, την τελευταία δεκαετία με μεθόδους του «Ολυμπιονίκη – Νέρωνα» δημιουργήθηκε ένα καθεστώς, που οδήγησε το Δήμο σε απραξία – οπισθοδρόμηση και απώλεια δημοτικής περιουσίας και κεκτημένων.

Ένα μεγάλο μέρος των Δημοτών, 45%, νιώθοντας αηδία και αγανάκτηση από την διαπλοκή και το «στημένο» παιχνίδι προτίμησε την αποχή βοηθώντας, αθέλητα, την παράταξη «πόλη για να ζεις» να πάρει το 72% επί των ψηφισάντων.

Η προσπάθεια που κατέβαλα για συνένωση των Υγειών και αντικαθεστωτικών πολιτικών Δυνάμεων του τόπου δυστυχώς απέβη άκαρπη, και η επιλογή μου χωρίς κανένα δισταγμό είναι η στράτευση στον συνδυασμό «Ανανέωση – Όραμα για το μέλλον» και η συνέχιση του αγώνα δίπλα στην υποψήφια Δήμαρχο Κλαίρη Σαραντάκου.

Η γνωριμία μας και η συνεργασία έχει παρελθόν και θα έχει και μέλλον γιατί μας ενώνει το κοινό όραμα για τον τόπο.

Απαλλαγμένοι από εξαρτήσεις, με υποψήφιους ανιδιοτελείς – αξιόλογους και διώκτες της διαπλοκής θα προβληματίσουμε τους Δημότες στο να επιλέξουν από καλούς τους καλύτερους.

Προτεραιότητα μας να σώσουμε ό,τι προλάβουμε και να λειτουργήσει στον ΤΟΠΟ ΜΑΣ ο διάλογος και ΟΛΟΙ οι κανόνες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με σεβασμο στον πολίτη και το περιβάλλον.

Με Ομόνοια – Αγάπη και Δικαιοσύνη θα δώσουμε τέλος στη διχόνοια εξαφανίζοντας το εμείς και οι «εχθροί».

Σας κοιτάμε στα μάτια και σας ζητάμε να μας δώσετε τη δύναμη και το δικαίωμα να σας υπηρετήσουμε. Εμείς Τολμούμε. ΕΣΕΙΣ αποφασίζετε.

«Ανανέωση – Όραμα για το μέλλον»

Για να είστε τη Δευτέρα γελαστοί

και όχι γελασμένοι

――――――――

* Ο Βασίλης Σιαμέτης είναι ανεξάρτητος τοπικός Σύμβουλος
Κοινότητας Βάρης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 166 guests και κανένα μέλος