«Είναι ντροπή που θέτετε θέματα ασφαλείας»  - «δυστυχώς, έπρεπε να πεθάνουν κι εκεί παιδιά»

Παρακολουθώ αυτές τις ημέρες, όλους αυτούς που βγαίνουν στα “γυάλινα παράθυρα” και μιλάνε για το έγκλημα που συντελέστηκε από αμέλεια, από ωχαδερφισμό και από μια σειρά τεράστιων ευθυνών, ανθρώπων που κάθονται σε καρέκλες μονιμότητας δημοσίου και καρέκλες εξουσίας, και δεν πιστεύω στα αυτιά μου και στα μάτια μου.

Ιδιαίτερα είναι σοκαριστικές οι απαντήσεις και οι συλλογισμοί κάποιων “δημοσιογράφων” φιλοκυβερνητικών καρεκλών, που προσπαθούν να “γλυκάνουν” το θέμα, και να πέσει όσο πιο μαλακά γίνεται στα κεφάλια των κατεχόντων την εξουσία, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να τους εκθέτουν περισσότερο.

Γνωστό φιλοκυβερνητικό κανάλι, με μπροστάρη, πρωινής εκπομπής “υπάλληλο-δημοσιογράφο”, καταλήγει στο απόφθεγμα, ότι: «η θυσία είναι θυσία, έγινε». Κάπως έτσι γίνεται. Μετά το ναυάγιο Σαμινα έξω από την Πάρο, εκσυγχρονίσαμε την ναυσιπλοΐα, όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη, το ένα με τους φίλους του ΠΑΟΚ, το άλλο με τα μαθητούδια από την Ημαθία, και το τρίτο στον Αγ. Κωνσταντίνο, πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να φτιάξουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες... «Αρα, δυστυχώς, έπρεπε να πεθάνουν κι εκεί παιδιά δυστυχώς, δυστυχώς, η θυσία είναι θυσία· έγινε».

Γρ. Ψαριανός πρώην βουλευτής και νυν συνεργάτης του αντιπροέδρου τους Κυβέρνησης Π. Πικραμένου!: «να κλείσει την τετραετία η κυβέρνηση, να περάσει το καλοκαίρι με τις εισπράξεις στον τουρισμό, η χώρα να πάρει μία πολύ βαθιά ανάσα, και το Σεπτέμβριο να γίνουν εκλογές». Δηλαδή προτείνει εκτροπή του Συντάγματος!

Αν πάμε και στους υπουργούς, εκεί είναι που μένουμε ενεοί!

Ο Υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλου σχετικά με την ασφάλεια των σιδηροδρόμων (8 ημέρες πριν το δυστήχημα) δήλωνε: «Είναι ντροπή και ντρέπομαι, που θέτετε θέματα ασφαλείας. Θα ήθελα να ανακαλέσετε αμέσως. Είναι ντροπή. Όταν σας εξήγησα και σας το ξαναλέω. Διασφαλίζουμε την ασφάλεια. Είστε αδιάβαστος...».

Α. Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης: «Είσαι ο υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις “ναι, έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα”; Αν το πεις αυτό, δεν θα μπει αύριο άνθρωπος στα τρένα»! (πηγή Blue Sky).

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 274 guests και κανένα μέλος