Ανέλαβε όλες τις εφημερίες του μήνα για να μην μείνει ο κόσμος χωρίς γιατρούς!

Ο καλός φίλος πρώην Δήμαρχος Λαυρίου και διευθυντής του Κέντρου Υγείας Λαυρίου, Σταύρος Παπασταυρόπουλος, βάζει πλάτη να κρατηθεί το Κ.Υ. Λαυρίου ανοιχτό στις εφημερίες, λόγω έλλειψης γιατρών!

Το ΚΥ Λαυρίου είχε ανακοινώσει ότι δεν θα εφημερεύσει κατά τις ημέρες 16, 17, 19, 22, 24, 26, 28 και 30 Ιανουαρίου!

Ο Σταύρος Παπασταυρόπουλος, λοιπόν ανέλαβε τις εφημερίες όλου του μήνα έως ότου το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας τακτοποιήσει το θέμα, κάτι βέβαια που δεν θα έπρεπε να φτάσει να κλείσει το ΚΥ Λαυρίου, λόγω έλλειψης γιατρών.

Το ήθος του ανδρός είναι θαυμαστό. Και πρέπει να γίνεται υπόδειγμα προς μίμηση.

Γράφει συγκεκριμένα σε ανάρτησή του:

«Μετά και την ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την πρόσφατη συνεδρίαση, για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην 24ωρη εφημέρευση του ΚΥ Λαυρίου, επειδή έγινε αντιληπτή ή έντονη ανησυχία των πολιτών για το "μέλλει γενέσθαι" μέχρι να δοθεί ΜΟΝΙΜΗ λύση στο πρόβλημα απο το Υπουργείο Υγείας, και μη επιθυμώντας να υποχρεώσω τους -λιγοστούς άλλωστε- συναδέλφους μου, αναλαμβάνω την υποχρέωση -παρότι έχω υπερβεί το όριο που ορίζει ο νόμος- να υλοποιήσω ο ίδιος προσωπικά, και τις υπόλοιπες εφημερίες του μηνός Ιανουαρίου για τις οποίες υπάρχει πρόβλημα σύμφωνα με την αναρτημένη ανακοίνωση. Το ΚΥ Λαυρίου θα συνεχίσει κανονικά την 24ωρη εφημέρευσή του όλο τον μήνα Ιανουάριο.

Ελπίζω ότι από 1/2/23, να έχουν δοθεί οι απαιτούμενες λύσεις και όλα να επανέλθουν στον φυσιολογικό τους ρυθμό. Ο αγώνας που δίνεται αυτή την στιγμή από την τοπική κοινωνία δεν πρέπει να πάει χαμένος. Η καρέκλα όλων όσων κατέχουν σήμερα θέσεις ευθύνης στον τομέα υγείας έχει αγκάθια... Το έχουν αντιληφθεί οι διοικούντες;

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 233 guests και κανένα μέλος