«Μόνο το κόμμα μου το ήξερε; Όλη η Ελλάδα ήξερε την δράση μου»

 

Βουΐζει το πανελλήνιο με το νέο σκάνδαλο της υπόθεσης του βουλευτή της Ν.Δ., Ανδρέα Πάτση, ο οποίος αν και βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αγόρασε κόκκινα δάνεια πολιτών 62 εκατ. € με τιμή 4,3 εκατομ. €, ενώ κάποιοι άνθρωποι έχαναν τα σπίτια τους, τα οποία θα μπορούσαν να τα κρατήσουν με αυτή την τιμή.

Ο Πρωθυπουργός για άλλη μια φορά, μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, πιάστηκε ...αδιάβαστος, γιατί δήλωσε ότι “δεν είχε γνώση”.

Τον έκαψε όμως ο συνεργάτης του, Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1, (εκπμπή “Καλημέρα Ελλάδα” 26.10.22) δήλωσε ότι η δραστηριότητα του είναι γνωστή: «δεν ήρθα ξαφνικά σε αυτόν τον κόσμο. Νομίζετε ότι ένα πολιτικό κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτια του; Μόνο το κόμμα μου το ήξερε; Όλη η Ελλάδα ήξερε την δράση μου», είπε συγκεκριμένα.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος Κουκάκης, θύμα των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ, υπό την παρούσα κυβέρνηση, είχε καταγγείλει τον Ανδρέα Πάτση στην επιτροπή “Πόθεν Έσχες το 2020.” Η Επιτροπή, όμως, αγνόησε την καταγγελία.

Μήπως τελικά οι επιτροπές έχουν διακοσμητικό χαρακτήρα;;;

Στην Ν.Δ. προσπαθούν να κατεβάσουν τον κουρνιαχτό, με την διαγραφή του Α. Πάτση από το κόμμα και από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Βέβαια παραμένει βο(υ)λευτής, όπως δήλωσε στους συντοπίτες του, Γρεβενιώτες, που τον ψήφισαν.

Γιατί ακριβώς κατηγορείται ο Α. Πάτσης; διότι οι επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή κι αυτό γιατί «ως ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού αγόρασε κόκκινα δάνεια ύψους 62 εκατ. ευρώ με μόλις 4,3 εκατ. ευρώ».

Κάτι που το εξήγησε και ο ίδιος στην εκπομπή του Παπαδάκη (ΑΝΤ1), ότι όλα έγιναν νόμιμα: «υπήρξα συνεργάτης της Τράπεζας Πειραιώς για πολλά χρόνια. Το 2010 η Τράπεζα αποφάσισε ένα κομμάτι αποσβεσθέντων δανείων, διαγραμμένων δανείων, που δεν μπορούσε να εισπράξει η τράπεζα, παρά όλες τις προσπάθειες που έκανε, να τα πουλήσει. Η Τράπεζα μού ζήτησε να φτιάξω μια εταιρεία για να αγοράσω δάνεια και χρέη από πιστωτικές κάρτες, έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ. Τα χρήματα αυτά μου δόθηκαν ως δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς. Αυτή είναι η μία και μοναδική συναλλαγή που έκανε αυτή η εταιρεία. Αυτή η εταιρεία είχε μια οδηγία, να μπει σε διαδικασία τηλεφωνικής όχλησης, σε ενημέρωση των ανθρώπων αυτών, να κάνει μια προσφορά για μείωση του ποσού κατά 60% και πάνω και αν υπήρχε κάποια εξόφληση, μπορούσαν να πάρουν και απόδειξη εξόφλησης του δανείου οι άνθρωποι».

«Η συμφωνία μου με τα ΕΛΤΑ είναι με μεγάλη δικηγορική εταιρεία του εξωτερικού, που εκπροσωπεί το γραφείο μου».

Όλα καλά κι όλα ωραία λοιπόν... στο Ελλαδιστάν.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 162 guests και κανένα μέλος