κάποιοι δήμαρχοι τους συμβούλους τους θεωρούν πρόβατα και  μαντρωμένους

Όσα διεμείφθησαν στην εκδήλωση της Νομαρχιακής ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας. έγιναν αιτία μεγάλου σούσουρου και κουτσομπολιού στα ηλεκτρονικά media.

Συγκεκριμένα, τοπική σύμβουλος με την παράταξη του Γρ. Κωνσταντέλλου εθεάθη να κάθεται στο τραπέζι που είχε κλείσει ο νέος υποψήφιος δήμαρχος ΒΒΒ, Γιώργος Κοκολέτσος.

Θα μου πείτε: και τι έγινε; Δεν μπορεί ένας εκλεγμένος σύμβουλος να καθίσει σε όποιο τραπέζι θέλει σε μία εκδήλωση; Τι στην ευχή αιρετός είναι, που αποφασίζει για την τύχη μας.

Ελα όμως που δεν έχουν έτσι τα πράγματα, γιατί κάποιοι δήμαρχοι τους συμβούλους τους θεωρούν πρόβατα και τους έχουν μαντρωμένους!

Ετσι κι εδώ, μόλις είδε ο Γρ. Κωνσταντέλλος την σύμβουλο να κάθεται στο τραπέζι του Γ. Κοκολέτσου, έγινε ...φουρνέλο

Είπε όπως συνηθίζει τα ...γαλλικά του και ανακοίνωσε ότι την διαγράφει από την παράταξή του.

Ναι, αλλά... το ξανασκέφτηκε αργότερα. Μήπως να την πιάσουμε με το καλό, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να φύγει εύκολα από το μαντρί;

Ετσι την επομένη ημέρα ελάβαμε δελτίο Τύπου, στο οποίο μας ανακοινώνει ότι: «Παραμένει μέλος της παράταξης Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις η Ε.Χ.* Να ανακληθεί η απόφαση του επικεφαλής της παράταξης και Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την εισήγηση της διαγραφής της συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Βούλας κα Ε.Χ. μετά από αντιδεοντολογική ενέργεια που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης 31 Αυγούστου.

...μετά τις απαραίτητες ...εξηγήσεις το θέμα θεωρείται πλέον λήξαν καθώς αποφασίστηκε από κοινού η συνέχιση της πολιτικής συμπόρευσης της συμβούλου με την παράταξη «Πόλη για να Ζεις» καθώς εξακολουθεί να στηρίζει τις επιλογές και προσωπικά τον επικεφαλής της».

Τόσο απλά! Εκλογές έρχονται και θα είναι δύσκολες. Έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά.

* Eμείς δεν θα αναφέρουμε το όνομά της για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 72 guests και κανένα μέλος