Άλλα όμως λέγατε στους περιοίκους της περιοχής και τους ρίχνετε στάχτη στα μάτια...

Γιατί τέτοια πρεμούρα κε Δήμαρχε των ΒΒΒ να διαψεύσετε το δημοσίευμά μας για την εξέλιξη της αγοραπωλησίας του Μπενακείου Ιδρύματος στην εταιρεία και τη διεκδίκηση μεριδιούχου; Γιατί διαβάσατε μόνο τις δύο παραγράφους, ενώ την καίρια πρώτη την αφήσατε εκτός; Ποιος διαστρεβλώνει την αλήθεια;

Γιατί κόπτεστε να μη σκαλώσει η αγοραπωλησία; Γιατί σπεύσατε να ...ενημερώσετε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο μεριδιούχος Ι. Αλεξάνδρου έχει χάσει όλες τις δίκες!

Και το δυσεξήγητο που είπατε ότι «δεν ανατρέπεται το status quo στην υπόθεση μπενακείου, στην υπόθεση της εταιρείας και στην υπόθεση που ο Δήμος να μπορέσει να έχει κάτι το οποιο θεωρεί ότι δικαιούται και το διεκδικεί με το σωστό τρόπο».

Δηλαδή, είστε σύμφωνος να γίνει η περίκλειστη πόλη μέσα στην πόλη της Βούλας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβάρυνση της Βούλας και της περιοχής.

Άλλα όμως λέγατε στους περιοίκους της περιοχής και τους ρίχνετε στάχτη στα μάτια... αλλά και σε όλους τους δημότες, αφού μιλούσατε για πράσινα, αθλοπαιδιές και απαλλοτριώσεις...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 83 guests και κανένα μέλος