αποδείξατε ότι δεν γνωρίζετε τον Κανονισμό λειτουργίας του Τοπικού Συμβουλίου!

του Βασίλη Σιαμέτη

Δύο Συνεδριάσεις του Τ.Σ. με φυσική παρουσία και μία με τηλεμεταφορά ήταν η προσφορά του τ.ε. για την πόλη της Βάρης την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου.
Η πρώτη Άκυρη, η δεύτερη Κανονική και επεισοδιακή, η τρίτη παρωδία με μοναδικό σκοπό να αποκαταστήσει την ακυρότητα της πρώτης.
Με μεγάλη λύπη, χωρίς ίχνος εμπάθειας για τη συμπεριφορά της κας Προέδρου στο πρόσωπό μου, χωρίς να λαμβάνω υπόψιν την ρατσιστική συμπεριφορά της πριν ένα χρόνο, που έφθασε στο σημείο να προφητεύσει την τελευτήν του βίου μου, αναγκάζομαι να προτείνω στην πρόεδρο του Τ.Σ. Βάρης κα ΑΣΠΑΣΙΑ – ΑΝΤΩΝΙΟΥ να παραιτηθεί.
Κυρία Πρόεδρε βρίσκεστε για έβδομο έτος στην θέση αυτή, τέσσερα επί Δημαρχίας κ.κ. Κασιδόκωστα – Πανά και τρία του κου Κωνσταντέλλου και αποδείξατε μόνη σας ότι δεν γνωρίζετε τον Κανονισμό λειτουργίας του Τοπικού Συμβουλίου. Οφείλετε να δείξετε γενναιότητα και να παραιτηθείτε πριν αναγκάσετε τον κο Δήμαρχο να σας το ζητήσει.


Όπως διαφάνηκε στο τελευταίο Δ.Σ. την 30ή Μαΐου δεν έδειξε διάθεση να επαναλάβει τον προ ενός έτους ύμνο υπέρ σας, που έμοιαζε με τον «επιτάφιο του Περικλέους δια την απουσία της Ασπασίας».
Κατανοώ τη δυσκολία να θυσιάσετε την αντιμισθία, πρέπει όμως να υπερισχύσει ο σεβασμός στη Δημοκρατία, τους κανόνες της και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Βεβαίως η ακυρωθείσα συνεδρίαση έφερε στο φως και άλλες πτυχές που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως ελαφρυντικά για τη δική σας ανεπάρκεια, στη θέση της προέδρου, δεν γνωρίζω αν οι δύο αντιδήμαρχοι που παρευρίσκονταν δεν αντελήφθησαν το έλλειμα απαρτίας ή άφησαν να εξελιχθεί η συνεδρίαση για να σας εκθέσουν.
Ότι κι αν ισχύει είναι δικό σας παραταξιακό πρόβλημα, που αν προσθέσουμε και την παραδοχή του συναδέλφου που δήλωσε, μετά τη δεύτερη συνεδρίαση, πως γνώριζε ότι συνεδριάζαμε αντικανονικά δείχνει την αγάπη και το πνεύμα συνεργασίας που επικρατεί στην παράταξη που άρχει στον ΤΟΠΟ.
Αγαπητοί φιλέβδομοι αναγνώστες, πολίτες και δημότες του Δήμου ΒΒΒΒ. Έχω υποχρέωση να φέρνω στο φως κάθε παράνομη πράξη ή λάθος, διότι στη Δημοκρατία ευθύνη δεν έχουν μόνον όσοι διαπράττουν λάθη, αλλά και αυτοί που τα ανέχονται.
Ό,τι παρέλειψα μέχρι σήμερα να δημοσιοποιήσω, συνέβη είτε γιατί δεν έλαβα γνώση είτε γιατί δεν είχα πλήρη και διασταυρωμένα στοιχεία, σε καμία περίπτωση να μην φανταστείτε ότι πρσπάθησα να συγκαλύψω κάτι ή κάποιον.ΥΓ: Ο ίδιος συνάδελφος που γνώριζε για το άκυρον της συνεδρίασης από πριν(!) που επανέλαβε σε μένα τα λόγια της κυρίας Προέδρου – ότι έχουμε απαρτία- ζήτησε το λόγο επί του Κανονισμού για να ζητήσει από την πρόεδρο να περιορίσει το χρόνο ομιλίας στην Αντιπολίτευση και να εφαρμόσει τον Κανονισμό!!!Αγαπητέ μου φίλε, ο Θεός να σε ΦΩΤΗσει και να μην μας διηγείσαι  ό,τι κατεβάζει η ΚΟΥΤΡΑ σου, για τον συνάδελφο που έχει να εμφανισθεί από την κοπή της πίτας του 2022. Να εφαρμοσθεί ο κανονισμός. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.


――――――――
* Ο Βασίλης Σιαμέτης  είναι ανεξάρτητος τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Βάρης.

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 guests και κανένα μέλος