πίστευα ότι το εργοστάσιο σκουπιδιών στη Σχολής  Ευελπίδων είχε οριστικά ακυρωθεί

γράφει ο Βασίλειος Σιαμέτης*

Είχα την εσφαλμένη εντύπωση ότι το εργοστάσιο σκουπιδιών στην περιοχή της Σχολής των Ευελπίδων είχε οριστικά ακυρωθεί. Πίστευα ότι πρυτάνευσε η λογική και καθόλου δεν με ενδιάφερε αν έκανε πίσω ποιος και γιατί; Στο προ τελευταίο όμως Δημοτικό Συμβούλιο, δυστυχώς κατάλαβα ότι μάλλον είχα πλανηθεί.

Σε σχετική ερώτηση που έγινε από την αντιπολίτευση, ο Δήμαρχος απάντησε ότι: «Το θέμα δεν έκλεισε αλλά καθυστέρησε γιατί δεν συμφέρει οικονομικά». Και λέω εγώ τώρα. Αν βρεθούν και συμφωνήσου άλλοι δύο ή τρεις Δήμοι και μας προτιμήσουν ως σκουπιδότοπο ή «επιχείρηση» θα καταστεί προσοδοφόρα και θα πραγματοποιηθεί;

Έχω λοιπόν την υποχρέωση να μοιραστώ την αγωνία μου μαζί σας και να σας ζητήσω να αγρυπνείτε, αφού τις επιπτώσεις τις γνωρίζετε καλύτερα από εμένα.

Οι αιρετοί σύμβουλοι της Πόλης μας δεν πρόκειται να φέρουν ουδεμία αντίσταση, το τονίζω και σας το υπογράφω, ότι θα πουν όλοι τους ένα μεγαλοπρεπές ΝΑΙ!

Έτσι λοιπόν μέχρι το Μάρτη του 2023 μόνο εσείς μπορείτε να προστατέψετε τον τόπο, αγρυπνείτε και ετοιμαστείτε, γιατί μετά την αποχώρηση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Η υποβάθμιση του τόπου μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί αν ο οχαδερφισμός και η ιδιοτέλεια κάποιων παραγόντων δεν παταχθεί από το λαό, από σένα από εμένα.

Απευθύνομαι σήμερα και στους Βουλιώτες και τους Βουλιαγμενιώτες, αφού είμαστε τρεις Πόλεις, ένας Δήμος και οφείλουμε όλοι να είμαστε αλληλέγγυοι και στη Βάρη τουλάχιστον όσο οι Βαριώτες σε εσάς.

Δεν απατούμε να σταματήσει η ανάπτυξη στις πόλεις σας, για να σας φτάσουμε, αλλά με τα ίδια βήματα να προχωράμε και εμείς.

Βαριώτες Αγρυπνείτε!

Υ.Γ: Πέραν των πολλών άλλων αιτίων, η υποβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου μας, οδηγεί νέους ανθρώπους ικανούς, που μπορούν να προσφέρον στον τόπο, σε πλήρη αδιαφορία για τα κοινά και αυτό είναι μέγα λάθος. Παράλληλα ένα μεγάλο μέρος συνδημοτών, οδηγούνται στην αποχή, με τα ολέθρια αποτελέσματα που συναντάται καθημερινά μπροστά σας.

Αγρυπνείτε- Συμμετέχετε-Αγωνιστείτε!

Ο τόπος είναι «Ιερό και Μέγιστο», ανήκει σε όλους μας και όχι μόνο στους ΔΗΜΟΔΙΑΙΤΟΥΣ!

 

 

――――――――

* Ο Βασίλης Σιαμέτης είναι ανεξάρτητος τοπικός Σύμβουλος
Κοινότητας Βάρης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 125 guests και κανένα μέλος