τι θα σημάνει αν πάνε ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία που ζητάει ο Ζελένσκι;

 Την τραγωδία που ζει ο ουκρανικός λαός δεν μπορεί κανείς να την προσπεράσει. Δεν μπορεί ο ανθρώπινος νους να την αποδεχτεί. Γι’ αυτό άλλωστε σύσσωμος ο ελληνικός λαός προσέτρεξε και συγκεντρώνει ό,τι χρειάζεται και ότι μπορούσε να απαλύνει τον πόνο και την κακουχία αυτών των ανθρώπων. Άλλωστε οι Έλληνες γνωρίζουν από πόλεμο και προσφυγιά στην πολύ πρόσφατη ιστορία μας.

Πρωθυπουργός της Ουκρανίας είναι ο Ζελένσκι, τον οποίον μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε, αν και ηθοποιός δεν είχε προβληθεί κάποιο σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση, αλλά πλέον τον βλέπουμε από το πρωί ως το βράδυ στα γυάλινα παράθυρα να εκθειάζεται ως ήρωας, γιατί ζητάει στρατιωτική παρέμβαση από άλλες χώρες, για να βοηθήσει τη χώρα του.

Από πού όμως ζητάει βοήθεια; Από τις χώρες του ΝΑΤΟ· να στείλουν στρατιωτική βοήθεια, να κλείσουν τον εναέριο χώρο, να, να, να...

Και οι παρουσιαστές στα κανάλια τα επαναλαμβάνουν πολλές φορές την ημέρα. Αραγε αναρωτήθηκαν τι θα σημάνει μία τέτοια ενέργεια από τις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις; Γιατί θεωρώ ότι αν συνειδοτοιούσαν τι σημαίνει δεν θα τον “διαφήμιζαν” και δεν θα το επαναλάμβαναν και θα ήταν πιο προσεκτικοί με τον Ζελένσκι.

Διότι αν οποιαδήποτε χώρα του ΝΑΤΟ παρέμβει ενεργά στην πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία, αυτό θα σημάνει επέκταση του πολέμου και τότε πάμε για 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Μια ασύλληπτη τραγωδία για όλο τον πλανήτη, διότι πλέον τα όπλα δεν είναι καρυοφίλια, και σπαθιά. Είναι πυρηνικά. Τα γνωρίσανε οι κάτοικοι της Γιουγκοσλαβίας που την εξαφάνισαν σαν χώρα οι ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις μαζί με το Ε.Ε.

Τα βίωσαν οι Σέρβοι όταν οι ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις χτύπησαν με όπλα που περιείχαν εξασθενημένο ουράνιο, απαγορευμένο από διεθνείς συμβάσεις, που προκαλεί καρκίνο!

Τα έζησαν οι πολίτες της Συρίας που επίσης οι ίδιες δυνάμεις χτύπησαν με πυρηνικά όπλα.

Και όλοι αυτοί που έχουν προκαλέσει απίστευτη αιματοχυσία, σε πολλές χώρες του πλανήτη, σήμερα κουνάνε το δάχτυλο, όταν δεν επέβαλλαν ούτε ένα μέτρο κύρωσης κατά του εισβολέα Τούρκου στην Κύπρο, και σήμερα το παίζει διαμεσολαβητής της ειρήνης!! Μήπως του δώσουν και νόμπελ ειρήνης;;

Γι’ αυτό πρέπει κάθε τι που βγαίνει στον “αέρα” να φιλτράρεται και όχι να αναπαράγεται διατεταγμένα...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 104 guests και κανένα μέλος